benim de derdim var

Bu tarz ilişkilerin hiç iyi sonla bittiğini görmedim.. Senin yazını okuyunca da aklıma oda arkadaşım geldi hemen çocukta aynı cümleler çıkmayacaksın, gidemezsin vs.. Her gün yurdun önünde kavga çıkardı çocuk tabancayı alıp gelmşti bi kere bizim yurdun önüne. Erkeklere kendi ezdirmeyi marifet sayma bu yaşadığın ilişki de normal değil haberin olsun.Sevgilin bir psikomanyak. Bu yaşta da kafanı evlilikle bozma, oku kendi ayaklarının üstünde dur. :23:

Yazık gençliğini harcıyorsun balayı hayallerin uğruna. Lise yıllarını sadece sevgilinin istediği zaman istediği insanlarla dışarı çıkarak geçirmişsin üniversite yine aynı, evlenince muhtemelen şimdikinden daha da beter olacak, kocan üzerinde daha çok baskı kuruyor olacak aynı zamanda artan sorumluluklar ve monotonlaşmanın etkisiyle seninle daha az ilgileniyor olacak. Ota b,ka küsüp ceza olarak (!) seninle evlenmekten vazgeçerse bilemem tabi.

Sonuç olarak aradan uzun zaman geçecek ve sen hayatına bakıp tüm hayatını olgunlaşmamış bir cocuk için boşu boşuna harcadığını, gençliğinde uzun süreli bir ilişkiyi sürdürmeye çalışmaktan başka birşey yapmadığını farkedeceksin, umarım benim düşündüğüm kadar uzu sürmez bu farketme kısmı da daha fazla zaman harcamazsın

onun zaten evlenmeye nıyetı yokmus ,sozunu dınlemeyıp dısarı cıkmanı

bahane etmıs .3 ayda evlenme teklıfı ettıgıne bakma

goz boyamak ıcın teklıf etmekde ne var kı ıcraat olmadıktan sonra...

bende zamanında bu yanlışı yaptım hayatımdan öyle tavizler verdim ki ne aptalmışım birde psikopat derece kıskanılmak hoşuma gidiyordu galiba kişiliğim tam gelişmediği sıralardı :)

yanlış şurda herkesin özel alanı olmalı. vıcık vıcık olmamalı ayrıca madem bi kural varsa o da sensiz dışarı çıkmasın.. kesin söylediğin zamanda ben erkeğim erkekle kız aynı değil diye bi karşılık almışsındır.

sen kendinden tavizler vermeye devam edersen inan ömür boyu alttan almak zorunda kalırsın.

bu sorunlar ilk başta küçük gibi gözüksede evlendikten sonra büyük problemler açabilir diye düşünüyorum ben

Erinin sözü namustur tabii ama ortada bırak evli olmayı nişan bile yok. Ne hakla?

erkeğin sözünden dışarı çıkma nasıl bir kelime napıcaksın vuracak sovecek kızacak canını yakacak sen tamam değip başını önemi eğeceksin saçmalık tamamen ayrılsın gitsin gereği yok zarar veren adamın ortada kalmak da ne seven bırı mutlaka cıkar senı senı kaybeden derdıne yansın.

Dediğimi ciddiye alanlar olmuş :37:

Back
X