benim de derdim var!

ISIL ISIL

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
185
139
303
merhaba kızlar. siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama ilk konumu açmak bu güne nasipmiş. 6 aylık bir ilişkim var ya da vardı diyeyim. uzak mesafe ilişkisi ki öyle başladı. bu konuda zaten sıkıntılı dönemler geçiriyorduk. dün telefonu çaldı açmadı kimin aradığını sorduğumda boşver dedi. ısrar edince ben eski sevgilim dedi. neden arıyor dediğimde bilmediğini söyledi. telefonunda şifre var açmasını söyledim açmadı bunun özel hayatı olduğunu bişeyleri saklamak istese bana kimin aradığını söylemeyeceğini ona güvenmem gerektiğini vs söyledi. kız 4 kez aramış üstüste içmiş arıyordur dedi. bazen dışarıdan birilerinin görüşüne ihtiyaç duyarız ya bana da yardım eder misiniz

Bence görüşselerdi hala söylemezdi ama bu özel hayat sınırları mevzusunu bi daha konuşun ne demek senden saklamak?

Uzun mesafe kalmamış olacak ki telefonu çaldı diyorsunuz.Soru yazmamışsınız ama aldatıldığınızdan mı şüpheleniyorsunuz?
Şimdilik elde yeterli veri yok,beklemeye al tekrar ederse üstüne git.Tekrar aynı şey olursa şüphelerinde haklısın.

okadar güven veren bi tipse yanında açıp, konuşup seni rahatlatmalıydı.
bu heriflerin herkesin gönlünü eylemelerine uyuz oluyom.
muhtemelen daha çok üzülmesin karşı taraf diye açmadı senin yanında.

uzak mesafe dediğim 2 saatlik yol aslında hafta sonları görüşebiliyoruz. daha önceden acı bi tecrübem var başka bi ilişkimden. ben yanında olmasam da o saatte gelen telefonu asla açmayacağını kızın takıntılı olduğunu söyledi ama ben neden inanıp güvenemiyorum bilmiyorum.

Bir insan böyle bir anda kartlarını açık oynayıp seni rahatlatlatmak yerine "Bana güvenmen gerekirdi, bana güvenmiyor musun, bana nasıl guvenmezsin" şeklinde cümleler kuruyorsa orda bir bokluk var demektir. Güven denen şey karşı tarafa önce verilir, inşa edilir, sonra güvensin diye beklenir. Gerisi palavera.

telefonunda şifre var açmasını söyledim açmadı bunun özel hayatı olduğunu bişeyleri saklamak istese bana kimin aradığını söylemeyeceğini ona güvenmem gerektiğini vs söyledi. kız 4 kez aramış üstüste içmiş arıyordur dedi.

Ben huylanırım açıkçası. Eski sevgilisi niçin defalarca arıyor? Niçin bu eski sevgilinin ulaşım yolu engellenmiyor? (Numara değiştirme, lütfen arama ikazı ya da telefona numara engelleme programı)

Normal şartlarda kıskanan, güven problemi yaşayan bir insan değilsindir ancak şartlar normal değil.
Bunu kanıksar gibi dile getirmesi (İçmiştir aramıştır) ve güven vurgusu yapması, can sıkıcı.
Senin içini rahatlatmak adına özel hayatından(!) taviz vermeliydi.

sizlerle aynı görüşteyim kızlar. dün ben gideceğim dedim. kabul etmiyorum bi sakinleş pazar konuşalım dedi. sizce ne yapmalıyım?

O senin telefonuna karşı Nasıl. Ben olsam söyle yaparım. Telefona şifre koyarım arkadaşımdan aramasını isterim ona da eski erkek arkadaşım der konuyu kapatırım bakalım o ne kadar sakin olacak. Ama tabi hemen yapma anlar :) ayrıca özel hayat lafını burnundan getirine kadar kullanırım. Aman ne fenayım ya

O senin telefonuna karşı Nasıl. Ben olsam söyle yaparım. Telefona şifre koyarım arkadaşımdan aramasını isterim ona da eski erkek arkadaşım der konuyu kapatırım bakalım o ne kadar sakin olacak. Ama tabi hemen yapma anlar :) ayrıca özel hayat lafını burnundan getirine kadar kullanırım. Aman ne fenayım ya
maalesef çok saygılı hiç eline bile almaz. o da onu öne sürüyor birbirimize güvenelim diye. aslında ilişkinin başında benim eski erkek arkadaşım bana mesaj atmıştı arkadaşça ona direk söylemiştim o da rahatsız olacağını konuşmamamı söyledi ve ben direk sildim numarasını. ben bu kadar dürüstken ona karşı bu yaptığı için üzgünüm aslında bu kadar.

maalesef çok saygılı hiç eline bile almaz. o da onu öne sürüyor birbirimize güvenelim diye. aslında ilişkinin başında benim eski erkek arkadaşım bana mesaj atmıştı arkadaşça ona direk söylemiştim o da rahatsız olacağını konuşmamamı söyledi ve ben direk sildim numarasını. ben bu kadar dürüstken ona karşı bu yaptığı için üzgünüm aslında bu kadar.
Ama yalan mı söylüyor bilmiyorsun ki belki oda dürüst

Guven cok onemli guvenmen icin oncelikle senden bisey saklamamasi gerekirdi. Oldu hic bisey yapmasin sonra guven beklesin babanizin oğlu mu da guveneceksiniz

Özel hayatmış pehh bide şifreli falan telefon çok temiz kalplisin bacım :KK14:

Özel hayatmış pehh bide şifreli falan telefon çok temiz kalplisin bacım :KK14:
ne geldiyse başıma bu temiz kalplilikten! geldi=) aslında özel hayat benim yorumum o telefon ve cüzdanının kırmızı noktası olduğunu söyledi ama ikisi de aynı yere çıkıyor zaten. peki sizce nasıl bi yol izlemeliyim?

Back
X