• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

elmaaa demişsin hatcem ama geç mi kaldım çıkmakta bilemedm.
bi gezinti yaptım geldim havaaa buz gibi... yollar fena... aklı olan dışarı çıkmaz bu havada...

serpill diyecek bişi bulamadım be tatlım ama haticemin ağzına sağlık ne güzel laflar sölemiş sana. lütfen tatlımmm herşeyde hayır varr... 5-6 ay oldu daha bn 13 sy uğraştım ki biliyosun bide durumumu daha önceki ay anlattım sana okadr şimdi onları yazacak dermanım yokk şimdi topla bakım kendini....üzmeee biziidee kendinide...

bu gün bitermi yaa ne yoğunluk bu anlamadım oturtmadılar 2 dk kıçımın üstüne:D

$389147_263455093700351_121360761243119_706199_1811559636_n.webp

:1::1::1:

elmaaa demişsin hatcem ama geç mi kaldım çıkmakta bilemedm.
Bi gezinti yaptım geldim havaaa buz gibi... Yollar fena... Aklı olan dışarı çıkmaz bu havada...

Serpill diyecek bişi bulamadım be tatlım ama haticemin ağzına sağlık ne güzel laflar sölemiş sana. Lütfen tatlımmm herşeyde hayır varr... 5-6 ay oldu daha bn 13 sy uğraştım ki biliyosun bide durumumu daha önceki ay anlattım sana okadr şimdi onları yazacak dermanım yokk şimdi topla bakım kendini....üzmeee biziidee kendinide...

Bu gün bitermi yaa ne yoğunluk bu anlamadım oturtmadılar 2 dk kıçımın üstüne:d

hiç olurmu esmacımm hoşgeldin canım sıkılıyordu benimde valla sabahın 8 inde beri pc başında oturuyorum ayağımın altındada ısıtıcı var sıcacık yani ama sıkıldım yaww

serpili ben bi güzel kalayladım ohh canıma değsin. çok sıkıcı bi gün son 2 saat :32:

Gızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrr

Çok fenayım bogazım yanıyoooooooooooooooo
Sedergine mi ne ondan alsam bişe olurmu acabaaaa
işler .ok giibiiiiiiiiiii herşey duruyo
eve gidip yatmak istiyorum sadece :(

Niye Gitmiyormuş Fıkrası

Iki fanatik futbolsever konuşmaktadIr. Biri :
- Maça gitmiyor musun?
- Ne diye gideyim?.. Oynanan futbol değil ki... Hakemler kötü…
Oynanan oyun itiş kakış... Saatlerce gişe önünde, kuyrukta bekle... İçeride kavga gürültü... Çıkışta vasıta bulamıyorsun... Diğeri :
- Beni de tıpkı senin gibi karım bırakmıyor…

Niye Gitmiyormuş Fıkrası

Iki fanatik futbolsever konuşmaktadIr. Biri :
- Maça gitmiyor musun?
- Ne diye gideyim?.. Oynanan futbol değil ki... Hakemler kötü…
Oynanan oyun itiş kakış... Saatlerce gişe önünde, kuyrukta bekle... İçeride kavga gürültü... Çıkışta vasıta bulamıyorsun... Diğeri :
- Beni de tıpkı senin gibi karım bırakmıyor…

hahahahaha :60:

adaçayı papatya iç ıhlamurdan daha iyi ama aktardan al demle poşet değil :27:

alayım bari haticem iyice mort olmadan:5:

Kadın Olduğumu Hissetmek İstiyorum

Bir uçak yolculuğunda, uçak okyanusu geçerken korkunç bir sallantı olur. Uçağın kanadının biri kopar.

O sırada, bir kadın bütün kontrolünü kaybeder. Ayağa kalkar, uçağın en ucuna gider ve bağırmaya başlar...

Ölmek için çok gencim! Eğer ölmek zorundaysam, hayatimin son anlarında unutulmaz dakikalar yasamak istiyorum! Bir yığın avuntularım oldu, ama hiç bir adam bana gerçekten kadın olduğumu hissettiremedi. Kadınlığımı hissetmek istiyorum. Bu uçakta bana kadın olduğumu gösterecek bir erkek var mı?? !!

Bir an uçaktaki bütün gürültü kesilir. Herkes tehlikeyi unutur ve ümitsiz bir şekilde kadına
bakmaya başlar. Uçağın en arkasında bir adam kalkar. Der ki :

- Sana kadın olduğunu göstereceğim

Adam rüyalardaki erkeklere benzer. iri, esrarengiz, simsiyah parlak saclar, masmavi
gözler.

Yavaş yavaş koridorda ilerler, gömleğinin düğmelerini birer birer sökmeye baslar.

Uçakta herkes hareketsiz bekler. Adam yaklaştıkça kadının nefesi hızlanır.

Adam gömleğini çıkarır. Kadına iyice yaklaşır, göğüs kasları kıpırdar.

Çok seksi bir hareketle gömleğini kadına uzatır ve der ki : ..

- ÜTÜLE ŞUNU !!!

Bir düğün sofrasında bir bekâr, bahtsızlığına hayıflanıyor:
- Evliler kuşkusuz talihli kimselerdir.. diyordu.
- Hanımlar bu sözlere bayılmışlardı. İçlerinden biri:
- Niçin? diye sordu ve şu yanıtı aldı:
- Evli adam sadece bir kadından korkar. Bekâr ise bütün kadınlardan

Kadın Olduğumu Hissetmek İstiyorum

Bir uçak yolculuğunda, uçak okyanusu geçerken korkunç bir sallantı olur. Uçağın kanadının biri kopar.

O sırada, bir kadın bütün kontrolünü kaybeder. Ayağa kalkar, uçağın en ucuna gider ve bağırmaya başlar...

Ölmek için çok gencim! Eğer ölmek zorundaysam, hayatimin son anlarında unutulmaz dakikalar yasamak istiyorum! Bir yığın avuntularım oldu, ama hiç bir adam bana gerçekten kadın olduğumu hissettiremedi. Kadınlığımı hissetmek istiyorum. Bu uçakta bana kadın olduğumu gösterecek bir erkek var mı?? !!

Bir an uçaktaki bütün gürültü kesilir. Herkes tehlikeyi unutur ve ümitsiz bir şekilde kadına
bakmaya başlar. Uçağın en arkasında bir adam kalkar. Der ki :

- Sana kadın olduğunu göstereceğim

Adam rüyalardaki erkeklere benzer. iri, esrarengiz, simsiyah parlak saclar, masmavi
gözler.

Yavaş yavaş koridorda ilerler, gömleğinin düğmelerini birer birer sökmeye baslar.

Uçakta herkes hareketsiz bekler. Adam yaklaştıkça kadının nefesi hızlanır.

Adam gömleğini çıkarır. Kadına iyice yaklaşır, göğüs kasları kıpırdar.

Çok seksi bir hareketle gömleğini kadına uzatır ve der ki : ..

- ÜTÜLE ŞUNU !!!

pouhhahahahaha :60::60::60:
Adiii heriffffffffffffffff :60:

Kuyumcuya giren kadın:
- Şu nikah yüzüğümü kesip bana bir çift küpe yapar mısınız?.. Diye sormuş.
Kuyumcu yüzüğü eline alıp bakmış, yüzüğün üstünde 'Seni seviyorum' yazıyormuş.
Kuyumcu:
- Hanımefendi, neden bu yüzüğü kestirme istiyorsunuz? Belli ki bir hatırası var.. diye
sormuş.
Kadın:
- Bu benim nikah yüzüğüm. Kocamdan ayrıldım. Şimdi küpe istiyorum. 'Seni' kelimesi küpenin bir tanesinde, 'seviyorum' kelimesi de diğerinde olsun…
Kuyumcu yine sormuş:
- Neden acaba?
Kadın:
- İleride böyle cümlelerin bir kulağımdan girip diğerinden çıkacağını göstermek için!...

Kuyumcuya giren kadın:
- Şu nikah yüzüğümü kesip bana bir çift küpe yapar mısınız?.. Diye sormuş.
Kuyumcu yüzüğü eline alıp bakmış, yüzüğün üstünde 'Seni seviyorum' yazıyormuş.
Kuyumcu:
- Hanımefendi, neden bu yüzüğü kestirme istiyorsunuz? Belli ki bir hatırası var.. diye
sormuş.
Kadın:
- Bu benim nikah yüzüğüm. Kocamdan ayrıldım. Şimdi küpe istiyorum. 'Seni' kelimesi küpenin bir tanesinde, 'seviyorum' kelimesi de diğerinde olsun…
Kuyumcu yine sormuş:
- Neden acaba?
Kadın:
- İleride böyle cümlelerin bir kulağımdan girip diğerinden çıkacağını göstermek için!...

:23::23::23::23::23::23:

Bir kadın varmış.
Bu kadının hiç çocuğu olmuyormuş. Kadın bir gün doktora gitmiş ve doktora benim hiç çocuğum olmuyor, ne yapmalıyım? Demiş.

Doktor sazan yiyin iyi gelir ve çocuğunuz olur demiş. Kadın saz anlamış ve saz yemiş.
Tekrar gitmiş bi faydası dokunmadı başka ne yapmalıyım demiş. Doktor sazan balığı ye iyi gelir demiş.
Kadın sandalye anlamış sandalye yemiş.

Doktora gitmiş doktor bakalım demiş ve bi bakmışlar ki çocuk sandalyeye oturmuş sazıda eline almış gelmiyicem anne gelmiyicem anne boşuna uğraşma diye çalmışş....!!!

Seeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrpppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllllllllllllllllllllll

Son düzenleme:
Bir kadın varmış.
Bu kadının hiç çocuğu olmuyormuş. Kadın bir gün doktora gitmiş ve doktora benim hiç çocuğum olmuyor, ne yapmalıyım? Demiş.

Doktor sazan yiyin iyi gelir ve çocuğunuz olur demiş. Kadın saz anlamış ve saz yemiş.
Tekrar gitmiş bi faydası dokunmadı başka ne yapmalıyım demiş. Doktor sazan balığı ye iyi gelir demiş.
Kadın sandalye anlamış sandalye yemiş.

Doktora gitmiş doktor bakalım demiş ve bi bakmışlar ki çocuk sandalyeye oturmuş sazıda eline almış gelmiyicem anne gelmiyicem anne boşuna uğraşma diye çalmışş....!!!

Ulan bizimkilerde incirlerin fındık fıstık bademlerin üstüne oturup böyle yapıyo olmasınlar :60::60::60:

Back
X