- Konu Sahibi haticemavi
- #1.061
mrb kizlar ben araniza yeni katiliyorm bayadir uyeligm olmasina ragmen genelde okur cikardim icimden katilirdim yanii.. garip bi sekilde su an yazma istegimi engelleyemdim... yazmak icin bu topigi secmemden anlamissinizdr ne dertten muzdarip oldugumu.. iki yillik evliyim yaklasik bir yildir korunmuyorum bazen sabirla bazen isyanla bazen heyecanla bikmadan usanmadan her ay melegimi bekliyorum ama bi turlu gelmiyor
olmamasi icin hic bi prolem yokmus ikimizde de ama asil bu zor olani ortada hic bi neden yokken hamile kalamamak.. yumurtlama gunu hesaplarim, kafana takarsan olmaz unut ole dene nasihatlarine siginmalarim, dualarim hic biri yetmedi melegime kavusmama.. artik yoruldum ve kendi haline biraktim hayirlisi diye dua etmekten baska hic bir sey yapmiyorum ama yinede tutamadigim gozyaslarim anlarsiniz ki hep benimle her anne ve melek ikilisi gordugumde icime akittigim.... allahim bu mubarek gunde isteyen herkesin yuzunun guldursun insallah birbirimize dua edelim dualarimiz cogalsin duanin sinerjisine inanmak hepimize iyi gelecektir.. birden esti icimden geldi bunlari paylasirken buldum kendimi ama itiraf etmeliyim iyi geldi anlatmak dinledgniz icin simdiden tesekkurler...