• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Canım korkacak birşey yok çıkmazsa da ne olurki bu kadar hırpalama kendini daha önümüzde yeni aylar yeni maçlar var:))
Sağlık olsun gerisi boş, biz iyi oldukça bebişlerde elbet gelecek birgün,
Kendini olumsuza kilitleme rahat ol ve bence en azından evde bir test yap,
Ya pozitif çıkarsa! Düşünsene kendini ve bizi mahrum bırakıyorsun 3 gündür bu güzel haberden
:16:

Günaydın canım hoşgeldin, iyilik senden naber bakalım :21:

zozdemir canım ne oldu sana böyle, sen bizi motive ediyorsun çoğu zaman, olumlu düşünmemiz konusunda,
Hiç yakışmadı sana şimdi böyle düşünceler,
Rahat ol tatlım hiçbir sorun olmayacak elbette
:nazar:

Herkesin erken çıkmıyor canım günün geçince yenilersin testi, yada emin olmak için kan testi yaptır bence
böyle muallakta kalmak daha sıkıcı :36:
Belirtin de varmış bak inş olumlu haber olur :16:

canm doğru sölüosun da bursa merkeze gitmm lazm kan testi için eşimde kızıyo öle olunca malesef yaptıramıyrum geçen ay çift çizgi çıkınca gitmiştik test bozuk çıkmıştı bu sefr test yapmamı bile istemiyo:( üzülüyorum diye

goze batma meselesini hic sorma zaten bi araya gelmeye korkar oldum artik hep ayni muhabbetin donmesinden ve bakislarin bana yogunlasmasindan.. ben 86liyim canm 25im yani ben hep imrenirdim cocugyla arkadas gbi gorunen annelere bi evleneyim bi yil beklicem sonra hersey youlnda gderse hemen uzatmadan cocuk yapicam derdim cocugmla aramda yas farki kusak catismasi olmasina izizn vermemek icin ama planlarim uzatmali devem ediyo gordugun gbi beklemedeyim hala insallah en gec yilbasina kadar hamile kalabilmeyi basaririm diyorum yoksa daha ciddi onlemler almam lazim dye dusunuyorum insallah bu ay tutmus olurda hediyelerin en guzelini esim bana vermis olur duaya devam bitanem hissediyorum bizimde olucak elbet dogru zaman gelmedi onu bekliyoruz sadece...(((vay be bana bak depresif gtti pozitif geldi birden caktirma:)))))

ben sana demedim mi burada ruh hali değişiyor insanın , bir bütünüz biz bak nasıl olumlu düşünmeye başladın;) ben de çok isterdim genç yaşta anne olup bebeğimle kendimi birarada büyütmeyi ama geç evlenince böyle oluyor malesef , olsun her şeyin vakti var belli ki ,gelecek bebeklerimiz inanıyorum bu benim 3. denemem olacak Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inş , o minik varlığı hissetmek istiyorum , nasıl bir duygudur acaba , kocam ne tepki verecek duyunca , kocama nasıl söyleyeceğim , duygulandım sanki:59:

nafiyeeeee nafiyeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :52::52::52: tatlım seni umutlandırmak istemem ama bende öyle olmustum gögüslerim kocaman oldu ve mavi damarlar çıktı bide bembeyaz akıntım oluodu gerçi hala oluyorda bende bu belirtiler çıktığında yapmıştım negatifti 1 hafta sonra tekrarladım pozitif çıktı ayy hadi hayırlısı inş. hamişsindir.:nazar::nazar::nazar: sen yinede dikkatli ol
:64::64::64::64:

haklısın hayatım merak etme ben güçlü bir kadınımdır bebişimde öyle olucak inş. şimdi rahatım ya bi ara vuruyor sonra gidiyor :):)

ayy yaa bak dün üzülmüştüm ama şimdi yine içim kıpır kıpır oldu:69:
aslında test yapmayacaktım 10 gün geçene kadar ama 2 gün sonra doğum günüm o gün yapmak istiyorum:69:

amanin benimde bu ay hamile olursam evlilik yıldönümüme doğum denk geliyo bir sitenin hesabına göre

ayy hadi bakalim insallah sende, bnde hediyelerin en guzelini almis oluruz insallh canm evlilik yildonumuzde
senin kaci benim 16si belki ayni gun evlenmiszdr dmi:D
bu arada kizlar benimde kafam cok karsti alintilardan kim kim ne yazmis gozlerim bozuldu takip edemiyorum sorry

Benimde göğüslerim nası büyüdü 2 haftadır dikkat ediyorum, 2 kilo almışım onun etkisi olabilir mi ki :)))
Bir de şu mavi damarı ben bi bulamadım ya benimkiler yeşil, niyeki :37:
Bir de akıntım çok oluyor 2 gündür dün baya bi ıslaklık hissettim
:62:

Biri beni tutsunnnnnnn :52:

canm öle bişey ki benmkiler mavi de var yeşilde hiç böle olmamıştı kötü bişey olacağını zannetmiyorum çünkü ben meme kontrolü düzenli olarak yaparım kitle filen varmı diye farklı bişey de göremiyorum ama var işte:) belki olurrr yaa Allah büyüktür:69:

amanin benimde bu ay hamile olursam evlilik yıldönümüme doğum denk geliyo bir sitenin hesabına göre

ayy hadi bakalim insallah sende, bnde hediyelerin en guzelini almis oluruz insallh canm evlilik yildonumuzde
bu arada kizlar benimde kafam cok karsti alintilardan kim kim ne yazmis gozlerim bozuldu takip edemiyorum sorry

:9::9::9: benim de aklım karışıyo
canım benim evlilik yıldönümüm nisanda yani şimdi hamileysem doğum nisanda hatta bir sitenin haberine göre 24 nisanda yani tam yıldönümümde doğum var :66::66:

mayısta mı evlendin canım ben ekimde evlendim 2 senem dolacak kısmetse...

evet yaa maşallah topic hareketli bugün

ben sana demedim mi burada ruh hali değişiyor insanın , bir bütünüz biz bak nasıl olumlu düşünmeye başladın;) ben de çok isterdim genç yaşta anne olup bebeğimle kendimi birarada büyütmeyi ama geç evlenince böyle oluyor malesef , olsun her şeyin vakti var belli ki ,gelecek bebeklerimiz inanıyorum bu benim 3. denemem olacak Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inş , o minik varlığı hissetmek istiyorum , nasıl bir duygudur acaba , kocam ne tepki verecek duyunca , kocama nasıl söyleyeceğim , duygulandım sanki:59:

walla dogru solemissin ben bile inanamdim kendime baksana zaten bu burcun bi ozellgide dengesiz ruh hali benmkisi o da olabilr:D ayni duygu karmasasini hergun bnde yasiyorum sanki icime doguyo gbi oluyo sonra yne psikolojik hamilelik belirtisi yasiyo olabilirim i hatrlatiyorum kendime hevesim her ay kursagmda kaliyo bu ay son olur insallah bizde tadariz o mucizevi duygulari canm zaten benm eger bu ay olursa etraflica bi dusunmem lazim nasil solicegmi esime 16sina kadar sabredemem heralde pozitf bi durumda.. ne garip dmi cocuk dusuncesi bile yetiyo hormonlarmizi etkilemeye hemen pitir pitir yasariyo gozlerimiz bde anne olsak dusunemiyorum artik tam cesmeler acilir heralde:1:

walla dogru solemissin ben bile inanamdim kendime baksana zaten bu burcun bi ozellgide dengesiz ruh hali benmkisi o da olabilr:D ayni duygu karmasasini hergun bnde yasiyorum sanki icime doguyo gbi oluyo sonra yne psikolojik hamilelik belirtisi yasiyo olabilirim i hatrlatiyorum kendime hevesim her ay kursagmda kaliyo bu ay son olur insallah bizde tadariz o mucizevi duygulari canm zaten benm eger bu ay olursa etraflica bi dusunmem lazim nasil solicegmi esime 16sina kadar sabredemem heralde pozitf bi durumda.. ne garip dmi cocuk dusuncesi bile yetiyo hormonlarmizi etkilemeye hemen pitir pitir yasariyo gozlerimiz bde anne olsak dusunemiyorum artik tam cesmeler acilir heralde:1:

ne kadar dengesisiz rose yawwwww:1::1: ayyy ben çok sulak olurum herhalde zaten ağlamaya hazır bekliyorum bebişimi duyunca doktorun yanında ağlarım sanırım , ayyy çok heveslendim çoookkkk , kocişe de sürpriz yapacağım planlı bişeyler Rabbim yaa ne olur hamile kalalım bu ayyyy

ay cok hareketlendi ortalik masallah aksamlari ben bosuna yakinmayayyim tenha buralar dye islek saatler bu aralar demekki :)

biriniz bana bu soruyo sordu mu bilmiyoyorum ama alintilardan karistim biraz olsun ben yne de soleyeym 16 agustos benim evlilik yildonumum iki senem dolacak insallah. yildonumumz oldgu icin yarin test yapicam bu ay sonuc degscek mi bakalim bir yillik bekleyisim murada erecek mi dye cifte heyecan yasiyorum yani

isteyen hepimiz diyelim toptan hesap olsun ben yeniyim ya isimleri aklimda tutamadim ondan:)
ALLAHIM BIZE DE ANNE BABA OLABILMEYI NASIP ETSIN INSALLAH!!!!!
burda olanlar lutfen AMIN diyin olur mu?

Back
X