- Konu Sahibi haticemavi
- #1.521
Gözlerim seni arıyordu canım hoşgeldin nereye kayboldun benim de 1 eylül
geldim geldim haticem yoğunuz da sevgili halkımla uğraşıyorum, bayramın son günü ayın biri gelmezse eğer şekerler geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözlerim seni arıyordu canım hoşgeldin nereye kayboldun benim de 1 eylül

3 tane boyle olcaz
 3 tane boyle olcazşımardım
bensiz olur mu hiç yetiştim hemen hissettim ben de
battaşlarım benim yaaa bu ay görmeyiz inş kırmızıları tabi ki diğer canlarım da
çekiştirmekle bitmez ki iyilik yap yap yine kötü olursun üff açmıyım ağzımı neyse

pardon serfik evet mfalcon a okumuştuk değil mi

kaynanasını seven birtek kişi benim heralde benim kaynanam melek gibi ben onu çok seviyorum o da beni öyle rabbim aramızı bozmasın NazarNazarNazar
 kaynanasını seven birtek kişi benim heralde benim kaynanam melek gibi ben onu çok seviyorum o da beni öyle rabbim aramızı bozmasın NazarNazarNazarzaten hep beraber acarsakagzımı bılmıyorum sonumuz ne olur sus hep sus aklıma geldı yıne bak sınır oldum sesını duyunca bıle tıulerım dıkenlenıyor
yıne 3 muzunde batlar aynıı heralde hep berarber gebe kalcaz3 tane boyle olcaz

yuvarlansınlar böyle bebişler
 yuvarlansınlar böyle bebişlerBen gördüm ama inşallah bu ay sizlerden güzel haberler alırız .Sizlere göre ben yenıyım tabii ama işte beklemek zor.Kaynanaları stres yapmayalım farkında değiller ama şu durumda bile etkiliyolar bizi her yerde kendılerını hissettiriyolar yaa

kızlar ben geldim nasılsınızz? ben biraz kötüyüm o yüzden girmedim çok halsizim ve mide bulantım arttıkaynanasını seven birtek kişi benim heralde benim kaynanam melek gibi ben onu çok seviyorum o da beni öyle rabbim aramızı bozmasın NazarNazarNazar
kızlar ben geldim nasılsınızz? ben biraz kötüyüm o yüzden girmedim çok halsizim ve mide bulantım arttıkaynanasını seven birtek kişi benim heralde benim kaynanam melek gibi ben onu çok seviyorum o da beni öyle rabbim aramızı bozmasın NazarNazarNazar
 Allah bozmasın canım ben de çok heveslenirdim kayınvalidemle çok iyi olayım diye ama malesef yüzüme gülüp arkadan konuşan lardan biraz
 Allah bozmasın canım ben de çok heveslenirdim kayınvalidemle çok iyi olayım diye ama malesef yüzüme gülüp arkadan konuşan lardan biraz

kızım masllah okut üflet kendını kaynanla aran ıyı hamıssınde bızde sıfıra sıfır aman 41 kere masallah allaha emanet ol dıllendırme burda herkez ıyı nıyetlı ama nazarlar degmesın cnm sana

allah bozmasın
 allah bozmasın
 darısı başınıza inş.
 darısı başınıza inş.

slmn alykm kızlar nasılsınzzzzzzzzzzzzzzzzz

slmn alykm kızlar nasılsınzzzzzzzzzzzzzzzzz

kımler var sımdı tefrıcıye sırasında onu bı duzene soksakmı hatıcem sımdı sende sıra yarın baslıcam sanada okumaya ıns sonra sıralıyalım ozaman herkez bılsın sırasını hem kac kısı var bakalım