- Konu Sahibi haticemavi
- #1.741
aynen cnm ozamanda 2.bebelerı cekıstırırz bellımı olur oyy bız bırını bulalımda neyyseeee serfııııkkkkkk yumusadın bıle heee afferım sana bu gece bebek gecesı cok calıs kocanı bosver spermlerını dusun onlardan hayır var bızeayyy keske onlara ıhtıyac duymadan alıp kendımız koysak sperlerı ne guzel olur demı kuste kalırız ozaman
oynatmaya az kaldı bebegım nerde bı ana ogul yuzunden cıldıracagım hahahahahahhahahahah
![]()
yumuşamak istemiyorum tansel çok kızdıgınım hep ben yumuşuyorum yaaa uffff
ben bursa eşim rizeli şans kader ne dersen adına annenle aynıymış inşallah bende 38 sene deviririm tabi yaşarsam boğasım gelen bazende insanlar cinnet geçirdi eşini 38 yerden bıçakladı diye haberler oluyor ya bazen hakketten diyorum haklıymış kadın bıçaklamktan bigün bende seni boğarsam şaşırmane onlarla oluyor aslında nede onlarsız evet eskiden herşey çok güzeldi 1. yıl can cana 2. yıl yan yana 3. yıl git öteye 4. yıl 10 günde bir görüşelimmm
![]()
ne güzel anlatmışsın canım aynen dediğin gibi seneler geçtikçe uzaklaşıyor muyz nee.....ahh anacm neler çekti hatice babam da huysuzdu hani ama 50 den sonra düzeliyor azcık sabır