Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

benimde meleğim olsun artık allahım yalvarıyorum sana.2 tane meleğim beni bıraktı gitti:(
bugün niyeyse bebek duygularım depreşti moralim bozuk umudum yitik:43::43::43::43:
Canım çok sıkılıyor.rabbim herkesin yardımcısı olsun.anne olmak isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin...

ağlama kıyamam sana ben bak bende ağlarım şimdi inş. çok yakında bebeğin olur ayrıca üzülme bak ne güzel hamile kalabiliyorsun değilmi ona şükret ;)

ağlama kıyamam sana ben bak bende ağlarım şimdi inş. çok yakında bebeğin olur ayrıca üzülme bak ne güzel hamile kalabiliyorsun değilmi ona şükret ;)

ayy canım ya:( evet kalabiliyorum ama bundan sonra sağlıklı bir bebeğim olur mu bilemeyeceğim.
rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 1 Eylül Aktif :9:
Serfik 27 1 Eylül Aktif :9:

Son düzenleme:
hamileler sizde söyleyin bilgilerinizi sizde de bat yerine sat yada tahmini doğum tarihi yazabiliriz durum kısmına da haftasını yazarız :8::8:

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 1 Eylül Aktif :9:
Serfik 27 1 Eylül Aktif :9:
Tansell 1 Eylül Aktif :9:

ayy canım ya:( evet kalabiliyorum ama bundan sonra sağlıklı bir bebeğim olur mu bilemeyeceğim.
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.

olur tabi hayatım neden olmasın rabbim istedikten sonra kimsede engel olamaz zaten inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırısın ve kalırsan eğer sana bir doktor tavsiye edicem prof. Atıl yüksel bu doktora git daha önce yaşadıklarınıda anlat mükemmel bir doktor genelde riskli gebelikleri takip ediyor sana tavsiyem :34::34::34: Ama üzülme sakın bebeşin en kısa zamanda yine seninle olur inş.

yok cnm ya yanlış anlamam .. yaa ben artık cok yoruldum biliyomusun falcon 1.5 senedir ugras didin bıktım yaaa,insanların baskısındanda bıktım.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum cok üzülüyorum

aa hayatım ne demek ayrılmak yaa:20::20:

herşeyin vakti zamanı var elbet
doktora gittin mi hiç ne diyor :97:

yok cnm ya yanlış anlamam .. yaa ben artık cok yoruldum biliyomusun falcon 1.5 senedir ugras didin bıktım yaaa,insanların baskısındanda bıktım.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum cok üzülüyorum

aa hayatım ne demek ayrılmak yaa:20::20:

herşeyin vakti zamanı var elbet
doktora gittin mi hiç ne diyor :97:

yok cnm ya yanlış anlamam .. Yaa ben artık cok yoruldum biliyomusun falcon 1.5 senedir ugras didin bıktım yaaa,insanların baskısındanda bıktım.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum cok üzülüyorum

o da ne demek öyle ayrılmak ffelan :20::20::20: Kızıyorum böyle umutsuz umutsuz konuşmayın ama bizim burda birbirimize desdek olmamız lazım ne kadar mutluluk hormonu o kadar bebişşş bak burda herkes bebek eminim sende öyle böyle düşünme hem kendini hem burdakileri etkileme :34::34::34::34:

Back
X