- Konu Sahibi haticemavi
günaydın kızlar..:))
günaydın hoşgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar..:))
çocuk düşünmeyince daha kolay çocuk oluyor sonucu çıkıyor buradankeşke biz de korunurken kaza yaşasaydık ta böyle şimdi uğraşmasaydık..
![]()
işte püf nokta bu , düşünmeyelim de gelsin bebeler yaa bu ay öyle deneyeceğim eşimle karar aldık, bakalım ne olacak:)
banada anlatınya bu saaten sonra nasıl düşünmeyim yumurtlamagünümüartık hemen hemen nerdeyse her şey hakkında az çok bilgimiz var dr olacam yakında nerdeyse
![]()
slm kızlaarrrr çok susadım:18:
nasılsınız bakalım![]()
slm kızlaarrrr çok susadım:18:
nasılsınız bakalım![]()
hoşbuldukk kıss yatardım aslında da oğlumu aile hekimimize götürdüm biraz rahansızda (ishaL)hoşgeldin canım allah kabul etsin ay yat uyu kız ozaman çabuk geçer
ben henüz iyiyim odam serin Allah a şükür. tek sorunum ovulasyon cihazının parlak ışığına uzun süre bakmaktan şuan görme problemi yaşayan gözlerim![]()
senden naber
iyidir bayansu sen nasılsın, bayağıdır yoksun ya da ben mi görmüyorum seni:):)
ne oldu kırmızıları gördün mü en son okuduğumda karnın çok ağrıyordu sanırım...
susuzluk deme canım yaa ben zaten bütün gün işte çene çalıyorum dilim damağım kurudu
, susamak yok![]()
hoşbuldukk kıss yatardım aslında da oğlumu aile hekimimize götürdüm biraz rahansızda (ishaL)
geldi demek ccihaz inşallah işe yarar canım bende napiim işte bugün itibariyle 28 günden hesaplarsak batı 4 gün geçti 30 dan hesaplanırsa 2 gün beklicem ama 10 günü doldurmak istiyorum:78:
hoşbuldukk kıss yatardım aslında da oğlumu aile hekimimize götürdüm biraz rahansızda (ishaL)
geçmiş olsunnn
geldi demek ccihaz inşallah işe yarar canım bende napiim işte bugün itibariyle 28 günden hesaplarsak batı 4 gün geçti 30 dan hesaplanırsa 2 gün beklicem ama 10 günü doldurmak istiyorum:78:
sağol cnm iyiyim şimdilik o ağrı 2 gün sürdü ama şu anda yok çok şkür 4 gün geçti kırmızı kart yemedim
dün gece 2 lt su içtim sabah namazını kılarken geri çıkarcaktım nerdeyse ama yine susadım ben yaaa zaman geçmio![]()
aaa bat geçmiş test yapmıyosun ne ayıpnasıl dayanıyosun ya, normalde de gecikirmiydi, bize güzel haber vereceksin heralde mübarek ayda hadi bakalım
![]()
aaa neden bekliyorsun ki test yap test hadi boşverbelirti var mı peki canım
oğluna geçmiş olsun kız test niye yapmadın ne meraksızzzzzzzzz şeysinn hadi sevindir bizi mubarek günde![]()