- Konu Sahibi haticemavi
biz varız işte ist. da :) bursa yı çok seviyorum teyzem orada, hele kestane şekeri yok mu ohhhh olsa da yesek![]()
aşeriyormusun kız yoksaaaa bebekk geliyorrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz varız işte ist. da :) bursa yı çok seviyorum teyzem orada, hele kestane şekeri yok mu ohhhh olsa da yesek![]()
aşeriyormusun kız yoksaaaa bebekk geliyorrrrr![]()
bugün doktorA gittim dün akşam yumurtam çatlamış ve bizde dün gece çalıştık ayy çok hevesliyimmm dua edin ne olurrr
merhaba canım, hayırlısı olur inş. güzel haberler alırsın![]()
teşekkür ederim canım birşey sorucam biz şimdi sabahda faaliyet gösterdik ayaklarımı 20 dk kaldırdım yeter mi acep![]()
teşekkür ederim canım birşey sorucam biz şimdi sabahda faaliyet gösterdik ayaklarımı 20 dk kaldırdım yeter mi acep![]()
canım gün aşırı olması gerekiyo ama yoksa spermlerin kalitesi düşüyomuş.bence 1 gün mola 1 gün işbaşı![]()
kızlar benim günüm geçeli bugün 1 hafta oldu.bugün kan verdim yarın öğlen sonucunu alcam dua edin nolur :18:
inşallah hayırlı haberle gelirsin hayatım![]()
canım gün aşırı olması gerekiyo ama yoksa spermlerin kalitesi düşüyomuş.bence 1 gün mola 1 gün işbaşı![]()
yeter hayatım 20-30 dk :81:
kızlar benim günüm geçeli bugün 1 hafta oldu.bugün kan verdim yarın öğlen sonucunu alcam dua edin nolur :18:
kızlar yaaa sarı lekelenmeler oluyor yaa ne ki bu bildiğiniz koyu sarı adet olsam koyu leke gelir acaba koyu lekeden önce ki artçı mıbu anlamadım ki hiç olmazdı
![]()