• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bilgilendirmen icin saol greenmoon cuum aksam kimseler olmayinca netten de ogrendim bu durumda benim de adetim de gecikme var son adet tarihim 6 temmuz her ay bi onceki aydan bi kac gun one atar hep benim periyodum ama bu kez nie bole anlamadim onca husrandan sonra heycanlanmali miyim acaba onuda bilemiyorum ki:44:

günaydın rose neden test yapmıyorsun bence vakti gelmiş:)

günaydın kızlarrrrrrr ve yeni gelen arkadaşlar:71:
kendimi tanıtıyım ben topicin telaşlısıyım:1:
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle:54:

günaydın canımmm , gitti kırmızılar bu sefer erken bıraktı beni, çalışmalar başladı erken de olsa ama düşünmüyorum artık bu ay pek rahatım:1:
sen nasılsın , kk bayansu hamiş ne güzel Rabbim bize de nasip etsin:emir_bebek:

Hadi bakalım canım hayırlısı, düşünme bencede ne varsa rahatlıkta var vallahi böyle ahh vahh etmekle olmuyor bebek falan,
Bak bana hiç düşünüyor muyum şurda bata var 8-9 gün, banane ki peeh :))
kk_bayansu adına çok sevindim, günüm güzel haberle başladı çok şükür,
İnşallah rabbim bizede nasip etsin en kısa zamandaa, aminnnnnnnn:16:

gunaydin herkese....... serfik, mfalcon burda birilerini onine gormek ne gusel aksam kimseler yoktu

Günaydın Rose, test yapsana cidden günün de geçmiş, yahu nasıl duruyorsunuz ben anlayamıyorum :52:

günaydın melek annesi aday adayları :9: nasılsınız

Tatlım günaydın o ne tatlı sesleniş allahımmmmmm:16:
Hepimize nasip olsun inş,
İyiyiz sen nasılsın canım?

gunaydin herkese....... serfik, mfalcon burda birilerini onine gormek ne gusel aksam kimseler yoktu

tekrar günaydın rose akşamları giremiyorum malesef malum işten eve koşturmaca klasik rutin hayat::::)

günaydın melek annesi aday adayları :9: nasılsınız

günaydın sana da melek annesi aday adayı:1: aday da oluruz inş:)

Cuma günü doktor benden idrar tahlili istemişti o günden beri sonucu alıp gidemedim bi,
folik asit yazıcaktı hem.
Ya eğer bişey olsaydı ultrasonda görünür müydü hiçbişey demedi bu kadın bana, yada erkendi belkide bilemedim..
Yine başladım kendi kendime sayıklamaya :60:
..:4:

Cuma günü doktor benden idrar tahlili istemişti o günden beri sonucu alıp gidemedim bi,
folik asit yazıcaktı hem.
Ya eğer bişey olsaydı ultrasonda görünür müydü hiçbişey demedi bu kadın bana, yada erkendi belkide bilemedim..
Yine başladım kendi kendime sayıklamaya :60:
..:4:

canım daha ultrasonda gözükmesi için erken bebek için söylüyorsan :71:
bu arada ben de folicasit başlıcam :9: size özendim :29:

Günaydın Rose, test yapsana cidden günün de geçmiş, yahu nasıl duruyorsunuz ben anlayamıyorum :52:

ya korkuyorum kizlar gercekten cunku kendimi biliyorum ben olumsuz olursa saatlerc aglama hayata kusme kimseyle konusmak istememe seansim baslicak yne aslinda ben bu sonu yasamayi erteliyorum su an sanirim biraz daha beklim bakalim bgunde gelen gden olmazsa yarin teste yaparim diyorum korkunun ecele faydasi yok malum.......

canım daha ultrasonda gözükmesi için erken bebek için söylüyorsan :71:
bu arada ben de folicasit başlıcam :9: size özendim :29:

Doğru diyosun bende işte boş boş konuşuyorum :5:

Yok hani en azından yumurtlamışsın dölleniyosun yada çatlıyosun gibi bişey söylese yeterdi şimdilik
:1:

ya korkuyorum kizlar gercekten cunku kendimi biliyorum ben olumsuz olursa saatlerc aglama hayata kusme kimseyle konusmak istememe seansim baslicak yne aslinda ben bu sonu yasamayi erteliyorum su an sanirim biraz daha beklim bakalim bgunde gelen gden olmazsa yarin teste yaparim diyorum korkunun ecele faydasi yok malum.......

amann rose biz varız burada bunalım olmazsın merak etme biz arkandayız olumsuz olsa da ki inşallah olmaz hemen buraya geliyorsun biz seni sarıp sarmalıyoruz:70:

günaydın millet nasılsınız dua noldu kızlar bu hafta çok yavaş nerdesinizzz huuuuuuuuuuuu

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza

Son düzenleme:
kızlar gunaydınn nasılsınız? kızlar ben bu ikili testten çok korkuorum bişi çıkacak die hiç aklımdan çıkmıyorrr gebeliğin ilk gününden berii :(

günaydın millet nasılsınız dua noldu kızlar bu hafta çok yavaş nerdesinizzz huuuuuuuuuuuu

günaydın haticemm iyiyim sen nasılsın , evet dua yavaş gidiyor ben de başlayacağım kısmetse bugün inş unutmam biraz unutkanım da ama hızlanmak lazım.....

kızlar gunaydınn nasılsınız? kızlar ben bu ikili testten çok korkuorum bişi çıkacak die hiç aklımdan çıkmıyorrr gebeliğin ilk gününden berii :(

günaydın canım , korkma korktuğun başa gelirmiş rahat ol dua et bişeycikler çıkmaz merak etme, gerçi ben de hamiş olsam tedirgin olurdum ama sen yine de sakin ol tamam:71:

amann rose biz varız burada bunalım olmazsın merak etme biz arkandayız olumsuz olsa da ki inşallah olmaz hemen buraya geliyorsun biz seni sarıp sarmalıyoruz:70:

canm benim saolasin bu simsicak yoldasligi benimle paylastgn (ve aslinda paylastgniz icin) bu kadari bile kendimi iyi hissetmeme yetiyo dunden beri zaten iyiki yazmisin diyorum evde bos bos oturuken hayatima bi heycan girdi iyi de oldu walla hepiniz o kadar kipir kipirsiniz ki en depresif takilan benim:50: yakinda kendimde size uyum saglayabilcek gucu toplayabilcegimi hissediyorum simdiden:61:

günaydın canım , korkma korktuğun başa gelirmiş rahat ol dua et bişeycikler çıkmaz merak etme, gerçi ben de hamiş olsam tedirgin olurdum ama sen yine de sakin ol tamam:71:

:)) inş. tatlım dua ediyorum rabbim sağlıklı evlatlar versin herkese ama işte düşünmek istemiyorum aklıma bi girio bi daha cıkmıyor :50::50:

canm benim saolasin bu simsicak yoldasligi benimle paylastgn (ve aslinda paylastgniz icin) bu kadari bile kendimi iyi hissetmeme yetiyo dunden beri zaten iyiki yazmisin diyorum evde bos bos oturuken hayatima bi heycan girdi iyi de oldu walla hepiniz o kadar kipir kipirsiniz ki en depresif takilan benim:50: yakinda kendimde size uyum saglayabilcek gucu toplayabilcegimi hissediyorum simdiden:61:

hepimizin depresif olduğu vakitler var canım kafaya takma , bazen ağlıyoruz bazen gülüyoruz bazen kocalarımıza sinir olup bebekten vazgeçiyoruz , hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz yani biz hep birbirimize destkciyiz ve mutlaka bir gün hamiş kalacağız er ya da geç:emir_bebek::emir_bebek::49:

Back
X