• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın kızlar napıyosunuzz? keyifler nasıl ? ben heycanlıyım valla adete 3 gün var bakalım nolacakkk?

günaydınnn, hakkında hayırlısı olur inşallahh

kızlarr yaa neyle uğraşıyorum bi bilseniz:)))
kaç aylık olduğumu hesaplamaya çalışıyom ama olmuyo tutmuyo bir türlü. kimi yerler ilk ayı 6 hafta alıyor kimi 7 kimide 4 öle olunca hesap şaşırıyo. işin bide bu yanı var yaa allamm dertsz başıma dert aldım taktım şimdi buna bulamazsam çatlarım ben.
kimi yerlerde 21 haftada 5 bitiyo kimisinde 23 de:D bn şimdi 5 ayı bitirdimmi bitirmedimmi:D
çok takıntılıyım yaa deli oluyorum bu huyumaa...

senin satın kaç canım bide biz bakalım:)

Son düzenleme:
günaydınnn, hakkında hayırlısı olur inşallahh

senin satın kaç canım bide biz bakalım:)

25 hazirandı canım. ona göre 20+4 oluyorum ama usgde 3 gn büyük çıkıyodu :)
20+4 kaç aylık oluyo onu çözemedm bir türlü:D kimi yerlerde 21+3 olunca 5. ay bitiyo:D kimi yerde 23 de:D
1hafta 7 gün 1 ay 30 gün olarak
1 ay = 4 hafta + 2 gün =30
2 ay= 8 hafta +4 gün =60
3 ay= 12 hafta +6 gün =90
4 ay= 17 hafta +1 gün =120
5 ay =21 hafta + 3 gün =150
6 ay =25 hafta+ 5 gün =180
7 ay= 30 hafta =210
8 ay=34 hafta + 2 gün =240
9 ay=38 hafta + 4 gün =270
9 ay 10 gün=280
böle bişi buldum en mantıklısı bu galiba. buna görede 3 gn sonra 5. ayı dolduruyoruzz:)

Son düzenleme:
kızlarr yaa neyle uğraşıyorum bi bilseniz:)))
kaç aylık olduğumu hesaplamaya çalışıyom ama olmuyo tutmuyo bir türlü. kimi yerler ilk ayı 6 hafta alıyor kimi 7 kimide 4 öle olunca hesap şaşırıyo. işin bide bu yanı var yaa allamm dertsz başıma dert aldım taktım şimdi buna bulamazsam çatlarım ben.
kimi yerlerde 21 haftada 5 bitiyo kimisinde 23 de:D bn şimdi 5 ayı bitirdimmi bitirmedimmi:D
çok takıntılıyım yaa deli oluyorum bu huyumaa...

hayatım ben şöyle takip ediyorum 21 temmuz benim sat ona göre benim de 5 gün sonra 4 ay bitecek
sen de öyle bak istersen daha doğru oluyor

günaydın kızlar;

ohh maşallah keyifler yerinde herkesin sevindim.
topiğimiz tosun paşalarla doldu maşallah kız yokmu kız :)
serfik ha şöyle kuzucumya bırak herşeyi en güzeli boşvermek
lugesma bende yalnızım bir haftadır cuma günü gelecek gel beraber kalalım
yokh hamilelik arifesindesin yani inşallah rabbim inşallah bayramıda gösterir :)
rose canım duaya başlayalım demişsin bencede başlasak iyi olur dua ile açıldı devam etti ve inanıyorumki burası gerşekten uğurlu evet kızlar hadi tekrardan başlayalım kim almak istiyorsa buyursun

25 hazirandı canım. ona göre 20+4 oluyorum ama usgde 3 gn büyük çıkıyodu :)
20+4 kaç aylık oluyo onu çözemedm bir türlü:D kimi yerlerde 21+3 olunca 5. ay bitiyo:D kimi yerde 23 de:D
1hafta 7 gün 1 ay 30 gün olarak
1 ay = 4 hafta + 2 gün =30
2 ay= 8 hafta +4 gün =60
3 ay= 12 hafta +6 gün =90
4 ay= 17 hafta +1 gün =120
5 ay =21 hafta + 3 gün =150
6 ay =25 hafta+ 5 gün =180
7 ay= 30 hafta =210
8 ay=34 hafta + 2 gün =240
9 ay=38 hafta + 4 gün =270
9 ay 10 gün=280
böle bişi buldum en mantıklısı bu galiba. buna görede 3 gn sonra 5. ayı dolduruyoruzz:)

canımcım 20+4 gözüküyor tyani 5 ay 4 günlük oluyor sanırım , 4 ayımız kalmış maşallah:):)

günaydın kızlar;

ohh maşallah keyifler yerinde herkesin sevindim.
topiğimiz tosun paşalarla doldu maşallah kız yokmu kız :)
serfik ha şöyle kuzucumya bırak herşeyi en güzeli boşvermek
lugesma bende yalnızım bir haftadır cuma günü gelecek gel beraber kalalım
yokh hamilelik arifesindesin yani inşallah rabbim inşallah bayramıda gösterir :)
rose canım duaya başlayalım demişsin bencede başlasak iyi olur dua ile açıldı devam etti ve inanıyorumki burası gerşekten uğurlu evet kızlar hadi tekrardan başlayalım kim almak istiyorsa buyursun

günaydın haticem hoşgeldin, iyiyim güzelim işte toparlanıyorum bazı kararlar aldık işte inş uygulayacağım , kendimi çok seviyorum üzülmeyeceğim, dün bir fırtınaydı esti geçti:):)

Kızlar dua için düşünceler nelerdir?

başlayalım cicim, kim istiyor söylesin bakalım:)

:)
haticem başlayalım bence duaya. böle boş boş durmuyoz sevapda alıyoz dua olunca. başlayalım bence demi kızlarr....

Canlarım başlayalım ama ben daha önce hiç okumadım nasıl bişey bilmiyorum,
akşamları mı okuyorsunuz sadece, tefriciye yasinde var mı?
eeğr talip yoksa ben alabilirim :S

KIZLAR BENİMDE ADETİM GECİKELİ 11 GÜN YANİ SON ADET TARİHİM 6 EKİMDİ AMA HER AY 3 GÜN ÖNE ATIYOR.ECZANEDEN TEST ALMAKTAN UTANIYORUM ARTIK NEGATİF ÇIKIYOR.GÖĞÜSLERİM DAVUL GİBİ OLDU KARNIM AĞRIYO ARA ARA 3 GÜNDÜR VE BELİMDEN KALÇAMA DOĞRU SIZLAYAN BİR AĞRI VAR KASILIYORMUŞ GİBİ.FORTEL BİLE YAPRIM GEÇEN HAFTA O DA FOS ÇIKTI:(YARDIM EDEN EY TECRÜBELİ ANNE ADAYLARI:d:d

KIZLAR BENİMDE ADETİM GECİKELİ 11 GÜN YANİ SON ADET TARİHİM 6 EKİMDİ AMA HER AY 3 GÜN ÖNE ATIYOR.ECZANEDEN TEST ALMAKTAN UTANIYORUM ARTIK NEGATİF ÇIKIYOR.GÖĞÜSLERİM DAVUL GİBİ OLDU KARNIM AĞRIYO ARA ARA 3 GÜNDÜR VE BELİMDEN KALÇAMA DOĞRU SIZLAYAN BİR AĞRI VAR KASILIYORMUŞ GİBİ.FORTEL BİLE YAPRIM GEÇEN HAFTA O DA FOS ÇIKTI:(YARDIM EDEN EY TECRÜBELİ ANNE ADAYLARI:d:d

Baya geçmiş canım,
Geç döllenme flnsa kanda çıkar emin olmak için kan testi yaptır
Çıkmazsada sebebini öğrenmek için doktora gidersin,
İhmal etme..

sabah akşam farketmiyor canımcım çalışırken bile okuyabilirsin önemli olan niyetin ,
isteyen yok ise sana okuyabiliriz canım, haticem anlatıver duaya başlamadan önce yapılanları:)

kan testi verdin mi yuktap , hamile olabilirsin....

sabah akşam farketmiyor canımcım çalışırken bile okuyabilirsin önemli olan niyetin ,
isteyen yok ise sana okuyabiliriz canım, haticem anlatıver duaya başlamadan önce yapılanları:)

O zaman ezberlemek gerekicek onu çok uzun bişey değil dimi :)
Ben araştırayım biraz ananem okurdu onu hep,
Çevreye de dağıtabiliriz sanırım kişi sayısı fark ediyomu,
Varmı başka isteyen kızlar karar verip başlayalım?

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

SADECE OKUNACAK OLAN BU CANIM TOPLAMDA 4444 TANE OLMASI GEREKİYOR SANA OKUNMADIMI YANİ TAMAM OZAMAN SANA BAŞLAYALIM BU HAFTA

Baya geçmiş canım,
Geç döllenme flnsa kanda çıkar emin olmak için kan testi yaptır
Çıkmazsada sebebini öğrenmek için doktora gidersin,
İhmal etme..
hayatım aslında ben ekim sonunda adetim başlamadan yaptırmıştım sonuç 0,05 negatifti bayramdan önce doktora gittim ultrasonla bişi göremedi ve göğüslerimi sıktı azıcık süt gibi bişey gelldi.idrar tahlili yaptı negatif.kan istemedi ve bana adet söktürücü verdi bende ısrarla içmiyorum bekleyeceğim nereye kadarsa:D

“Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek.”

SADECE OKUNACAK OLAN BU CANIM TOPLAMDA 4444 TANE OLMASI GEREKİYOR SANA OKUNMADIMI YANİ TAMAM OZAMAN SANA BAŞLAYALIM BU HAFTA

Yok canım bana okunmadı hiç,
Tamam size de uygunsa olur, başlamadan önce bişey gerekiyomu
Namaz abdesti olması gerekiyomu peki sadece boy abdestin olması yeter dimi?

Back
X