• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

o zaman ezberlemek gerekicek onu çok uzun bişey değil dimi :)
ben araştırayım biraz ananem okurdu onu hep,
çevreye de dağıtabiliriz sanırım kişi sayısı fark ediyomu,
varmı başka isteyen kızlar karar verip başlayalım?

aslında ne kadar çok dağıtırsan o kadar iyi ama sayıda önemli çünkü kimin duası kabul olunur rabbim neyi eyler bilinmez tamam sana başlayalım bugünden itibaren

aslında ne kadar çok dağıtırsan o kadar iyi ama sayıda önemli çünkü kimin duası kabul olunur rabbim neyi eyler bilinmez tamam sana başlayalım bugünden itibaren

Doğru canım,
Tamam başlayalım o zaman öncesinde bişey gerekmiyor dimi direk bu yazdığını okumaya başlayabiliyoruz?
Niyet ederken ne diyoruz, her başlangıçta niyeti geçirmek gereklimi?
ana adı fln gerekiyomu
ne çok sordum

kan testi verdin mi yuktap , hamile olabilirsin....

valla adet olma tarihinden 1 hafta önce falan yaptırdım negatif.
daha farklı sorunda var aslında cnm.ekim 6 da adet oldum 9 da bitti. ayın 20sinde ara kanama gibi bişi oldu 5 dakika sürmedi.sonra ayın 26sından sonra müthiş kasık ağrısı ve pembe lekelenme doktora gittim byopsi falan yaptı bişi çıkmadı bende güvenemedim hemen biyopsi yapınca doktora bir dahada gitmedim ona.ama her ağrım olduğunda yatıyordum işyerinde bile zor duruyordum artık ağlaya ağlaya dua ettim hep rabbim varsa bebeğim sana emanettir onu koru die:(:(çünkü ben 3 sene önce kürtaj olmak zorunda kaldım:(

Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, 4444 defa okunmalıdır

NİYETİN NE İSE O NA NİYET EDİP BAŞLA DAĞITIRSAN 1 HAFTADA BİTİRİRİZ.

ben ezbere biliyorum canım ama regl oluğum için okuyamayacağımÇ:((

Olsun canım biitince okuyabilirsen okursun,
hemen başlayabiliyomuyuz şimdi başında bi dua fln gerekiyomu kızlar
Bide ne kadar sürece bitirmiş olmak gerekiyo?

Son düzenleme:
ben meryem süresini okuyacak vekil bulamadığım için okuyamıyorum , okutamıyorum , regl zamanı okunmuyor çünkü:(
bende gelen giden bişi yok nasılsa istersen okurum adına.tek değil tabii annem ve mahalledeki hoca teyzeyle birlikte kısa sürede biter adını ve anne adını yaz yeter hayatımm

doğru canım,
tamam başlayalım o zaman öncesinde bişey gerekmiyor dimi direk bu yazdığını okumaya başlayabiliyoruz?
Niyet ederken ne diyoruz, her başlangıçta niyeti geçirmek gereklimi?
Ana adı fln gerekiyomu
ne çok sordum

niyetin ne ise rabbimden ne istiyor isen onu söyle sadece başlarken.başka hiç bişey gerekmiyor canım sadece adetli olanlar okumasın. Boy abdestin (gusul) olan her kadın okuyabilir

valla adet olma tarihinden 1 hafta önce falan yaptırdım negatif.
daha farklı sorunda var aslında cnm.ekim 6 da adet oldum 9 da bitti. ayın 20sinde ara kanama gibi bişi oldu 5 dakika sürmedi.sonra ayın 26sından sonra müthiş kasık ağrısı ve pembe lekelenme doktora gittim byopsi falan yaptı bişi çıkmadı bende güvenemedim hemen biyopsi yapınca doktora bir dahada gitmedim ona.ama her ağrım olduğunda yatıyordum işyerinde bile zor duruyordum artık ağlaya ağlaya dua ettim hep rabbim varsa bebeğim sana emanettir onu koru die:(:(çünkü ben 3 sene önce kürtaj olmak zorunda kaldım:(

istersen bugün bi kan testi ver blki hamilesindir , herkse farklı şekilde yaşıyor bu süreci , mutluluğunu bizimle paylaş:)

Derya niyetin ne ise rabbim tez zamanda versin sana inşallah kızlar ben başladım kim ne kadar okuduysa okuduğu rakamı yazın buraya toplamayı yaparım eğer istersen derya

Derya niyetin ne ise rabbim tez zamanda versin sana inşallah kızlar ben başladım kim ne kadar okuduysa okuduğu rakamı yazın buraya toplamayı yaparım eğer istersen derya

Canım yolladığını 21 defa okuyup euzu besmeleyle niyetmide söyledim,
hayırlısı olsun artık allah kabul etsin hepinizin ağzına sağlık, başlayalım kızlar
Haticem iyi olur eğer yapabilirsen süper olur ben karıştırırım bide
özele mi atalım rakamları burdan takp edebilecekmisin?

Herkes okuduğu sayıyı burdan yazsın canım yokh eğer annenler falan okuyorsada sayıyı belirt burdan tamam hayırlı olsun

Tamam canım okuyanları hep burdan sana toplayıp belirteceğim,
Kızlar hatice topluyor göreceği şekilde okudktan sonra belirtisiniz,
Hayırlısı olsun inş,
bu arada ben 10 tane okudum canım yazabilirsin,

kızlar benim karnıma aralıklı vede şiddetli kramplar giriyo galiba bu ayda boş geçti neyse bakalım hayırlısı yinede :31:

Bu salavat-i serifeye, Imam Kurtubi rahmetullahi aleyh Hazretleri "Salat- Tefriciyye", diger ulema- bu salavat-i serife hurmetine muradlarinin acilen meydana geldigini gordukleri icin--"Salat-i Tefriciyye", tasavvuf ehli de -- kalb gozlerinin acilmasina vesile oldugu icin--"Miftah-u Kenzi`l-Muhit" adini vermislerdir.

__" Bir mu`min, cok onemli bir isinin yapilmasini veya devamli belanin
ortadan kalkmasina vesile olmasi icin Salat-i Tefriciyye`yi 4444 defa okumalidir. Hic suphesiz ki, Cenab-i Hakk, kulunun niyyet ettigi seye onu muvaffak kilar, matlubuna ulastirir. Her gun 41 defa okuyan kimsenin kalbinden Allahu Tela s1k1ntiyi giderir, bagli islerini acar ve gelecek zararlari ondan uzaklastirir. Butun islerini kolaylastirir. Rizkina bolluk verir."

* Seyh Muhammed Tunusi kuddise sirruhu soyle buyurmuslardir:

__"Kim Salat-i Tefriciyye`yi her gun 21 defa okursa, sanki rizki semadan
yagmur gibi yagar, yerden de nebatat gibi biter."

* Imam Deynuri rahmetullah aleyh Hazretleri soyle buyurmustur:

__"Bir mu`min her bes vakit namazdan sonra bu salavat-i serifeyi 11 defa okumayi kendine vird edinirse, rizki kesilmez, maddi ve ma`nevi yuce mertebelere ulasir."

** Bu Salavat-i Serifeyi Hulus-u Kalb Ile
~ Gunde 100 defa okumaya devam eden maksadina ulasir, arzu ettigi seye nail olur.

~Gunde 100 defa okumaya devam eden kimse, hatir ve hayaline gelmeyen seylere nail olur.

~Gunde 4444 kere okuyan, idam mahkumu bile olsa, Allahu Teala`nin izniyle kurtulur.

~ Hastaya okunmaya devam edilirse, Allahu Tealanin izniyle sifa bulur.

~ Bu salavat- serifeye devam edenler, her turlu dusmanlarin serrinden Allahu Teala`nin izniyle kurtulur.

** Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi`r-Rahmani`r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

Bu salavat-i serifeye, Imam Kurtubi rahmetullahi aleyh Hazretleri "Salat- Tefriciyye", diger ulema- bu salavat-i serife hurmetine muradlarinin acilen meydana geldigini gordukleri icin--"Salat-i Tefriciyye", tasavvuf ehli de -- kalb gozlerinin acilmasina vesile oldugu icin--"Miftah-u Kenzi`l-Muhit" adini vermislerdir.

__" Bir mu`min, cok onemli bir isinin yapilmasini veya devamli belanin
ortadan kalkmasina vesile olmasi icin Salat-i Tefriciyye`yi 4444 defa okumalidir. Hic suphesiz ki, Cenab-i Hakk, kulunun niyyet ettigi seye onu muvaffak kilar, matlubuna ulastirir. Her gun 41 defa okuyan kimsenin kalbinden Allahu Tela s1k1ntiyi giderir, bagli islerini acar ve gelecek zararlari ondan uzaklastirir. Butun islerini kolaylastirir. Rizkina bolluk verir."

* Seyh Muhammed Tunusi kuddise sirruhu soyle buyurmuslardir:

__"Kim Salat-i Tefriciyye`yi her gun 21 defa okursa, sanki rizki semadan
yagmur gibi yagar, yerden de nebatat gibi biter."

* Imam Deynuri rahmetullah aleyh Hazretleri soyle buyurmustur:

__"Bir mu`min her bes vakit namazdan sonra bu salavat-i serifeyi 11 defa okumayi kendine vird edinirse, rizki kesilmez, maddi ve ma`nevi yuce mertebelere ulasir."

** Bu Salavat-i Serifeyi Hulus-u Kalb Ile
~ Gunde 100 defa okumaya devam eden maksadina ulasir, arzu ettigi seye nail olur.

~Gunde 100 defa okumaya devam eden kimse, hatir ve hayaline gelmeyen seylere nail olur.

~Gunde 4444 kere okuyan, idam mahkumu bile olsa, Allahu Teala`nin izniyle kurtulur.

~ Hastaya okunmaya devam edilirse, Allahu Tealanin izniyle sifa bulur.

~ Bu salavat- serifeye devam edenler, her turlu dusmanlarin serrinden Allahu Teala`nin izniyle kurtulur.

** Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi`r-Rahmani`r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

Faziletleri çok büyük,
Rabbim bizimde niyetimizi kabul eylesin inşallah..

tık tıkkkk kımse yok muuuuu
ben geldimmm:3::3:
duaya baslamıssınız ay cok sevındım
bu arada eskı lısteye gore bende okunmayanlar arasındayım bıtınce benı de unutmazsınız dimi??

Back
X