- Konu Sahibi haticemavi
- #10.201
günaydın kızlar bugün ben de çalışıyorum yaaa 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeter uleynnnnnn ben sizi görmek istiyorum
Ahh canım kocan gelmedi mi daha , çık gez alışveriş yap , para harca iyi gelir:):):)
günaydınnn dostlar canlar ben dü test yaptın negatif kırmızılarda gelmedi pöfff![]()
günaydınnn dostlar canlar ben dü test yaptın negatif kırmızılarda gelmedi pöfff![]()
günaydın kızlar bugün ben de çalışıyorum yaaa![]()
bende bendeeeeeeeeee
yok canım en son pazar gördüm pazar gelcek haftada 1 bizde ne öyle mıç mıçç ıyyyyy![]()
![]()
Alışverişmi :44: üfffffffff bilmiyom
hayırlısı ne ise rabbim onu versin canım bu ay olmazsa birdahaki ay sadece zamanını bekliyor ama bi gelsin hele varya onu parçalıcam dövcem geç kaldı diye![]()
hayırlısı ne ise rabbim onu versin canım bu ay olmazsa birdahaki ay sadece zamanını bekliyor ama bi gelsin hele varya onu parçalıcam dövcem geç kaldı diye![]()
günaydın canım, bugün mü günün belki gelmez hakkında hayırlısı....
Günaydın canım , herkesler çalışıyor bugün:):)
ayyy ben dayanamam yaa bir hafta görmeden sen de iyi dayanıyorsun ama pek bi rahatsın canım
Git eve tmizlik yap o zaman canım daha ne bulayım sana:)
çocuğu şimdiden korkutma hatice:):)
günaydın canım, bugün mü günün belki gelmez hakkında hayırlısı....
hayır canım ya kasım 17 idi ama gelmedi dünde test yaptım çıkmadı ama hala gelen giden yok agrılar zaten 1 haftadır var bakalım nasipte varsa
aaaa kan testi yaptırsana neden bekliyorsun
heyyy bende geldim nasılsınızz kızlarr....
sonunda mallar ingiltere yolcusu oldu çok şükür:) gittim kontrolü yaptım geldim. 1 saat için uykumdan oldum yaaa
melekk hayrlısı olsn cnm bekle bakalım pazartesiye kadr olmazsa git kan testi yaptır bnce.
haticem yapacağın en güzel şey eve gidip yatmak bence
serpilim herhafta temzlikmi olurkoyver gitsin... bn bu aralar 2 haftada bire indirdim temzlk işini ama dediğin gibi sanki ordu yaşıyo evde:d
hülyacım inş önlünden geçen gibi bi evladın olur. rüyalarda görmek çokk gzel ya insan daha bi sabırsızlanıyor. bide ben renklide yüzünü falan gördüm resimleri var elimde şimdi. baktıkca doyamıyorum. allahım hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn. eti elleyipde elini vücuduna sürersin diye diyodur kaynanan nereni ellersen orda leke olur derler ya.
akşama ark gelicek kalmaya yemek yapmam lazım eti çıkardım buzluktan
ama kayınvalidem elleme diyo neden ya
ete elleyince ne oluyo![]()
canım merhaba benim bildiğim et değilde ciğer elletmezler çocukta leke oluşurmuş diyorlar ne kadar doğru bilmiyom
ya böyle hamile arkadaşların yazdıklarını okuyunca daha bi hevesleniyorum..inş rabbim bana ve isteyen herkese o duyguyu tattırsın ...haftaya yumurtlama haftam gerçi ocakta başlamak istiyodum çalışmalara...ama dayanamıcam hemen haftaya başlıyom..dualarınızı eksik etmeyin...