• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydınnn dostlar canlar ben dü test yaptın negatif kırmızılarda gelmedi pöfff:47:

günaydın canım, bugün mü günün belki gelmez hakkında hayırlısı....

günaydın kızlar bugün ben de çalışıyorum yaaa :19:

günaydın canım , herkesler çalışıyor bugün:):)

bende bendeeeeeeeeee
yok canım en son pazar gördüm pazar gelcek haftada 1 bizde ne öyle mıç mıçç ıyyyyy :60: :60: :60:
Alışverişmi :44: üfffffffff bilmiyom

ayyy ben dayanamam yaa bir hafta görmeden sen de iyi dayanıyorsun ama pek bi rahatsın canım:60:
git eve tmizlik yap o zaman canım daha ne bulayım sana:)

hayırlısı ne ise rabbim onu versin canım bu ay olmazsa birdahaki ay sadece zamanını bekliyor ama bi gelsin hele varya onu parçalıcam dövcem geç kaldı diye :60:

çocuğu şimdiden korkutma hatice:):)

günaydın canım, bugün mü günün belki gelmez hakkında hayırlısı....

Günaydın canım , herkesler çalışıyor bugün:):)

ayyy ben dayanamam yaa bir hafta görmeden sen de iyi dayanıyorsun ama pek bi rahatsın canım:60:
Git eve tmizlik yap o zaman canım daha ne bulayım sana:)

çocuğu şimdiden korkutma hatice:):)

adamın işi bu her zaman bu kadar uzun kalmıyor alıştım napıcan.temizlikmi çok iç açıcı şeyler söyledin :52:

aaaa kan testi yaptırsana neden bekliyorsun

istemiyorum yaptırmak çünkü karnım çok ağrıyo kaç gündür. birde ben 2 yııldır beklediğimden yaptıgım testin hesabı yok o yüzden kendi kendime söz vermiştim test yapmıcam diye üzülüyorum çünkü ama gaza geldim dayanamayıp test aldım yaptım çıkmadı kan testine gidipte daha bi yıkım yaşamak:50: istemiyorum açıkcası

:55::55:gece rüyamda bebişimi gördüm.. doğum yapmışım oğlun deyip kucağıma veriyolar aynı eşime benziyo
off bi an önce zaman geçsede sevsem oğluşumu:55:

akşama ark gelicek kalmaya yemek yapmam lazım eti çıkardım buzluktan
ama kayınvalidem elleme diyo neden ya
ete elleyince ne oluyo :56:

heyyy bende geldim nasılsınızz kızlarr....

sonunda mallar ingiltere yolcusu oldu çok şükür:) gittim kontrolü yaptım geldim. 1 saat için uykumdan oldum yaaa:D
melekk hayrlısı olsn cnm bekle bakalım pazartesiye kadr olmazsa git kan testi yaptır bnce.
haticem yapacağın en güzel şey eve gidip yatmak bence:D
serpilim herhafta temzlikmi olur:D koyver gitsin... bn bu aralar 2 haftada bire indirdim temzlk işini ama dediğin gibi sanki ordu yaşıyo evde:d
hülyacım inş önlünden geçen gibi bi evladın olur. rüyalarda görmek çokk gzel ya insan daha bi sabırsızlanıyor. bide ben renklide yüzünü falan gördüm resimleri var elimde şimdi. baktıkca doyamıyorum. allahım hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn. eti elleyipde elini vücuduna sürersin diye diyodur kaynanan nereni ellersen orda leke olur derler ya.

Canlarım merhabaaaa
Nabersiniz bakaalımmm, ben gribal enfeksiyonumlaaa birlikte yaşamaya çalışıyorum :)
Evdeyim bugün dinlenicem iyileşmek için artık bu haftasonu yatarak geçicek..

Son düzenleme:
Esmacım ikimiz kalmışızzzzz :)

Yaa ben 2 gündür öyle karışık rüyalar görüyorumki
aptal aptal böyle hep bi ekşınn var binalar yıkılıyo falan biyerlerde düşüyomuşum
hep bi korku panik günüm yaklaşıyo diye herakde stresim artttı yine
yada neleyim ondan dicem ama öyle fazla bi ateşim de yok anlamadım...

heyyy bende geldim nasılsınızz kızlarr....

sonunda mallar ingiltere yolcusu oldu çok şükür:) gittim kontrolü yaptım geldim. 1 saat için uykumdan oldum yaaa:D
melekk hayrlısı olsn cnm bekle bakalım pazartesiye kadr olmazsa git kan testi yaptır bnce.
haticem yapacağın en güzel şey eve gidip yatmak bence:D
serpilim herhafta temzlikmi olur:D koyver gitsin... bn bu aralar 2 haftada bire indirdim temzlk işini ama dediğin gibi sanki ordu yaşıyo evde:d
hülyacım inş önlünden geçen gibi bi evladın olur. rüyalarda görmek çokk gzel ya insan daha bi sabırsızlanıyor. bide ben renklide yüzünü falan gördüm resimleri var elimde şimdi. baktıkca doyamıyorum. allahım hayrlısıyla kucağımıza almayı nasip etsn. eti elleyipde elini vücuduna sürersin diye diyodur kaynanan nereni ellersen orda leke olur derler ya.

rüyam gerçek gibiydi ya çok güzeldi. eldivenle keseyim bari..

kız sen şu göbişinin resmini eklesene çok merak ettim:49:

akşama ark gelicek kalmaya yemek yapmam lazım eti çıkardım buzluktan
ama kayınvalidem elleme diyo neden ya
ete elleyince ne oluyo :56:

canım merhaba benim bildiğim et değilde ciğer elletmezler çocukta leke oluşurmuş diyorlar ne kadar doğru bilmiyom

canım merhaba benim bildiğim et değilde ciğer elletmezler çocukta leke oluşurmuş diyorlar ne kadar doğru bilmiyom

ciğeri bende duymuştum canım ayy çok dikkat etmem lazım

bendede doğum lekesi var baldırımda kardeşimde de var annemde de

acaba genetik birşey mi ay inş oğluşumda olmazz

ya böyle hamile arkadaşların yazdıklarını okuyunca daha bi hevesleniyorum..inş rabbim bana ve isteyen herkese o duyguyu tattırsın ...haftaya yumurtlama haftam gerçi ocakta başlamak istiyodum çalışmalara...ama dayanamıcam hemen haftaya başlıyom..dualarınızı eksik etmeyin...

ya böyle hamile arkadaşların yazdıklarını okuyunca daha bi hevesleniyorum..inş rabbim bana ve isteyen herkese o duyguyu tattırsın ...haftaya yumurtlama haftam gerçi ocakta başlamak istiyodum çalışmalara...ama dayanamıcam hemen haftaya başlıyom..dualarınızı eksik etmeyin...

irazcık hoşgeldin canım hadi inş güzel heberler alırsın
bu arada bizim cinsiyet belli oldu erkek:55:

Back
X