• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

karnım ağrıyor çok onun dışında iyyim allah razı olsun canım

günaydın kızlarrrrr...................................

napıyorsunuz bakalım:):)

yokh stres yok bitanem ben kırmızıları görene kadar ne kadar mutluydum biliyorsun inşallah gelmez ama bırak gelene kadar mutlu ol , gelince sinirlenir kızarsın
ayrıca yerleşmede ateş düşermiş belki ondan ateşin düştü;)

haticemmm bat bugün mü canımcım inbşallah gelmez ama gelirse de kapım sana açık canımmmmmmmmm:48:

veee esmaaaaa:):) gözün aydın olsun kocacığına kavuştun Allah ayırmasın bitanem , tosunumuz nasıl bakalım:):)

beni sorarsanız iyiyim kırmızıları gönderdim çok şükür yeni ayımız vatana millete hayırlı olsun:1:

bitanem gerildim valla son 3 gün,
bu ateş çok stres yaptırdı bana yok hayatım artık yerleşme zamanı geçti zaten
hala ortalamanın üzernde ateşim belki yrn yine çıkar ama
ne bileyim bugün umutsuzum işte sanki yok bebiş fln
bidaha o kasık ağrılarını fln yormayacağım hiç bunlarıda psikolojk nasıl yaptırıyosam vücuduma anlamadım gitti:50:

günaydın canım. Malesef evet çarşamba günü benim günüm karnım ağrımaya başladı bile neyazıkki

Haticem geliyormu yoksa hainler ya gelmesinler bi yaa gelmesinler ......
Perşembe de benden gelir bi kara haber öyle gözüküyo...

kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Biraz uzun olacak ama her şeyi anlatmak istiyorum. 4 yıllık evliyim. bu zamana kadar hiç korunmadık ama hiç bebişte olmadı. eşimin spermiyogramı iyi çıktı hareketleri falan düzenli. geçen ay hsg çekildi tüplerde açık. dostinex ve klomen kullandım bu ay reglim 3 gün gecikti. ara ara ağrılarım oluyor ama gelen giden yok. adet için tüm belirtiler var aslında. ama belki hamileyimdir diye düşünüyorum. çok istiyorum belki psikolojik olarak ondan gecikti:( test içinde erken mi hcg ile çıkar mı yardımcı olacak birileri var mı şu an :(

günaydın kızlarrrrr...................................

napıyorsunuz bakalım:):)

yokh stres yok bitanem ben kırmızıları görene kadar ne kadar mutluydum biliyorsun inşallah gelmez ama bırak gelene kadar mutlu ol , gelince sinirlenir kızarsın
ayrıca yerleşmede ateş düşermiş belki ondan ateşin düştü;)

haticemmm bat bugün mü canımcım inbşallah gelmez ama gelirse de kapım sana açık canımmmmmmmmm:48:

veee esmaaaaa:):) gözün aydın olsun kocacığına kavuştun Allah ayırmasın bitanem , tosunumuz nasıl bakalım:):)

beni sorarsanız iyiyim kırmızıları gönderdim çok şükür yeni ayımız vatana millete hayırlı olsun:1:

saol hayatım. çok şükür kavuştuk ya. kaç gündür uyku uyumuyomuşum ben onu anladım valla:D
tosunum çok iyi teyzesi. çok şükür artık hareketlerinide baya hissettiriyo bana. sabah onun kıpırtılarıyla uyanıom. binlerce şükür olsun rabbime.
yeni ay yeni umutlar stressiz sıkıntısız bir ay geçir canım herşey istediğin gibi olur inş bu ay. olmasada biz hep burdayız bekleriz napalım demi:)

kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Biraz uzun olacak ama her şeyi anlatmak istiyorum. 4 yıllık evliyim. bu zamana kadar hiç korunmadık ama hiç bebişte olmadı. eşimin spermiyogramı iyi çıktı hareketleri falan düzenli. geçen ay hsg çekildi tüplerde açık. dostinex ve klomen kullandım bu ay reglim 3 gün gecikti. ara ara ağrılarım oluyor ama gelen giden yok. adet için tüm belirtiler var aslında. ama belki hamileyimdir diye düşünüyorum. çok istiyorum belki psikolojik olarak ondan gecikti:( test içinde erken mi hcg ile çıkar mı yardımcı olacak birileri var mı şu an :(

nurtug hoşgeldin. hemen bi test yaptırsana kanda çıkar bence. idrarda daha gç çıkabiliyormuş. daha öncelerde böle şeyler yaşadınmı bilmiyorum ama inş. hamişsindir.

selam hoşgeldin,
3 gün gecikme pekte erken sayılmaz bence evde test alıp deneyebilirsin,
eğer çıkmazsa ve hala adet olmazsan o zaman bencede kan testine git canım
inş bebişin vardır, daha fazla bekletmez seni..

günaydınn arkadaşlarrr nasılsınızz? valla bende halen gelen giden yok kan testide yaptırmadım inatlada yaptırmıcam enfeksiyon yada kist süphesi sardı beni kist yada enfeksiyon regl gecikmesine dene olurmu yaşayanınız yada bileniniz varmı sevgilerrr:47:

günaydınn arkadaşlarrr nasılsınızz? valla bende halen gelen giden yok kan testide yaptırmadım inatlada yaptırmıcam enfeksiyon yada kist süphesi sardı beni kist yada enfeksiyon regl gecikmesine dene olurmu yaşayanınız yada bileniniz varmı sevgilerrr:47:

günaydınnn:3:

melek sabrın önünde saygıyla eğiliyorum canım. ayy git bi test al yap yada yaptır yaa bn çatladım valla şimdi. hadi haftanın ilk günü güzel bi haber alalımda halay çekelim....

kızlar merhaba ben yeni üye oldum. Biraz uzun olacak ama her şeyi anlatmak istiyorum. 4 yıllık evliyim. Bu zamana kadar hiç korunmadık ama hiç bebişte olmadı. Eşimin spermiyogramı iyi çıktı hareketleri falan düzenli. Geçen ay hsg çekildi tüplerde açık. Dostinex ve klomen kullandım bu ay reglim 3 gün gecikti. Ara ara ağrılarım oluyor ama gelen giden yok. Adet için tüm belirtiler var aslında. Ama belki hamileyimdir diye düşünüyorum. çok istiyorum belki psikolojik olarak ondan gecikti:( test içinde erken mi hcg ile çıkar mı yardımcı olacak birileri var mı şu an :(

olur canım çatlama iğnesi olmadınmı git yaptır ne duruyorsun daha hayırlı haberini bizede ver

Aşkolsun kızlar küstm hepinize cuma günü doktora gittm hemen geldm size anlatmaya kimse bakıp cvp vermemş bile üstünden geçip başka şeylere cvp vermşsnz darıldım size bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saol hayatım. çok şükür kavuştuk ya. kaç gündür uyku uyumuyomuşum ben onu anladım valla:D
tosunum çok iyi teyzesi. çok şükür artık hareketlerinide baya hissettiriyo bana. sabah onun kıpırtılarıyla uyanıom. binlerce şükür olsun rabbime.
yeni ay yeni umutlar stressiz sıkıntısız bir ay geçir canım herşey istediğin gibi olur inş bu ay. olmasada biz hep burdayız bekleriz napalım demi:)

nurtug hoşgeldin. hemen bi test yaptırsana kanda çıkar bence. idrarda daha gç çıkabiliyormuş. daha öncelerde böle şeyler yaşadınmı bilmiyorum ama inş. hamişsindir.

daha önceden adetim hiç gecikmedi hep düzenli olarak geldi şu an ofisteyim ve test alıp yapma imkanım yok ama akşam mutalaka yapıcam tşk ederim cevaplarınız için.

Aşkolsun kızlar küstm hepinize cuma günü doktora gittm hemen geldm size anlatmaya kimse bakıp cvp vermemş bile üstünden geçip başka şeylere cvp vermşsnz darıldım size bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Meleğimmm bitanem yemiin ederim hiç görmedim bens enin yazdığını
Leyla gibiydim ztn cuma günü fazla geçmişe bakamamışımdır, görsem sormazmıyım hiç
Ne oldu tatlım ne dedi doktor anlatıver bi daha k. bakma olurmu :17:

bitanem gerildim valla son 3 gün,
bu ateş çok stres yaptırdı bana yok hayatım artık yerleşme zamanı geçti zaten
hala ortalamanın üzernde ateşim belki yrn yine çıkar ama
ne bileyim bugün umutsuzum işte sanki yok bebiş fln
bidaha o kasık ağrılarını fln yormayacağım hiç bunlarıda psikolojk nasıl yaptırıyosam vücuduma anlamadım gitti:50:

Haticem geliyormu yoksa hainler ya gelmesinler bi yaa gelmesinler ......
Perşembe de benden gelir bi kara haber öyle gözüküyo...

canım yaa boşver ateşi falan stres yapıyorsun bak gerildin yine lütfen sakin ol , benim gibi olmandan korkuyorum..bak huni getiririm yine sana:):)

maşallah tosunuma, ben de en çok o kıpırdamaları merak ediyorum yaa nasıl bri duygu acaba ilk kıpırdadığında korkar mıyım acaba diye düşünüyorum:):) amannn artık ben kendime izin verdim 2 ay hiç yumruta takibi yapmayacağım nasıl olsa olmuyor boşverrrr:):)

aaa melekkk bi test yap lütfen adamı sinir etme:):)

ayyy melekcim ben görmedim ama özürdilerim:(:(:(

canım yaa boşver ateşi falan stres yapıyorsun bak gerildin yine lütfen sakin ol , benim gibi olmandan korkuyorum..bak huni getiririm yine sana:):)

maşallah tosunuma, ben de en çok o kıpırdamaları merak ediyorum yaa nasıl bri duygu acaba ilk kıpırdadığında korkar mıyım acaba diye düşünüyorum:):) amannn artık ben kendime izin verdim 2 ay hiç yumruta takibi yapmayacağım nasıl olsa olmuyor boşverrrr:):)

Heeh işte ben böyle son 2 gün bide ilk kırmızı günü tam hunilik oluyorum ztn sonra düzeliyo :)
Kasıklarım ağrıyo soldan soldan giriiip yayılıyo bi güzel,
İnş olcaksamda gecikmez işte ona deli oluyorum,
Ateş çok faydalı ama kendiini biliyosun boşuna umutlanmıyosun en azından
yumurtladığını bildiğin için ne zmn adet olacağını dakestirebiliyosun fln,
Herneyse yaaa çarşambayııııııııııııı sel aldıııııııııııııııııı diye ben başliyim söylemeye anca olur :60:

Heeh işte ben böyle son 2 gün bide ilk kırmızı günü tam hunilik oluyorum ztn sonra düzeliyo :)
Kasıklarım ağrıyo soldan soldan giriiip yayılıyo bi güzel,
İnş olcaksamda gecikmez işte ona deli oluyorum,
Ateş çok faydalı ama kendiini biliyosun boşuna umutlanmıyosun en azından
yumurtladığını bildiğin için ne zmn adet olacağını dakestirebiliyosun fln,
Herneyse yaaa çarşambayııııııııııııı sel aldıııııııııııııııııı diye ben başliyim söylemeye anca olur :60:

bende ateş ölçüyorum laf aramızda ama meraktan:1: 36.2 de sabit şuan....

o zaman sana bu şarkıyı armaan ediyorum

çarşambayı sel aldıııııııııııııııııııııııııııı
bir çocuuukkkkk istedimmmmmm
akıllll kalmadııııı amannn amannnnnnn......:1:

bende ateş ölçüyorum laf aramızda ama meraktan:1: 36.2 de sabit şuan....

o zaman sana bu şarkıyı armaan ediyorum

çarşambayı sel aldıııııııııııııııııııııııııııı
bir çocuuukkkkk istedimmmmmm
akıllll kalmadııııı amannn amannnnnnn......:1:

Zaten başımıza ne geliyosa meraktan geliyo anacım,
Bende 36,3 ile adet olurum mesela bu kdr düşerse bilecem ki en azından geliyolar,
dün 36,9 a yükselmişti höööst dedim noluyo bugün 36,7 nie düştü sinir oldum :52:
Neyse kapatalım bu bahsi kuzum huni istiyem yoksa :27:
Beste süper vallaaa sinan akçıldan ne eksiğimiz kaldı dile geldik ozan olduk bee peeeh :46:

Zaten başımıza ne geliyosa meraktan geliyo anacım,
Bende 36,3 ile adet olurum mesela bu kdr düşerse bilecem ki en azından geliyolar,
dün 36,9 a yükselmişti höööst dedim noluyo bugün 36,7 nie düştü sinir oldum :52:
Neyse kapatalım bu bahsi kuzum huni istiyem yoksa :27:
Beste süper vallaaa sinan akçıldan ne eksiğimiz kaldı dile geldik ozan olduk bee peeeh :46:

oooo ateş iyi o zaman dur hemen düştü diye telaşlanma halen değerlerin üzerindesin umudumuzu yitirmeyelim...

neyse kapatalım efenim konuyu ,
kızzz yokh bi kaset çıkarsak mı acaba GELMEDİ VELEDİM GELMEDİ kaset adı da bu:60:

cnm bn okudumyazdığını ve cvp yazdım gibi geliyo. alttam muayenede göstermişti kalp atışlarını demi. cnm yazmadıysamda kusura bakma emi. allah hep sağlıklı olmasını nasip etsn inş.

serpilim içinden bişi kayıyomuş gibi hissediyosun. vücudunda karınca dolanıyo gibi oluyo bazende:D çok keyifli ama yaa korkmazsın aksine mutlu olursun.
takip falan yapma bncede. son hafta yaparsın yine şimdiden germe kendini son haftada zaten yeternce geriliyosun:D

deryaa gelmez inş o kırmızılar yaa çarşambayı sel alsın ama sende kırmızıların alıp götürdüğü bişi olmasın.

melekkk birini gönder kız test alsın gir wcye yap hemen. ayy ben çatlardım valla yaa.

oooo ateş iyi o zaman dur hemen düştü diye telaşlanma halen değerlerin üzerindesin umudumuzu yitirmeyelim...

neyse kapatalım efenim konuyu ,
kızzz yokh bi kaset çıkarsak mı acaba GELMEDİ VELEDİM GELMEDİ kaset adı da bu:60:

pohhaha
kaset kapağı gözümün önünde canlandı birden
kırmızı huniler eşliğinde yan profil poz vermişiz:19: ahanda böyle :60:
Gelmezsen gelmmeeeeeeee gelmezsen gelmeeeeeeee diye bi şarkı vardı ya kim sölüyo bilmiyoorum
onunda cover 'ını yaparız
:60::60::60:
Yaz sonuda bi maxisingle olayı fln derken bu iş tmmdur :24::24::24:

Back
X