• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

pohhaha
kaset kapağı gözümün önünde canlandı birden
kırmızı huniler eşliğinde yan profil poz vermişiz:19: Ahanda böyle :60:
Gelmezsen gelmmeeeeeeee gelmezsen gelmeeeeeeee diye bi şarkı vardı ya kim sölüyo bilmiyoorum
onunda cover 'ını yaparız
:60::60::60:
Yaz sonuda bi maxisingle olayı fln derken bu iş tmmdur :24::24::24:

hay allahım ya allahın delileri sizi :60: :60:

cnm bn okudumyazdığını ve cvp yazdım gibi geliyo. alttam muayenede göstermişti kalp atışlarını demi. cnm yazmadıysamda kusura bakma emi. allah hep sağlıklı olmasını nasip etsn inş.

serpilim içinden bişi kayıyomuş gibi hissediyosun. vücudunda karınca dolanıyo gibi oluyo bazende:D çok keyifli ama yaa korkmazsın aksine mutlu olursun.
takip falan yapma bncede. son hafta yaparsın yine şimdiden germe kendini son haftada zaten yeternce geriliyosun:D

deryaa gelmez inş o kırmızılar yaa çarşambayı sel alsın ama sende kırmızıların alıp götürdüğü bişi olmasın.

melekkk birini gönder kız test alsın gir wcye yap hemen. ayy ben çatlardım valla yaa.

çok merak ediyorum işte esmam Rabbim inş o günleri de gösterir, heyecanla bekliyorum ama ben ara verdim ister gelsin ister gelmesin tın tın tın:)

pohhaha
kaset kapağı gözümün önünde canlandı birden
kırmızı huniler eşliğinde yan profil poz vermişiz:19: ahanda böyle :60:
Gelmezsen gelmmeeeeeeee gelmezsen gelmeeeeeeee diye bi şarkı vardı ya kim sölüyo bilmiyoorum
onunda cover 'ını yaparız
:60::60::60:
Yaz sonuda bi maxisingle olayı fln derken bu iş tmmdur :24::24::24:

ayy şekerim şöyleeeee kırmızı bi kıyafet diktiririz , kırmızıyı severler şarkısını da söyleriz allahhhhhh ,
kızımmmm meşhur oluruz var yaaa ,kliplerde de bir sürü velet oynatırız kafalarında huni:60::60:

hay allahım ya allahın delileri sizi :60: :60:

:21::21::21::21:

cnm bn okudumyazdığını ve cvp yazdım gibi geliyo. alttam muayenede göstermişti kalp atışlarını demi. cnm yazmadıysamda kusura bakma emi. allah hep sağlıklı olmasını nasip etsn inş.

serpilim içinden bişi kayıyomuş gibi hissediyosun. vücudunda karınca dolanıyo gibi oluyo bazende:D çok keyifli ama yaa korkmazsın aksine mutlu olursun.
takip falan yapma bncede. son hafta yaparsın yine şimdiden germe kendini son haftada zaten yeternce geriliyosun:D

deryaa gelmez inş o kırmızılar yaa çarşambayı sel alsın ama sende kırmızıların alıp götürdüğü bişi olmasın.

melekkk birini gönder kız test alsın gir wcye yap hemen. ayy ben çatlardım valla yaa.

diger melegimiz hamile olduguna göre bana dedin heralde canım çalıştıgım yer organize sanayi bölgesi kuş uçmaz kervan geçmez derlerya öyle biyer burası yakınlar eczane filan yok hem yaptım testi cuma akşama ve cumartesi sabahı çıkmadı malesef

diger melegimiz hamile olduguna göre bana dedin heralde canım çalıştıgım yer organize sanayi bölgesi kuş uçmaz kervan geçmez derlerya öyle biyer burası yakınlar eczane filan yok hem yaptım testi cuma akşama ve cumartesi sabahı çıkmadı malesef

hımm o zaman yarın sabahtan bir kan testi ver en iyisi o , testle de çıkmayabiliyor bazen

yok hayatım olurmu öyle sey benim gibi test yapmata inat edenlere sinir olurdum demek istedim :54:[/QUOTE

yanlış anladım o zaman:1: hadi git test yaptır da kasımın ilk bebek haberini alalım hadi hadi:):)

hiihh agzın bal yesin emiii bugun çok yogun burası yarın inş. gelmezlerse münasebetsiz kırmızılar :=)

telgrafın tellerine kuşlar mı konaaarrrrrrr, insan annesine yavrum böyle mi yaparrrrr
karnıma gel karnıma da yanı yanı başımaaaaaa ,
şu gençlikte huni taktım ben bu başımaaaa:24::24::24:

Back
X