• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sen o arkadaşına slm söyle benden rabbim sağlıcakla giymeyi nasip eder inşallah aldıklarını canım benim

gelin kızlar ayıpsınız yemeğim var bu hafta :60: benim kocişe anca yeter bu yemekler.kaynanmla altı üstlü otuyoruz canım ama ayrıyız.ilk evlendiğim zamanlarda yukarda yer eve yatmaya inerdik aman allahım sonra bulaşıklar bana kalırdı deli bi kaynım da var benim boşver en güzeli böyle herkes evinde rahat kuru soğan ekmek yiyim ama huzurlu yiyeyim.

Kesinlikle
aman onlardan gelcek hayır allahtan gelsin yemeğinide istemem kendinide :60:

amannn dengesiz ararsann doluu kızlarr

bu arada zozdemir nerelerde bayadır görmüyorumm

zuzu tatile gitti daha gelmedi bir hafta kalacaklardı , nerede ki bu kız bende merak ettim yaaaa:(

Ya ben kendi kendime gülmeye falan başladım
Acaba çokmu raydan çıktım ne oldum ya
kızlar bişi dicem inanamıcaksınız
kocam aradı az önce ben bgn geç çıkıcam sonrada yemeğe gidices ofisçe dedi
inanamadım
allahtan başka ne isteseydim hahahahaha :60:
Bende anama gidip yiyim bari

hemen çocuk iste hemennn bak duaların kabul olma vakti demek ki:):):)

sen o arkadaşına slm söyle benden rabbim sağlıcakla giymeyi nasip eder inşallah aldıklarını canım benim

gelin kızlar ayıpsınız yemeğim var bu hafta :60: benim kocişe anca yeter bu yemekler.kaynanmla altı üstlü otuyoruz canım ama ayrıyız.ilk evlendiğim zamanlarda yukarda yer eve yatmaya inerdik aman allahım sonra bulaşıklar bana kalırdı deli bi kaynım da var benim boşver en güzeli böyle herkes evinde rahat kuru soğan ekmek yiyim ama huzurlu yiyeyim.

ayyy bizde öyleydik ama son zamanlarda ben kendimi geri çekmeye başlayınca sürü psikolojisinden kurtulmaya başladık çok şükür:):):)

Ya ben kendi kendime gülmeye falan başladım
Acaba çokmu raydan çıktım ne oldum ya
kızlar bişi dicem inanamıcaksınız
kocam aradı az önce ben bgn geç çıkıcam sonrada yemeğe gidices ofisçe dedi
inanamadım
allahtan başka ne isteseydim hahahahaha :60:
Bende anama gidip yiyim bari

ohh valla ne kadar güzel anneleriniz yanınızada keşke benimde anacım yanımda olsa elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz valla.erkek anneleri neden böyle anlayan varsa beri gelsin kendi kızlarına yaparlar her şeyi geline gelince beter olsun ee ordada oğlun var amannn

Ay ne sevimli gelinleriz biz böyle yaaavs allah düşmanıma vermesin :60:

çok sevimliyim çokkkkkkkkkkkk

onun yüzünden benim kocam çok fazla anacıdır.kocamıda içten içe doldurur yanında bana kızım aman otur canım cicim eşim olmadımı bunların bitanesi görmem iki yüzlü nolcak. bide allah der hocaya gider.kul hakkını düşünse rabbim onu benim elime düşürmesin. ne hastalaıklar atlattım bikerede bi tas çorba gaetireyim demedi. ne varsa anamda var allah bi kere değil binlere razı olsun o olmasa ne halde olurdum bilmem. anlamıyorum kardeşim kızına yapar oğluna yapar ikisinide doldurur yok damadı öylemiş böylemiş yok gelini şöylemiş evlendirmesiseydin o zamn çocuklarını turşusunu kuraydın. ayy akiam ajşam sinir oldum zaten hepsi tepemde çatacak yer arıyom

onun yüzünden benim kocam çok fazla anacıdır.kocamıda içten içe doldurur yanında bana kızım aman otur canım cicim eşim olmadımı bunların bitanesi görmem iki yüzlü nolcak. bide allah der hocaya gider.kul hakkını düşünse rabbim onu benim elime düşürmesin. ne hastalaıklar atlattım bikerede bi tas çorba gaetireyim demedi. ne varsa anamda var allah bi kere değil binlere razı olsun o olmasa ne halde olurdum bilmem. anlamıyorum kardeşim kızına yapar oğluna yapar ikisinide doldurur yok damadı öylemiş böylemiş yok gelini şöylemiş evlendirmesiseydin o zamn çocuklarını turşusunu kuraydın. ayy akiam ajşam sinir oldum zaten hepsi tepemde çatacak yer arıyom

boşver haticem yaaaa nerden açtınız kaynana muhabbetini yine boşuna sinirleniyorsunuz boşverinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

boşver haticem yaaaa nerden açtınız kaynana muhabbetini yine boşuna sinirleniyorsunuz boşverinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bencede yaa moral bozmaya değmez boşşverinnnnnnnn

bu arada kasıklarım ağrıyo iyice geleyormu bunlar yaaa :(

bi gün nasıl hastayım eşimde erken eve geldi. geldiğini görmüş geldi bize neden erken geldin dedi.eşimde bana iş lazım değil karım daha önemli demezmi allah. neler dedi neler aklıma geldikçe sinir oluyorum.eşim bir haftadır yoktuya dün geldi neyse çıkmadı yukarı saat 5-6 civarı falan aradı saatin pili bitmiş bi bakıver niye gelmedin yukarı çıksanıza diye söylendi eşimde bu akşam evde oturcam yarın bakarım dedi adamda kızdı suratına teli kapatmış hehehehheh:60: :60: sinir oluyorum sinir :57:

bi gün nasıl hastayım eşimde erken eve geldi. geldiğini görmüş geldi bize neden erken geldin dedi.eşimde bana iş lazım değil karım daha önemli demezmi allah. neler dedi neler aklıma geldikçe sinir oluyorum.eşim bir haftadır yoktuya dün geldi neyse çıkmadı yukarı saat 5-6 civarı falan aradı saatin pili bitmiş bi bakıver niye gelmedin yukarı çıksanıza diye söylendi eşimde bu akşam evde oturcam yarın bakarım dedi adamda kızdı suratına teli kapatmış hehehehheh:60: :60: sinir oluyorum sinir :57:

aferin kız eşine aradı bir morartmak lazım böyle:)

Ohhhhhh cukk olmuşşşş, ağzına sağlık kocanın

gelmesin yaaaa ama gelirse de üzülme tamam mı kuzummm lütfen bak bende hamile değilim olmuyor işte yalnız değilsin bitanem:48:

Gelmesin serpilim gelmesin bu ay biraz üzülücem ama baştan söyliyim :43:

Back
X