- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
- #10.341
canımcım bu senin kaçıncı ayındı denemede , üzül ama yıprtma kendini bitanem
3. olcak kuşum, 4 e doğru yol almayız inş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımcım bu senin kaçıncı ayındı denemede , üzül ama yıprtma kendini bitanem
benimkide yarına çıkmaz gelir belim kopuyor![]()
3. olcak kuşum, 4 e doğru yol almayız inş![]()
3. olcak kuşum, 4 e doğru yol almayız inş![]()
benimkide yarına çıkmaz gelir belim kopuyor![]()
yokh bu arada ben akşam fırında sosisli patates yapıcam canım kolayındanbelki fikir olur
3. aymı. bana bakın sen yarın hele bi üzüldüm de bak naparım sizi benim benim bu kasım ayı bebek istediğimden beri 38. ayım oluyor biliyonmu sen parçalarım valla![]()
3. aymı. bana bakın sen yarın hele bi üzüldüm de bak naparım sizi benim benim bu kasım ayı bebek istediğimden beri 38. ayım oluyor biliyonmu sen parçalarım valla![]()
Ayyy çok süper geldi gözüme :)
Sorunu atlattım kuzumm kocam iş yemeğine gidiyomuş bu akşam hehehe ne şanslıyım
ama bunu değerlendirip bari yarının yemeğini bugünden yapsam iyi olcak :)
Elma dilim mi yapıyosun patatesleri nasıl oluyor fırında sosis denemedim hiç
patatesi ister küp doğra ister kızartmalık ister elma dilimi hangisi işine gelirse sonra onun üzerine z. yağı baharat filan dök ,
sonra sosis doğra ben kokteyli ikiye kesip sonra uçlarını 4e kesicem çiçek gibi açılıyor o zaman o yüzden sonra fırına veriyorsun benim fırının crispy cook diye bir fonksiyonu var onda 20 dkda hazır oluyor afiyet olsun istersen üzerine kaşar da koyarsın
hazırlayıp fırına verip üzerimi değiştirmeye gidiyorum o kadar
patatesi ister küp doğra ister kızartmalık ister elma dilimi hangisi işine gelirse sonra onun üzerine z. yağı baharat filan dök ,
sonra sosis doğra ben kokteyli ikiye kesip sonra uçlarını 4e kesicem çiçek gibi açılıyor o zaman o yüzden sonra fırına veriyorsun benim fırının crispy cook diye bir fonksiyonu var onda 20 dkda hazır oluyor afiyet olsun istersen üzerine kaşar da koyarsın
hazırlayıp fırına verip üzerimi değiştirmeye gidiyorum o kadar
kızlarrrr çok tembelsiinzzz
şu saat olmuş kimsecikler yok topikteee![]()
günaydın fıstıklar.....
günaydın yokhhhhh, ne alemdesin güzelim:)
İyiyim kuşummmmmmm napimm stres içindeyim haliyle onun dışında bi sorun yok :)
kahvaltı ediyorum anca çayımı aldım fln :)
Sen napıyosun bakiyimmmmmm