• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bende senin şu ateşini takip ediyorum snırsam hamişsin bak gör yükselişe geçmişsin tatlım:):)
ben halen 36.2 yim çakıldı kaldı hehehe:):)

Aaaa gördün mü tablomu yaa bugün yükseldi yine çok heyecan yaptım canım,
bu 2 gün geçsin artık nolcaksa olsun,
bende 36,3 le adet olurum ama şuan 36,8-9 larda geziyo
patt diye çakılmazsa şaayet bebiş vaadediyor ama, bilemiyorum yinede :18:

günaydınn canlarım nasılsınızz....

çok kötü bir gece geçirdim yaa çok uykum var. burnum kanamış gece sırt üstü yatıncada genzimi tıkamış bi kalktım nefes alamıyorum sonrada o korkuyla bidaha uyunurmu döndüm durdum yatakta. nefessiz kalmak çok zormuş allah kmseye yaşatmasın... iyiki eşim yanımdaydı yoksa kesin diğer taraftaydım :)

bayansuu nerelrdesn sen. hoşgeldin cnm.bebiş nasıl? cinsiyeti belli olmuştur artık. topic erkeklerle doldu 4 tane tosun paşamız var:) prensesler lazım artık:)

yokh stres yokk!!!

Esmacım olmuyo bi türlü atamıyorum aklımdan :(
dün akşam şans eseri dikkatimi çekti göğüs ucum acıyo bnm
normalde bnm göğüslerim acımaz adete yakın şişer sadece
ucuna böyle dokundukça acıyo yara varmış gibi, belirti aramayacam diyorum olmuyo :(

çok kötü bir gece geçirdim yaa çok uykum var. burnum kanamış gece sırt üstü yatıncada genzimi tıkamış bi kalktım nefes alamıyorum sonrada o korkuyla bidaha uyunurmu döndüm durdum yatakta. nefessiz kalmak çok zormuş allah kmseye yaşatmasın... iyiki eşim yanımdaydı yoksa kesin diğer taraftaydım :)

bayansuu nerelrdesn sen. hoşgeldin cnm.bebiş nasıl? cinsiyeti belli olmuştur artık. topic erkeklerle doldu 4 tane tosun paşamız var:) prensesler lazım artık:)

günaydın canım , niye kanadı ki burnun hayy allah dikkat et kendine kuzum iyi ki de yanındaymış eşin..

yokh stres yokk!!!

Ya kızlar ben 3-4 gündür öyle saçma rüyalar görüyorum ki full aksiyon
stresten midir nedir hep bi ekşın koşturmaca
kalbim kaldırmıyor artık yaa :1:

strestendir canım kesinlikle bi sakin ol , bi belirti var mı ne hissediyorsun yarın bayram yapacak mıyız:)

hea yaa belli kuşum:1:
inşallah bir kızım olucak..:nazar:
bugün yine randevum var akşam 18:00'da...
sizler nasılsınızzz,greenmoon hamişmiş çook sevindim:46::46:

Canım tebrik ederim, allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Oh be topice bir kısçe haberi geldi sonunda :)

Aaaa gördün mü tablomu yaa bugün yükseldi yine çok heyecan yaptım canım,
bu 2 gün geçsin artık nolcaksa olsun,
bende 36,3 le adet olurum ama şuan 36,8-9 larda geziyo
patt diye çakılmazsa şaayet bebiş vaadediyor ama, bilemiyorum yinede :18:

gördüm canım merak ediyorum bende napıyım , hadi bakalım hayırlısı üff ne yapsak ki geçmez ki şimdi bugün de çatlayacağım yaaa....

Esmacım olmuyo bi türlü atamıyorum aklımdan :(
dün akşam şans eseri dikkatimi çekti göğüs ucum acıyo bnm
normalde bnm göğüslerim acımaz adete yakın şişer sadece
ucuna böyle dokundukça acıyo yara varmış gibi, belirti aramayacam diyorum olmuyo :(

başka bi belirti var mı canım göğüsler dışında akıntı felan

başka bi belirti var mı canım göğüsler dışında akıntı felan

Serpill aşkımmm sen belirti iste yeterkii dur sayayım :1:
içimde tutuyorum bunları ztn kaç gndür kusayım gitsin bari :60:
Akıntım var beyazımsı krem kıvamı
kasıklarım ağrıyo artı belim ağrıyo
normalde sivilcem çıkardı 1 hafta öncesinden hiç çıkmadı hatta 2 tane kesin çıkardı bu dönemde ama yok
tatlı krizim tutardı o da yok
göğüs ucum acıyo.
Tabi uydurmuyosam bunları:27:
Artık herşeyin psikolojik olabileceğini düşünüyorum
akıntı mesela bence belrti değil ben geçen aylarda da hiç kuru olmadım regle yakın, ama diğerleri nedir bilmem:26:

yokh stres yokk!!!

Canım tebrik ederim, allah kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş
Oh be topice bir kısçe haberi geldi sonunda :)

waaoooww...tek kızçe benimkimi şindii:46:
damatlar sıraya gircek desenizee:1:
teşekkürler kızlar,inşallah darısı bekleyen arkadaşlarımın başınaa:16:

hea yaa belli kuşum:1:
inşallah bir kızım olucak..:nazar:
bugün yine randevum var akşam 18:00'da...
sizler nasılsınızzz,greenmoon hamişmiş çook sevindim:46::46:

cnm allah hayırlı evlat etsn inş. ilk kızımızz hayırlı olsun :nazar:
yokh cnm ateşin çok iyi inş güzel haberler alırız yarın senden. belirti arama boşver takılma oralara sen. streste yapma,

normalde sivilcem çıkardı 1 hafta öncesinden hiç çıkmadı hatta 2 tane kesin çıkardı bu dönemde ama yok
göğüs ucum acıyo.
akıntı mesela bence belrti değil ben geçen aylarda da hiç kuru olmadım regle yakın, ama diğerleri nedir bilmem:26:

neaa:27:
yokh tatlım bi bebiş haberi daha mı alcas yoksa,bat ne zaman

ben halayı kurmaya başlıyın bari. yokhh senn için:)
yada seni umutlandırmayayım ilk prensesimiz için halay başını çekiyom ben....:64::64::64:

sağol lugesma'cım...senin hamişlik nasıl gidiyo seninde oğluşun olucak öylemi:46:
sana yürekten bir teprik koyuyorum tatlım...benimde ilk bebem erkekti unutma:1:

ben halayı kurmaya başlıyın bari. yokhh senn için:)
yada seni umutlandırmayayım ilk prensesimiz için halay başını çekiyom ben....:64::64::64:

evett kısçemiz için çekelimmmm
sonra gerekirse bana da çekeriz önden davranıp çakılmayalım bide :)

test al bakalım çıkar belki hee... nasıl sabretcez beee:D

Esmam korkuyorum kuzum ya o tek çizgiye dayanamam artık :(
Gelcekse kırmızı gelsin ama o çizgiyi görmiyim :(

göğüs ucum acıyo.

evet gerçi akıntı bende de oluyordu adete yakın bence de belirti olmayabilir ama neyse yaaa sen kafanı bulnadırma , geçen ay ateş ölçümü yaptın mı kuzum nasıldı?

test al bakalım çıkar belki hee... nasıl sabretcez beee:D

evet yaaa acaba test alsan mı çıkar belki canım, heycanlıyımmmmmmmmmmm:)

sağol lugesma'cım...senin hamişlik nasıl gidiyo seninde oğluşun olucak öylemi:46:
sana yürekten bir teprik koyuyorum tatlım...benimde ilk bebem erkekti unutma:1:

saol cnm bnm. biz çok iyiyiz oğlumla çok şükür. 2li testimz temiz, renkli doopler çekildik temiz. kilomuzda normal. daha ne isterim allahtan. zaman geçsede alsam artık kucağıma diyorum.
dün battaniye ve hastane çıkışınıda aldık. diğer kıyafetlerimzde tamam. şimdi kaldı büyük işler.
ikinci bebeğim kısmet olursa inş senn gibi paşamdan sonra sultanım olur bnmde...

beklemeyi hiç sevmiyorum yaaa nasıl geçcek şu iki gün. allahım güzel haberler duyur bizee... aminnnnnnn

hatice gelmedi daha. belkide onda vardır güzel bi haber inş.

zuhalde dönmedi herhalde 1 hafta die gitti hala yok ortalarda.:)

tanselde uğramadı nasıl acaba inş düzelmiştir biraz. bi prenses haberide ondan alsak ne güzel olcak.

serpilimmm bugünde gönlümüzü şenlendirecek bestelerini bekliyoruz zaman geçmiyecek gibi sankii....

bence acele etme kuşum,ben battan sonra 7 gün beklemiştim:29:

evet gerçi akıntı bende de oluyordu adete yakın bence de belirti olmayabilir ama neyse yaaa sen kafanı bulnadırma , geçen ay ateş ölçümü yaptın mı kuzum nasıldı?

evet yaaa acaba test alsan mı çıkar belki canım, heycanlıyımmmmmmmmmmm:)

Geçen ay da ölçmüştüm, adetime 5 gün kala kademe kademe düşmeye başlamıştı ve 36,3 ü gördüğüm gün hastalandım zaten
o tabloya göre bu ay ki şaheser zaten de, işte yine belli oolmuyo milletin son gün çakılıveriyo
gerçi benim demekki kademeli düşüyomuş geçen aydan öyle bi teori üretirsek şuan durum parlak
of bilmiyorum çok sıkıldım :(

Korkuyorum ama :18:
yarınki ateşime göre belki yrn yaparım düşmezse

Son düzenleme:
saol cnm bnm. biz çok iyiyiz oğlumla çok şükür. 2li testimz temiz, renkli doopler çekildik temiz. kilomuzda normal. daha ne isterim allahtan. zaman geçsede alsam artık kucağıma diyorum.
dün battaniye ve hastane çıkışınıda aldık. diğer kıyafetlerimzde tamam. şimdi kaldı büyük işler.
ikinci bebeğim kısmet olursa inş senn gibi paşamdan sonra sultanım olur bnmde...

beklemeyi hiç sevmiyorum yaaa nasıl geçcek şu iki gün. allahım güzel haberler duyur bizee... aminnnnnnn

hatice gelmedi daha. belkide onda vardır güzel bi haber inş.

zuhalde dönmedi herhalde 1 hafta die gitti hala yok ortalarda.:)

tanselde uğramadı nasıl acaba inş düzelmiştir biraz. bi prenses haberide ondan alsak ne güzel olcak.

serpilimmm bugünde gönlümüzü şenlendirecek bestelerini bekliyoruz zaman geçmiyecek gibi sankii....

ahhh şekerim beste yapmaz mıyım hiç yeter ki sen iste , biraz havaya gireyim bekleyin beni anacımmmmmmm:24::24::24::24:

Geçen ay da ölçmüştüm, adetime 5 gün kala kademe kademe düşmeye başlamıştı ve 36,3 ü gördüğüm gün hastalandım zaten
o tabloya göre bu ay ki şaheser zaten de, işte yine belli oolmuyo milletin son gün çakılıveriyo
gerçi benim demekki kademeli düşüyomuş geçen aydan öyle bi teori üretirsek şuan durum parlak
of bilmiyorum çok sıkıldım :(

Korkuyorum ama :18:
yarınki ateşime göre belki yrn yaparım düşmezse

kuzucum yaaa sen yine de çok kaptırma kendini anladığım kadarıyla çok üzüleceksin inş hamilesindir kuzum ama biliyorsun benim de 36.5 son güne kadar sonra birden düştü kızma bana sakın bunu dedim diye üzülmeni istemiyorum ama bence sen hamilesin bunu da demeden geçemiyorum:emir_bebek::)

Back
X