• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de unutma günlüğüm olsun

Neyse iki gun gecti ben buna medaj attim goruselim diye. Bana musait olmadigini soyledi aksam bulusalim dedim yine musait olmadigini soyledi. Bekledim aksam tekrar mesaj attim yarin goruselim dedim iste neden gorusuyoruz falan dedi dedim bi seyleri duzeltmek istiyorum dedim iste oda ben ogun hastaydim kotu günümde yanimda yoktun artik olmasan da olur bilmem ne bazi sacma seylerle uste cikmaya çalıştı bende o sinirli konustukca sakince konusarak olayi anlattim sonunda anladi bu sefer de ben seni mutlu edemiyorum, baksana hep sen alttan aliyosun ne kadar surucek boyle sonra iste ileride ayrildigimiz icin dua ediceksin falan dedi. Bende onunla cok mutlu oldugumu ayrilmak istemedigimi soyledim. Ama sen ayrilmak istitosan beni katmadan direk soyle bana dedim. Oda zaman istedi tamam dedim

Bi kac gun bazi konularla ilgili mesaj atti o sira da ben memleketime dondum iki gun sonra geldim ama benim gidip gelmemle ilgili hic bir merak vs degil okulla ilgili falan sorular sordu. Sonra bi iki gunde ben mesaj attim. 5. Gün tekrar ayni oldugumuz sehre geldim. O yazmadığı icin bende yazamadim arkadaslarimla disari ciktim ama onun kizicagi bir yere gitmisim kızıcagini cok düşünmemiştim. Aksam mesaj attim bana yine soguk soguk konusuyor sonra ne zaman duzelicez dedim bana iste sen oraya neden gittin senin orda ne isin var sevgilin oldugunu unutuyomusun gibisinden bi ton yazdı. Bende aciklamaya calistim ilk ama sonra sinirlenip iste sen neden yazmiyosun madem sevgilimsin dur yanimda da bende gidecegim yerlere seninle gideyom tarzi biseyler dedim sonra bana lazim bi esya vardı onu yarin sana x le gonderririm benim y esyamda sende kalsin dedi. Nedenini sordum iste madem beni takmiyosun boyle bi iliskiye gerek yok dedi , bende kac gundur soguksun zaten bahane mi ariyodun tarzi mesajlar atinca iyice sinirlendi sanirim mesajimi okumadan sildi bende o gun baska bisey yazmadım. Ertesi gun sms den yazdim cevap yok

Aksam aradim iki kere ilkini mesgule atti ikincisini hic acmadi. Sonra ben buna son kez guzelce ayrilmak icin en azindan mesaj yaziyodum ki bi baktim beni silmis ortak gruplarimizdan çıkmış. Ben yinede mesaji guzelce yazdim teşekkür ettim vs gonderdim ve onuda okumadan sildi.. Bende diger sosyal hesaplardan onu sildim aynı ergen gibi ama cok koymuştu bu davranisi bana.

Simdi bu olaylardan sonra ki ilk gunumuz ben ayrilgiimizin 1. Gununu bu gunden baslatiyorum. Gece sabaha kadar barismali ruyalar gordum hepsi de gerçek gibiydi gercekten barismis gibiydik. Sabah bi uyandim ruyanin etkisiyle mutluydum gercek bi 15 20 saniye sonra kafama dank etti. Telefonu elime aldim onla ilgili hic bir sey yok. Eskiden olsa direk gunaydin mesaji atardim. Icim oyle bi acidi ki. Nasil alisicam bu duruma ben bilmiyorum. Onu tanidgimda 13 yaşındaydim 16 yaşında sevgili olduk. Ondan oncesiji zerre hatırlamıyorum

Simdi olmamasi okadar koyuyo ki insana. Bakalim bugune cok kötü cok mutsuz icimde koca bi yukle basladim. Umarim her yazisimda biraz daha hafiflemis olurum..

Bir nevi birlikte büyümüşsünüz, uzayan ilişkilerde bazen bazı şeyler kopuyor, hayırlısı de ve sabret, sonunda ya barışacaksınız ya unutacaksınız, zaman her şeyin ilacı. Sen inşallah barışırız ya da inşallah barışmayız deme ama, hep hayırlısını dile.

Bugün ikinci gün. Aslinda bugun ortak dersimiz var ama o gelmez biliyorum bende gitmeyecegim zaten. Gun içinde bi sekilde akildan cikiyo da, gece yatmadan once ozellikle sabahlari cok zor cok

Back
X