• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim degil de babamın bir derdi var:-(

Düğünde bu şarkı calsa heralde cikariverirdim gelinliği orda, alir babami kacardim:-D:-D daha müziğini duyunca fena oluyorum ben
[/QUOTE]
Benim görümce sağolsun kayınvalidemle eşimi Barış Manço'nun Güle Güle Oğlum şarkısında beni de Kızım şarkısında babamla dans ettirdi. Herkes ağladı:KK61: Nedense Canım Oğlum şarkısı daha bir içimi acıtır

Benim görümce sağolsun kayınvalidemle eşimi Barış Manço'nun Güle Güle Oğlum şarkısında beni de Kızım şarkısında babamla dans ettirdi. Herkes ağladı:KK61: Nedense Canım Oğlum şarkısı daha bir içimi acıtır
Gorumcede mübarek. ... bende hic dayanamam candan ercetinin annem şarkısına. Kinada aglamadim falan sonra yengem bilir bunu gitmis çaldırdi. Bende tam annemi soruyordum annem boyle karsidan geldi kalabalığın icinden bana sarıldı biz agladik, bütün salon ağladı:'(

Maşallah ne güzel, Allah bozmasin. Benim babam yok ama Abilerim her gün arar mutlu musun, eşin kötü davraniyor mu diye. Hatta benimle ilgili sürekli korkunç ruyalar görüyorlar cok endiseleniyorlar. Oysa cok sukur esim beni el ustunde tasir.
Bundan guzel hicbir sey yok. Insan kizina bacisina sahip cikmali tabi. Allah basinizdan eksik etmesin..

Ana baba candir can..basinin üstünde taşı. .bizler cok sansliyiz benim annem evlendiginde hickimse si yokmus boynu bukukmus simdi kendimi gorunce, allahim ailem olmasa napardim dedikce iki kat hayran oluyorum anneme babama..Allah onlari başımızdan eksik etmesin

Evleneli 3 buçuk ay oldu. Ben sevdiğim adamla evlendim. Hicbir problem yok masallah. Ailelerimizde cok iyi anlasior. Annem babam eşimi, eşimin ailesi beni cok sevior. Ama 3 aydır 3kez babam geldi esim evde yokken kimseye demeden soyle bi yarım saat uğruyor(normal geldiklerinin dışında). Kizim mutlumusun dior. Ona ne kadar mutlu olduğumu,hicbir sorun olmadığını söylüyorum. Tamm o zaman içim rahatladi dior gidiyor. Sanırım korkuyor benim için, endiselenior. Demin ayrıldı yanimdan, salya sumuk agliorum. İnsanın evladı bu kadar baska mi oluyor? Bu kadar kıymetli olmanin karşılığını nasıl oderim acaba?? Su an cok garip duygular içindeyim. Yani babami cok severim o da beni cok sever biliorum ama o böyle yapinca bi garip oluyorum. Erkenmi ayrıldım ondan die düşünüyorum. . Offf ne bilem iste oyleee

baba yüreği.ne güzel işte kendinizi yalnız hissetmeyin istiyor demekki.benim babamda öyle.Allahm başımızdan eksik etmesin annelerimizi de babalarımızı da :KK39:

Babanla kalsan sadece onun mutlulugunu yasardin ama simdi masallah esinle de cok mutlusun.. Cifte mutluluk bunun nesi kotu ki ? Ustelik o hisettigin bir babaya sahip olma duygusunu kendinden bir parcaya yasatabilecekken :)

Hepinize teşekkür ederim. Gerçekten ailelerimiz en büyük hediyelerimiz. Ne yapsak az...

Babanla kalsan sadece onun mutlulugunu yasardin ama simdi masallah esinle de cok mutlusun.. Cifte mutluluk bunun nesi kotu ki ? Ustelik o hisettigin bir babaya sahip olma duygusunu kendinden bir parcaya yasatabilecekken :)
Uuu cok fenaa bi yerden baktiniz yahuu:-D dur ben bi da düşünim bu bebek meselesini:-D

Kiyamam. Esinizi seviyorsa endiselenmiyordur merak etmeyin. Sizi ozluyordur ve biseye ihtiyacin var mi diye esinizin yaninda sormasi uygun olmayacagi icin yalnizken daha rahat soruyor olabilir. Çok dusunceli bi babaniz var.

Maşallah ne kadar şanslısın, hiç uzulmene ağlamana gerek yok, baban ne guzel sevdiğin adamla evlenmene musade etmiş

Ben birini sevdim diye duymadığım laf, hakaret ve etmediği beddua kalmadı sadece sevdim diye, damat adayını tanımak bile istemedi, Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin, babanın kıymetini bil

AHH AHH ben ne yapaamm babamdan anamdan uzaktaa oyyy sımdı bende duygusala bagladım yaa...ama cook sukur sevdıgım kocam yuvamm var herkesten uzakta olsak ......bıze verılmıs armagann....:KK36::KK36:

Kiyamam. Esinizi seviyorsa endiselenmiyordur merak etmeyin. Sizi ozluyordur ve biseye ihtiyacin var mi diye esinizin yaninda sormasi uygun olmayacagi icin yalnizken daha rahat soruyor olabilir. Çok dusunceli bi babaniz var.
Cok teşekkür ederim. Evet eşimi cok sevior. Eşim de onlara karsi oldukça saygılı sevgili bu yuzden iyi anlasiorlar. Babam bitane:-D herkesin babasi bicik:-D

Maşallah ne kadar şanslısın, hiç uzulmene ağlamana gerek yok, baban ne guzel sevdiğin adamla evlenmene musade etmiş

Ben birini sevdim diye duymadığım laf, hakaret ve etmediği beddua kalmadı sadece sevdim diye, damat adayını tanımak bile istemedi, Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin, babanın kıymetini bil
ahh canm. Allahtan hayırlısini dilemekten baska caremiz yok. Allah hepimizin icine merhamet düşürsun.

ooff hasretlik,ayrılık zor ..
benimde babam cok aglamıstı düğün bitiminde ..
babalar bitanedir,candırr cannnnn ..

Back
X