• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim degil de babamın bir derdi var:-(

AHH AHH ben ne yapaamm babamdan anamdan uzaktaa oyyy sımdı bende duygusala bagladım yaa...ama cook sukur sevdıgım kocam yuvamm var herkesten uzakta olsak ......bıze verılmıs armagann....:KK36::KK36:
Allah yerinde mutlu etsin canim. Özlem cok zor biliorum.5sene üniversite okudumda valla bigün babamin sesini duymasam kötü olurdum. Millet babam hergün arior die sitemlenirdi benim babamda kızım hergun arama biraz keyfine bak derdi:-D

Ne iyi kalpli çocuğuna düşkün babanız varmış çok şanslısınız üzerinize titriyor.
Çocuklarına demek daha dogru. Saolsun senelerdir hep bizim için cabaladi. Simdi mutlu olduğunu bilsemde yinede gözünde ufacık kedee görsem icim acio

ahh ahh baba yüreği.Siz ne kadar iyiyim deseniz de o göüyle görmek istiyor demek ki. Sırf bu yüzden 10 sene boyunca evlenmeyi düşünmüyorum alışamam ki:(

babamı arayıp sesini duydum..iyiki varlarrr..Allah saglıklı uzun ömür versin..
Simdi bende agladim. :'(
Bugün üzdum heralde herkesi:-( ama simdiden kiymetini bilelim ailelerimizin demi...evet bol bol aramak, ziyaret etmek, ufacik seyler icin kirmamak lazim. Dunyada onlari da mutlu edemiorsak nabacaz baska...

yaklaşık on ay oldu babamı kaybedeli.. onu çok özledimm. Allah sizinkini başınızdan eksik etmesin..
Ahh arkadaşım seninki cok aci olsa gerek.. ama dua ediceksin onun için bol bol...
ooff hasretlik,ayrılık zor ..
benimde babam cok aglamıstı düğün bitiminde ..
babalar bitanedir,candırr cannnnn ..
Can ki ne can. Babam düğün haftası eve sigamadi. Hic evde durmadı dogru düzgün. Evden çıkarken gözündeki yaşı ben gormim die siliordu...

Ahh arkadaşım seninki cok aci olsa gerek.. ama dua ediceksin onun için bol bol...

Can ki ne can. Babam düğün haftası eve sigamadi. Hic evde durmadı dogru düzgün. Evden çıkarken gözündeki yaşı ben gormim die siliordu...

oyy kıyamam yaa ..:KK1:
babam bi yana dünya bi yana ..
:KK37:

çok fazla kıskandım :) Allah eksikliklerini göstermesin bitanem çoooooooooook şanslısın :)
Teşekkür ederim. Eminim sizin babanizda ayni biçimde seviordur sizi. Sadeve gösteremiyor olabilir. Babalar bazen sert olmak zorunda olduklarını düşündüklerindenn dolayi pek disa vurmuorlarm

Benim babamda ilk evlendigim zamanlar oyle yapardi canim zamanla geciyor..benim esim hergun cicek getirirdi babamda oh masallah der cicekleri gorur sebinirdi sonra ben esime vicegin gecici oldugunu bari onun yerine cikolata alda yiyeyim dedim esimde hergun cikolata getirdi babam geldi cicek yok gormelisin morel yerlerde bir sorun mu var deyip duruyor bende mecbur durumu anlatim cikolatalarimdan verip babama gondermistim:-):-):-)simdi okadar takmiyor ama:110:

valla bole baba kiz iliskilerini duydukca ve gordukce aglamakli oluyorum :( 5senedir evliyim babam 2kez caldi kapimi :( oda torun sevmek icin ondan once hic gelmemisti

Back
X