- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi denizbenimadim
Bir derdim var evet
Birkaç gün önce ilk bebeğime hamile kalınca kullanmaya başladım kadınlar kulübünü. Dikkatimi çektiği ve şu sıralar epey zamanım olduğu için sürekli konuları takip etmeye başladım. O kadar çok canım sıkılmaya başladı ki anlatamam.
Etrafımda ailemde görüyordum ama bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum
Kadınların yazdıklarını okudukça neden ilerleyemiyoruz sorusuna cevap bulmak çok kolay. Neden bu kadar çok kadın cinayeti, tacizi ve şiddeti var sorusunun cevabi da bu başlıklarda aslında.
Çok değil birgün sabahtan akşama kadar otrurup konuları bi takip edin.
Ne demek istedigimi anlarsiniz
Kadın hakaret şiddet aldatmayla karşılaşıyor gidemiyor
Adamlar sevişip canları sıkılınca çekip gidiyor bu defa bizimkiler zar diktirmek derdine düşüyor
Kişiliği hiçe sayılıyor gidemiyor
Hemen her başlıkta öldüm bittim mahvoldum kaynanam.bunu yapti görümcem.şunu yapti temalı çaresiz satırlar
Ne yapılırsa yapılsın gidemiyor kadin
ya gözünü açar açmaz evlenmis üste cocuk yapmış güveni bitmis sinmis
Ya da hasbel kader okumus mesleği var ama kendine saygısı yok
Velhasıl biz kendimizi kadınlar olarak değerli bulup içimizdeki potansiyeli fark etmediğimiz sürece bu kulüpte de hayatın içinde de bu başlıklar hiç kapanmaz hep başka isimlerle yenisi açılır
Gücümüzün farkına vardığımız güzel günlerimiz olsun insallah
Sevgiler
Birkaç gün önce ilk bebeğime hamile kalınca kullanmaya başladım kadınlar kulübünü. Dikkatimi çektiği ve şu sıralar epey zamanım olduğu için sürekli konuları takip etmeye başladım. O kadar çok canım sıkılmaya başladı ki anlatamam.
Etrafımda ailemde görüyordum ama bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum
Kadınların yazdıklarını okudukça neden ilerleyemiyoruz sorusuna cevap bulmak çok kolay. Neden bu kadar çok kadın cinayeti, tacizi ve şiddeti var sorusunun cevabi da bu başlıklarda aslında.
Çok değil birgün sabahtan akşama kadar otrurup konuları bi takip edin.
Ne demek istedigimi anlarsiniz
Kadın hakaret şiddet aldatmayla karşılaşıyor gidemiyor
Adamlar sevişip canları sıkılınca çekip gidiyor bu defa bizimkiler zar diktirmek derdine düşüyor
Kişiliği hiçe sayılıyor gidemiyor
Hemen her başlıkta öldüm bittim mahvoldum kaynanam.bunu yapti görümcem.şunu yapti temalı çaresiz satırlar
Ne yapılırsa yapılsın gidemiyor kadin
ya gözünü açar açmaz evlenmis üste cocuk yapmış güveni bitmis sinmis
Ya da hasbel kader okumus mesleği var ama kendine saygısı yok
Velhasıl biz kendimizi kadınlar olarak değerli bulup içimizdeki potansiyeli fark etmediğimiz sürece bu kulüpte de hayatın içinde de bu başlıklar hiç kapanmaz hep başka isimlerle yenisi açılır
Gücümüzün farkına vardığımız güzel günlerimiz olsun insallah
Sevgiler