Benim Derdim Cinsellikle ilgili lütfen bakin...

Daha ne sorunlar duyacağız acabaakannehir :olmaz:
Neyin nasıl olacağını mutlaka biliyosunuzdur
Saçınızı da saç kurutma makinesiyle kurutun ağrımaz başınız.

Galiba ramazandayız diye sorun oluyor abdest meselesi
oruç tutuyor galiba abdestli olmak gerek ee iftar yap seviş sahur yap..
vakit yok haklı kızcağız..
zaman kısa aklinialirimsmile

yok şakalık bi durum değil bence çünkü bende düşünmüştüm bi ara bunu..şöyle ki elbette abdestin zorunluluğunu biliyorum bende hatta adet dönemi bitincede alıyoruz hepimiz ama benimde saçlarım acayip gür,kalın telli ve banyodan sonra kurutunca korkunç bi görüntüsü oluyoakannehir bende bu yüzden kendi kendime düşünmüştüm bi zamanlar evlenince gün aşırı ya da 2 günde bir gusül abdesti almam gerekecek napcam ben bu saçları falan diye...

öyle anlık düşündüm sonrada kendi kendime cevabını verdim,napalım mecbur yapıcaz yapacak bişey yok,cenabet cenabet gezecek değilim ya dedim....

yani buraya konu açacak kadar mühim bi konu değil bu....olay belli yapılacak şey belli....
ya dinin gereğini uygulayacksın ya da cenabet cenabet duracaksın,saçının durumuna göre istediğinde yıkanacksın:delphin: (sanırım inançlı biriysen ikinciyi tercih etmessin)

hayatta hep böyle dertleriniz olsun inşallah sizin dert cinsellikle ilgili değil saçlarla ilgili kestirin kısacık baş ağrısına da değmez, seksten mahrum kalmayada :roflol:

yaaa bebek yapmaya karar vermiştik güya yumurtlama dönemim geldide geçiyor adam hergün bi bahane bulabiliyor bana artık aldatıldıgımı bile düşünmeye başladım

ayyy keşke sevişebilsekde hergün alsam abdest:gitme:

Aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım..:delphin:

zuhhahaha:roflol::roflol:sositososito yazık la size :teselli baş okşayan smil:

yaaa bebek yapmaya karar vermiştik güya yumurtlama dönemim geldide geçiyor adam hergün bi bahane bulabiliyor bana artık aldatıldıgımı bile düşünmeye başladım

at ceketini üstüne sendesempatiksalakcinni

Kızlar diiinimizde gusül abdesti almak zorunlu ama evli bi insan için zor oluyor... Hergün hergün abdest mi aliyorsunuz nasil olacak bu iş yardim edin...

Zaten cevabı biliyorsunuz
Buna çıkar yol aramaya gerek yok
Ama kolaylık arıyosanız ki dinimiz zaten kolaylık dinidir
Saçlarınızın tümünü ıslatmak zorunda değilsiniz
Saçlarınız uzunsa örün yada topuz yapın yani toplayın bir şekilde
Zaten guslün farzı tüm bedenin ıslanması yani saçlarrınızda ıslanıcak diye bir sart yok
Kafanızdan suyu dökün kafanızın ıslandığından emin olun.
Sonra saç diplerinizi kuruması daha kolay olur .

Ki önceden insanların saçları bellerine kadar olurmuş ve örgülü
Duvara bi çivi çakarlarmış ve örülü saçalrını oraya tutturlarmış,

Bu arada cinsellikle ilgili konu açmak yasak
Konunuzu kapatıcakalrdır :delphin:

Ay yavrim benim:icecream:, gel amcaya ayy ablaya sen, derdine bir care bulayim :jeyyar:(gizli erkek üye):1ninca:

Almaya'ya nasıl geleyim Gülsümcüm bir şey uğruna değer mi yollar,dağlar??bilmiyorumkismile

zuhhahaha:roflol::roflol:sositososito yazık la size :teselli baş okşayan smil:

at ceketini üstüne sendesempatiksalakcinni

Yazık tabeee...
Sürekli oruç gibim oluyor...:bbo:
Sevişme orucu..
Artıkın günleri de saymıyorum.. Tam alıştım diyorum işte bir yerden pörtlüyor..senağlama

Back
X