Benim derdim hiç bitmiyor..

Burası anlık kızgınlıkların değil,gerçek dertlerin yeri ya.Eşin de bu olayı bu derecede yazma boyutuna kadar taşıdığını görünce :1shok: olmuştur.Hele bir de buraya yazarken ona bundan bahsetmemişsen...
Ama olaya bir de şu yönden bakıyorum,eşinin ne işi var kk'da :jeyyar: Yani ha maillerime bakmışiha cep telefonuma izinsiz dalmış.Burası benim alanım,bakarsa da göreceklerinden sorumlu olan kendi zatıdır:kahve:
Savunma yaparken ara sıra atağa geçersen ne işin vardı kadın platformunda diye kafasına kafasına geçir,belki zeytinyağı olur,üste bile çıkarsın:1hug:

şifresini vermiş arkadaş eşine,demekki arada bakabilirsin demek istemiş.
ayrıca şu veya bu sebeple ortada yapılan bir hata var.eşinin yaptığı hata konu sahibi arkadaşın yaptığını affettirmiyor.
olur olmaz her şeyde,haklı haksız gözetmeden zeytinyağı gibi üste çıkma politikası gözetmek,bir süre sonra ciddi kırgınlıklarınızın,üzüntülerinizinde dikkate alınmamasına sebep olabilir.
"amaann karım zaten hep böyle,ne desen kendini haklı çıkarmaya çalışır" diye düşünülebilir.

Niçin ?? Eğer öğrenmesinden bir kaygısı varsa konu sahibi bu durumdan sonra kendisi önlemini almalı .. Yanlış düşünüyorsuz ...

Kaygısı varsa elbette önlemini biz alacak değiliz. Ama insanların da sebebi olmamak lazım. Eşi diğer konuyu okuyacaksa okur elbet ama gözüne de sokmamak lazım. Küçükde olsa görmeme ihtimali varsa onu yoketmenin bir anlamı yok. yerimseniben

Normal davranıyormuş.. Sanmıyorum ki içinde büyütsün..Erkekler doğal yaşıyor her şeyi ,

içinde kuran azdır.. Sizi anlayışla karşılamış olduğunu düşünüyorum...

Siz yine de şu aralar evde Küçük Emrahı oynayın, bu işe yarayabilir yerimseniben

Son düzenleme:
arkadaşlar konuştuk tabi okuduktan sonra,özürde diledim.ben senin sinirini bilirim aklına geleni söylersin zaten,ama herkese söylemene gerek yoktu dedi.bende orası sanal ortam tanıdıklarıma anlatmadım ordaki kimse bizi tanımıyor dedim.açıklama yaptım.annene bişey diyemediğim için orda patladım dedim.
ayrıca burdaki şifremi bilmiyor nickimi bile bilmiyor.internet geçmişinden bulmuş.hep silerdim ama ogün unutmuşum.çünkü gerçekten iyi değildim.çok sinrliydim.ellerim titriyordu sinirden.ama zaten eşimde hiç merak edip bakmazdıki,olacağı vardı demekki.

arkadaşlar konuştuk tabi okuduktan sonra,özürde diledim.ben senin sinirini bilirim aklına geleni söylersin zaten,ama herkese söylemene gerek yoktu dedi.bende orası sanal ortam tanıdıklarıma anlatmadım ordaki kimse bizi tanımıyor dedim.açıklama yaptım.annene bişey diyemediğim için orda patladım dedim.
ayrıca burdaki şifremi bilmiyor nickimi bile bilmiyor.internet geçmişinden bulmuş.hep silerdim ama ogün unutmuşum.çünkü gerçekten iyi değildim.çok sinrliydim.ellerim titriyordu sinirden.ama zaten eşimde hiç merak edip bakmazdıki,olacağı vardı demekki.

konuştuysan ve meseleyi halletiyseniz kendini bu kadar germemelisin.kendini hep suçlu hissedersin ve zararu sana olur

sorun cozulmus cozulmesıne de ınsallah cozulsun aıle huzursuzlugu zor tabıı ama kronickinde dedıgı gıbı sıfre verme fılan evlenmek demek herkesın kendıne aıt ozel alanları olmayacak demek deıl kı.ustelık burası tamamen bayanlara aıt bı form esının ne ısı var be canım.sonucta hepımız buraya herseyımızı yazıoruz sıkıntılarımızı dertlerımızı kederlerımızı.kımız dogumla alakalı sezaryanıydı normalıydı lohusalıgıydı hıc hos deıl.eee ozaman herkes versın eslerıne sıfrelerını eslerımızde arada bır gırsınler baksınlar bakalım ne oluo burda dıe.bence cok yalnıs sıfrenı degıstırmenı tavsıye ederım.esını de forumdan uzak tut canım.

eşiniz sizin forumu, onu bıraktım konuyu, onu da geçtim kullanıcı adınızı biliyordu madem, yazmasaydınız keşke hiç. bir erkek de niye bunlarla uğraşır anlamadım doğrusu, neyse olan olmuş, kendinizi suçlamayın daha fazla.

Back
X