Benim derdim ne?

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
36
Arkadaşlar ben iradeliyim desem değilim iradeli değilim desem ee 20 kilo verdim nasıl oluyo bilmiyorum ama bi anda kendimi kaybediyorum mesela verdiğim 20 kiloyu 6 ayda geri aldım uyarıları dinlemedim yedim de yedim. Ders çalışmam lazım kpss içim bi duzenim yok kafamı toparlayamıyorum durumum ne sizce psikolağamı gitsem

Hemde öyle hırslıydım ki günde iki saat yuruyodum bebek arabasıyla evdede 2 saat egzersiz yapıyorum ama hepsini elimin tersiyle itebiliyorum

İçsel bir sıkıntın varsa psikoloğa gidebilirsin tabii...
Ama genel bir isteksizlik varsa bence bu tembellik,silkelenip ayağa kalkmalısın.

Bir kere azmedip çok güzel kilo vermişsiniz yaptığınız hatanın ( geri almakla ) farkındasınız. Yine azmedip kilo verirsiniz eminim.

Bir kere azmedip çok güzel kilo vermişsiniz yaptığınız hatanın ( geri almakla ) farkındasınız. Yine azmedip kilo verirsiniz eminim.
Veriyorum mesele o değil mesele niye bir anda deli gibi durmadan çatlarcasına yemeğe başlıyorum eskiden böyle değildi frenim vardı

İçsel bir sıkıntın varsa psikoloğa gidebilirsin tabii...
Ama genel bir isteksizlik varsa bence bu tembellik,silkelenip ayağa kalkmalısın.
Tembellik olabilir haklısın içsel motivasyon sağlayamıyorum bazı şeyleri düzenli yapıyorum kişisel temizlik ev temizliği oğlumun bakımı yemek eşimin kshvaltısı aksarmıyorum okula düzenli gidiyorum bunlarda sorun yok ama spor namaz düzenli ders çalışma yapamıyorum

Tembellik olabilir haklısın içsel motivasyon sağlayamıyorum bazı şeyleri düzenli yapıyorum kişisel temizlik ev temizliği oğlumun bakımı yemek eşimin kshvaltısı aksarmıyorum okula düzenli gidiyorum bunlarda sorun yok ama spor namaz düzenli ders çalışma yapamıyorum

Maalesef saydıklarının arasında benim de yapmak isteyip de yapamadıklarım var.
Namaz dedin içim cız etti mesela.
Allahım affetsin. Elbette bahanemiz yok,tamamen tembellik,üşengeçlik.

Kendinizi frenleyememeniz için problemler mi var, misal ben evdeki sorun zamanlarında negatif olup yemeğe sarıyorum. Bunun gibi birde bunları düşünüp onları ortadan kaldırmaya yada farklı uğraşlar bulmaya çalışsanız.

Bende ders çalışma konusunda isteksizliğimi dillendirince havalardandır diyorlar.:KK59:
HAVALARDANDIR arkidişim :-)

Şaka bir yana her konuda bu durumu yaşıyorsanız içten içe kafanıza taktığınız ama kendinize itiraf etmekte zorlandığınız başka sorunlarınız vardır. Psikolog yardımı alarak üstesinden gelebilirsiniz.

Kendinizi frenleyememeniz için problemler mi var, misal ben evdeki sorun zamanlarında negatif olup yemeğe sarıyorum. Bunun gibi birde bunları düşünüp onları ortadan kaldırmaya yada farklı uğraşlar bulmaya çalışsanız.
Oğlumu bakıcıya bırakıyorum hep dışardayım evde olamıyorum hem okula hem dersaneye gidiyorum bunlar çozulcek sorunlar drğik malesef

Maalesef saydıklarının arasında benim de yapmak isteyip de yapamadıklarım var.
Namaz dedin içim cız etti mesela.
Allahım affetsin. Elbette bahanemiz yok,tamamen tembellik,üşengeçlik.
Düzen oturtanlar çok güzel kılıyorlar eşime kahvaltı hazırlıyorum ama düzenli namaz kılamıyorum vakit ayırıp kuran oğrenemiyorum ruhum rahat değil bu yuzden

Düzen oturtanlar çok güzel kılıyorlar eşime kahvaltı hazırlıyorum ama düzenli namaz kılamıyorum vakit ayırıp kuran oğrenemiyorum ruhum rahat değil bu yuzden

cnm iç sıkıntın ondan eşine kahvaltıya kalkıyosan namazada da kalkarsın sabah kalk kıl namazını et kahvaltını yürüyüşünü dersaaneni silkelen kendine gel biraz bende başlayım namaza hadi beraberce birde yediklerimize dikkat edel,m ben,imde 10 kilo fazlam var

cnm iç sıkıntın ondan eşine kahvaltıya kalkıyosan namazada da kalkarsın sabah kalk kıl namazını et kahvaltını yürüyüşünü dersaaneni silkelen kendine gel biraz bende başlayım namaza hadi beraberce birde yediklerimize dikkat edel,m ben,imde 10 kilo fazlam var
Ayy kılarım şu işimi yapim bunu yapim kalıyo işte tamam hemen başlayalım benim çok kilom var vermek zor olmuyo ama geri alıyorum işte

kac kilosunuz 20 kiloyu nasıl verdnizz aklımda deli sorular :KK52:
93 kiloyum 20 kilonun 10 kilosunu 2 ayda spor yapmadan verdim sabah klasik diyet kahvaltı öğle 2 elme akşam bol bol salata birazda ekmek yoğurt yedim verdim kalanıda 1.5 ayda bol sporla ve diyetle verdim klasik kahvaltı 8 kaşık yemem bir bardak yoğurt aralatda meyve yedim hepsi bu işte

Doğum sonrası 95 tim 76 ya indim geri aldım off bu bi rüya olsa uyansam yine 76 olsam

X