Saç Kesim Şekilleri benim derdim saçlarım :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mialeo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
314
23
318
Antalya
kızlar saçlarımın hiçbir şekli yok doğal kullanamıyorum resmen ya düzleştiriyorum yada maşa yapıyorum bunları yapmadan dışarı çıkamıyorum ve doğal olarak çok yıprandı saçlarım 5 yıldır bunlarla uğraşıyorum . saçlarım düz bir şekilde geliyor ama uçlar kabarık ve böyle dalga gibi ama güzel değil biri içe bakıyor biri dışa bakıyor hiç hoş durmuyor . doğal yollardan nasıl şekillendirebilirim ?

ben genelde saçıma maşa yapmıyorum ve düzleştirmiyorum, hergünn okula gidiyorum
bunları yaparsam hergün saç kalmaz :) o yüzden eğer biliyiyosun geceden saçlarını hafif ıslat sonra balık sırtı ör
sabah açtığında su dalgası gibi bi şekil oluyo ben öyle kullanıyorum yanii sende bi dene inşallah beğenirsin :)

canım şampuanına bişiler ilave edebilirsin ben pantene kullanıyorum saç kremiyle birlikte.. şimdide saçlarım uzasın diye çam terebentin yagı ve badem yagı koydum okadar güzel oldu ki yumuşacık oldu herkes farkediyor.. saç bakım bölümü daha yardımcı olur ben yaptıgım şeyleri söyledim.. ayrıca hergün saçlarını cok yorar canım bi gün ör bi gün topuz yap hafta da 3e filan indir en azından..

O kadarını saçların nasıl kaldırsın be canım, ben 1 sene iki günde bir olmak üzere ( düşük ısıda ) saçlarımı düzleştirdim de bir ton kırığı oldu. Yine bile iyi dayanmışlar :34:

çok hafif nemliyken orta kalınlıkta ör öyle uyu gece.
sabah uyanınca durulanmayan krem sür uçlarına
çok güzel doğal dalgalar oluyor.

saçına şekil vermekten ziyade önce düzenli bakım yapmayı denemelisin,zaten zamanla yola girecektir böylece,kuzenim her hafta zeytinyağıyla yağladı saçını bukleleri belirginleşti saçı şekle girdi

Turplu su yap kesinlikle hem uzatıyor hem bakım yapıyor içine yumurta sarısıyla zeytinyağıda atıldığından.
Şampuanına çam terebentinle badem yağı kat.
mutlaka badem sütüyle bakım bak saçlarına.

son noktayi koyuyorum,e vitamini 1 ampul,b vitamini 1 ampul,tatli badem yagi 1 kapak karistir kullan ayda bir...minik minik sac da cikariyor,eczaci onayli formul,hadi kolay gelsin..

Turplu su yap kesinlikle hem uzatıyor hem bakım yapıyor içine yumurta sarısıyla zeytinyağıda atıldığından.
Şampuanına çam terebentinle badem yağı kat.
mutlaka badem sütüyle bakım bak saçlarına.

turplu suyu denedim bi ara ama sürekli yapamıyorum bide pişirirken evi çok fena kokutuyor badem yağını deniycem canım teşekkür ederiim

saçına şekil vermekten ziyade önce düzenli bakım yapmayı denemelisin,zaten zamanla yola girecektir böylece,kuzenim her hafta zeytinyağıyla yağladı saçını bukleleri belirginleşti saçı şekle girdi

zeytinyağıyla yağlandıktanm sonra ne kadar bekletmem gerekiyor ?

ben genelde saçıma maşa yapmıyorum ve düzleştirmiyorum, hergünn okula gidiyorum
bunları yaparsam hergün saç kalmaz :) o yüzden eğer biliyiyosun geceden saçlarını hafif ıslat sonra balık sırtı ör
sabah açtığında su dalgası gibi bi şekil oluyo ben öyle kullanıyorum yanii sende bi dene inşallah beğenirsin :)

balık sırtı öremiyorum ama normal örüp denedim gerçekten hoş oldu ama gün içinde kabarır mı acaba :)

o sanırım 1 saat bekletiyordu ama sen daha fazla da bekletebilirsin vaktin varsa

turplu suyu denedim bi ara ama sürekli yapamıyorum bide pişirirken evi çok fena kokutuyor badem yağını deniycem canım teşekkür ederiim

Badem sütünüde dene canım.
Turplu su çok fena kokuyor :)

düz kullanmayı seviyorsan güzel bir model kestir ve brezilya fönü uygulat...

ahh ahhh keşke tek derdim saçlarım diyebilseydim; Rabbim başka zeval vermesin:)))

brezilya fönü uygulaması mükemmel bence, yıkayıp çıkıyorum ve dümdüz, vakitten tasarruf sağlıyor,

balık sırtı öremiyorum ama normal örüp denedim gerçekten hoş oldu ama gün içinde kabarır mı acaba :)

kabarır o yüzden saçlarını çözdükten sonra saç köpüğü kullan buklelerin çok daha belirginleşir. Saç köpüğüde pek sağlıklı birşey değil ama her gün ısı uygulanmasından iyidir :34:

Ben de saçlarını doğal kullanamayanlardanım. Yani duştan çıktıktan sonra kendi halinde kuruyunca çok hoş bi dalga alıyor ama sabah bi uyanıyorum o güzellikten eser yok her biri bir yana bakıyor. Bu sebeple yaz tatili dışında ben de her gün düzleştiririm. Saçım katlıyken uçlarının yıpranmış olmasından dolayı 1-2 saat sonra o düzlük gider, uçları içe-dışa her biri ayrı bi tarafa kıvrılırdı. Sonra saçımı uzattım bir süre ve hepsinin boyunu eşitledim, katsız kestiriyorum artık. Dümdüz. Katsız saç düz fönle çok güzel duruyor ve şeklini gün sonuna kadar çok güzel koruyor. Tavsiye ederim. :)

Back
X