Benim derdim yine aynı....

Arda zeka değil de otomatik hale getirmen gerekiyor çok çalış aralıklı değil. Yumoşları al gür boş bir alan arabayla çalış.20 Kere ard arda o manevrayı öğrenene kadar çalış.

Ben kursa giderken o parkları resmen ezbere ogretmislerdi öyle tüyolar vermediler mi
Ezber bu da ama ben ortali girmedigim için park alanına
Kendi aracımızla sadece dubalara yanaşmak düz girmek bunlara çalışcam zaten park alanına girmek için aynı araba olması lazim

Ezber bu da ama ben ortali girmedigim için park alanına

Kendi aracımızla sadece dubalara yanaşmak düz girmek bunlara çalışcam zaten park alanına girmek için aynı araba olması lazim
Zaten tek seferde yapılmasını istemeleri de garip normalde araba kullanırken tek seferde yapamıyoruz bazen parki birkac defa deniyoruz

Zaten tek seferde yapılmasını istemeleri de garip normalde araba kullanırken tek seferde yapamıyoruz bazen parki birkac defa deniyoruz
Sistem berbat kaldı ki ben bugün ehliyetimi alıyım neden iki araba arasına girecem diye kendimi sıkıntıya sokuyum yaa genişse yer belki ama sıfıra sıfır girmek için kim uğraşır l park neden yani çekerim kenara mis gibi çünkü sınavda zaten ezberle yapılıyor her arabaya göre değil gibi gibi bir sürü şey neyse yaa hepsini bir gün yapcam ve gececem vazgeçmecmezsem eğer

Yaparsınız ya
Aynen öyle zaten kurşun arabasıyla kullandığımız araba da aynı değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…