benim derdimde orifflame

superisi87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
1.065
129
113
Arkadaslar umarim banada yardimci olabilecek birileri vardir burada. 2 ay kadar once telefonuma oriflameden mesaj geldi 7 tl gibi odenmemis bir borcumun oldugnu ogrendim ben taa 2008de unv. De iken oriflame uye oldum 1 defa siparis verdim onun ucretinide yatirdim ve beni uye yapan kadına ayrilmak istediğimi soyledim mesajda danisman kod falan yaziyordu ama ben o mesaji yanlislikla sildim acaba benim adima katalog falanmi siparis etti beni uye yapan kadin? Zaten 7 tl ben odemek istiyorum bunu sonrasnda haciz islemleriyle ugrasmak istemiyorum Allah korusun ama haftalardir ne netten oriflame sitesindeki musyeri hizmetleri sikayet kismina yazdigim maillerime cevap var ne telefonla baglanabiliyorum atanizda oriflame yetkilisi varsa lutfen bana yardimci olsun. Konumu lutfen tasimayin en azindan 2 gun burada kalsin teşekkür ediyorum okuyan yardimci olan olmayan herkese

şikayet var'a yazsanız?

oradan daha çabuk dönüş olabiliyor?
ya da benzer sorunlar yaşamış olanlar varsa bulabiliyorsunuz.

Cok teşekkür ederim cevabiniz icin benimde aklimdan o gecti ama oriflame hakkinda yazilabiliyormu emin olamadim yani katalog uzerinden falan satis yapılıyor ya ama deniyorum hemen

Back
X