• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim derdime de bir bakın

• Konu Sahibi Konu Sahibi nehiraybey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nehiraybey

Ziyaretçi
hıc kısmeyle paylasamıyorum ve ıcım ıcımı yıyor esım aylar once facebookdan oncekı kız arkadasının ısmını aratmıs bu kız evlı ve cocuk sahıbı sordugumda sen benı kıskanmıyorsun senı kıskandırmak ıcın yaptım dedı 2-3 ay sonra tekrar ırdeledım facede herkes var dedınız merak ettım aılesı ızın verıyormu dıye bakıyım dedı benım aklımda hep soru ısaretı sanırım hala onu sevıyor hala unutamamıs ne yapıcam ben sımdı benden cokmu uzak kocam bı kere nette msn kız adreslerı yazdıgını gordum bekarken bı sıteye kızadreslerı verdıgını duruyormu dıye baktıgını soledı bende aldatıldımmı acaba

merakından bakmış olabilir dicem ben..
sırayla isim aratırken sıra onada gelmiştir..
sizi sevmediğini yada aldatmış olabileceğini düşünmüyorum,internette kız arıyorsa klavye erkeğidir;ilerisi için ben cesaretli olacağınıda sanmıyorum..
ama bunu sineye çekmeyin,açıkça tepkinizi gösterin derim...
siz yapsaymışsınız ne olacakmış?

Şimdi meraktan bakmış olabilr ama sonrası meraktan olmayacaktır.Tepkinizi güzel bir şekilde dile getirin

Bu seni sevmediği manasına gelmiyor,merak edip bakmış olabilir,zaten meraktandırda..aklına gelmiştir bi bakayım demiştir, kendini onun yerine koy birini çok sevmişssin zamanında facebookta ekranda açık ister istemez bi bakayım varmı diye aklına gelir..mühim olan bakıp çıkmak fazla irdelememek..hem kadın evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuş istesede bişey olmaz sen korkma:) fazla üstüne gitme,ters teptirme..

ya benım cok gucume gıdıyor ılk evlendıgımız zaman ablasıda o kız hakkında cok guzel demıstı bı de bakkı kız annemlerın orada oturuyor ve ben tanımıyorum ınsan ıster ıstemez acaba hala aklı ondamı dıye takılıyor ıste daha bole bırsye yasamadık zaten ama esımde bana karsı eskıye gore cok degıstı sanırım kuruntu yapıyorum ama bılmıyorum ınsan bıde guzel oldugunu duyunca kıskanıyor acıkcası

hıc kısmeyle paylasamıyorum ve ıcım ıcımı yıyor esım aylar once facebookdan oncekı kız arkadasının ısmını aratmıs bu kız evlı ve cocuk sahıbı sordugumda sen benı kıskanmıyorsun senı kıskandırmak ıcın yaptım dedı 2-3 ay sonra tekrar ırdeledım facede herkes var dedınız merak ettım aılesı ızın verıyormu dıye bakıyım dedı benım aklımda hep soru ısaretı sanırım hala onu sevıyor hala unutamamıs ne yapıcam ben sımdı benden cokmu uzak kocam bı kere nette msn kız adreslerı yazdıgını gordum bekarken bı sıteye kızadreslerı verdıgını duruyormu dıye baktıgını soledı bende aldatıldımmı acaba

derken :1shok: yanlış mı anladım kızların msn adreslerini mi netten deşifre etmiş :1shok: :1shok:

yinede dikkatli olmak lazım.güven olmaz bu konuda

facebook zaten eski sevgili bulma sitesi oldu çıktı..

eşinize daha fazla soru sormayın.. iyi yada kötü açıklama yapmış kendince..tartışmaya dökülmesin olay..

pc nize casus program yükleyin.. orda sitelere üyemi, şifreleri ne, yazışmaları neler, hepsi kaydoluyor..

ortada birşey var mı yokmu anlarsınız..

Bence de meraktan bakmıştır..nasıl oldu değişmiş mi,kocasının resmi var mı filan diye merak etmiştir..insan face deki arama kutusuna aklına gelen herkesi yazıp aratıyo yani..durdurmıyosun ki :)) ay şunada bakıyım ay şunuda yazıyım derken birsürü şey işte..takma kafana canım..bundan sonra tedbirli ol tabii..ara ara kontrolünü yap,için rahat olur..

sanırım ben olsam bu kadar normal bakamazdım bu olaya neyın merakıymış yok kıskandırmak ıcın yapmıs yok aılesı ızın verıyomuymus dıye bakmıs evlı bu adam yahu nasıl ince hesaplar yapmış öyle.ben cok katıyım bu konularda sanırım cok yaralardı benı..sende tepkını vermelısın (benım fıkrım bu)

İngilizlerin bir atasözü, merak kediyi öldürür. Bu sanal ortamda da merak evlilikleri aşkı öldürüyor. Neden merak ediyor..topkeyün saçma. Bence gözyummayın.

becne kuruntu yapma o güzelmiş olabilir ama adam senle evlenmiş geçmiş gitmiş.face bakmak çok normal insan geçmişteki arkadaşlarının sevgililerinin şu anki durumu merak edebilir sonra bakar geçer gider.omadı mesaj attı kadın zaten evlenmiş çocuklu oturup cvp yazmaz ona emraketme sen.boşa dert etme

facebook zaten eski sevgili bulma sitesi oldu çıktı..

eşinize daha fazla soru sormayın.. iyi yada kötü açıklama yapmış kendince..tartışmaya dökülmesin olay..

pc nize casus program yükleyin.. orda sitelere üyemi, şifreleri ne, yazışmaları neler, hepsi kaydoluyor..

ortada birşey var mı yokmu anlarsınız..

harika özetlemişsin sonuna kadar katılıyorum kaydirigubbakcemile5

ya ben tavrımı ortaya koydum koymasına ama anlayana ne yapım cekıpde gıdemıyorum cok zoruma gıdıyor ben eskı sevgılımı aramayı bılmıyormuyum bennıye aramıyorum o zaman bıde kız msn adreslerı dıye googleda aratmıs benımle muhabbbetten sıkılıyormu veya ben ona yetmıyormuyum ne ısı var yaa net met zaten evlılıkler artık bu net yuzunden bıtmıyormu

Back
X