- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi CadiKazani
-
öyle ama resti çektiğimdede gene kendi aleyhine çeviro bana bağarmaya başlıo hatta bu olaydan sonra bir huzur ver diye bağardı bende tamm bundan sonra aramıcam msj atmıcam dedim ondan sonrada ben o anlamda sölemedim bir kavga etmeyelim bir huzur veri o şekilde dedim deyip üste çıktı her defasında bir şekilde syrılıp kendini haklı çıkarmayı başarıo bana sen şizofrensin kafanda kurup ona inanıosun dio artık okadar çok sölüoki ben bile düşünüorum acaba gerçekten benmi kuruorum diye çok kötü oldum psikolojim bozuldu
aynen katılıyorum değil aramak aramalarını duymayın mesela,ikinci mesaj gelene kadar cevap vermeyin mesajlarınızda çok kısa ve net olsun soru sormayın size birşey anlattığında dinleyin detay sormayın sizdeki değişikliğin nedenini merak etsin kafası karışsın ve rotayı size çevirsin benim sevgilim yapmaz demeyin seven her erkek yapar.Iliskilerde herzaman kaybetme korkusu olmasi lazim 2 taraf icinde genelde biz bayanlar onlari dünyanin merkezi haline getirdigimiz icin erkeklerin böyle bi korkusu olmuyor ve nasilsa cantada keklik diye ilk baslardaki heyecanlarini yitiriyorlar...
Siz üstüne düsmeyin onun sizin üstünüze düsme sirasi gelmis bence.
Onun davrandigi sekilde davranin mesajlara gec cvp verin,teli duymayin mesela
Bi süre bi deneyin bakalim neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?