benim derdimede bakarmısınız:(

bilmiorum banada öle geldi işte cnm bide onu denicem git arkadaşlarınla zman geçir benim işim var meşgulüm müsait deilm dicem bakalım napcak

koseye sikistirildiklarinda hep bizi delilikle suclarlar
boyle laflara takilma, tipik erkek lafidir
kizarsin, kiskanirsin, soyle yaptin boyle yaptin dersin, aldigin cevap senin psikolojin bozuk iyi degilsin diyerek kotu hissettirmeye calisirlar ve kendilerini boyle hakli cikarmaya calisirlalr

aynen ya demek aynı sorunlar tek bende deilmiş dün konuştuğum halde rahatsız olduğum şeyleri sölediğim halde hala aynı kabul edio hatalıyım dio hala devam edio ya bu kadar zormudur bir msj atıp hal hatır sormak yani anlamıorum

bir süre sonra gerçekten herkeste eynı sorunlar yaşanıyo..genellikle dertli olan taraf hep bayanlardır çünkü duygusal olarak daha yogun olurlar yani bizler :)..erkekler biraz vurdumduymaz olurlar sen sıksık arama sorma sana derse aramıyosun beni merak etmiyosun felan sende buna karşılık huzur ver ya biraz mesgul olmasam ararım zaten anlayışlı ol de bakalım anlayacak mı?
anlamazlar gerçi ama dene bakalım...

herşeyi deniorum ama duvara konuşsam daha iyi bence gerçekten sölediklerine katılıorum çünkü aynı sorunlar artık o derceye gelioki bizi dengesizleştiriolar napıcamı nasıl davranıcamı şaşırdım artık offfff:2:

Iliskilerde herzaman kaybetme korkusu olmasi lazim 2 taraf icinde genelde biz bayanlar onlari dünyanin merkezi haline getirdigimiz icin erkeklerin böyle bi korkusu olmuyor ve nasilsa cantada keklik diye ilk baslardaki heyecanlarini yitiriyorlar...

Siz üstüne düsmeyin onun sizin üstünüze düsme sirasi gelmis bence.
Onun davrandigi sekilde davranin mesajlara gec cvp verin,teli duymayin mesela
Bi süre bi deneyin bakalim neler olacak

aynen katılıyorum değil aramak aramalarını duymayın mesela,ikinci mesaj gelene kadar cevap vermeyin mesajlarınızda çok kısa ve net olsun soru sormayın size birşey anlattığında dinleyin detay sormayın sizdeki değişikliğin nedenini merak etsin kafası karışsın ve rotayı size çevirsin benim sevgilim yapmaz demeyin seven her erkek yapar.
ilhan uçkanın bir sözü vardır
erkekler kaygan zemini sever
kaygan zemin ise aşk demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…