Benim derdimede çare bulunnn

Bi dakka bi dakka ....
Aynı komşudan bahsediyosak ben onu senden tam tamına 5 dakika önce sevmiştim canım o benim tamam mı hadi gitburdan giiiit ayrıca o yabancı kızlada beni kıskandırmak için çıkıyo taaam mı?
byeee :21::21:

hahahh.. ay biz bu yaşlarda böyle miydik? üzülüyorum be

2. KONUMU OKURMUSUNUZ LÜTFEN
"Benim derdime bulunmaz çare"

Ben 16 yasinda bir kizim , boyum 1.65 m kilom ise 75, yani ben biraz kiloluyum. Ben komsumdan hoslaniyorum , o benden 9 ay buyuk. Iste onunda sevgilisi var ama sevgilisi yabanci yani burda yabanci biri ile sevgili ciddi iliski degildir.Iki hafta sonra onlara gidiyoruz ya ben napmaliyim benden birazcik hoslanmasi ilgi duymasi gerek ama sizce kilolumuyum? Beni begenmez diye dusunuyorum. Tam 1.5 senedir ondan hoslaniyorum lutfen yardim edin. ;((

Allah askina begense ne olur begenmese ne olur, cocugun sevgilisi varmis zaten. Cocuk senden hoslaniyor olsaydi seninle cikardi dimi.. Bunu kabullenmek neden bu kadar zor anlamiyorum :ssz: ....
( " Iste onunda sevgilisi var ama sevgilisi yabanci yani burda yabanci biri ile sevgili ciddi iliski degildir " )... Yabanci sevgilisi olanlar dalga maksatiyla mi cikiyorlar? Ayirmak icin bahaneler ariyosun ve kiskancliktan ne yapacagini sasirmissin.

Dipnot: Ben 16 yasindayken sevgili nedir bilmezdim bile... Hatta oglan cocuklarini döverdim hep... Cabuk ögreniyor bu zamaneee gencler yahu :ssz:

Son düzenleme:
ya kim 16 yaşındaki sevgilisiyle evleniyor ki, sonuçta ayrılacaktır o kızdan.

sen kilo ver, kendinle ilgilen, boşver onu şimdilik. olur da ayrılırsa denersin şansını. şu an için bişey yapma, sevgilisi olan birine yaklaşma. sevgilisi varken senle ilgilenmez.

bu arada 16 yaşında bir kızın birinden hoşlanmasının nesi tuhaf anlamadım. ergenlik, hormonlar vs var sonuçta. eğer o yaşta hala ip atlıyıp, oyun oynuyo olan varsa asıl onda bi tuhaflık vardır bence.

bu arada 16 yaşında bir kızın birinden hoşlanmasının nesi tuhaf anlamadım. ergenlik, hormonlar vs var sonuçta. eğer o yaşta hala ip atlıyıp, oyun oynuyo olan varsa asıl onda bi tuhaflık vardır bence.

yani bencede bu zaman 12 yasindaki cocuklar bile hoslaniyor ne varki bundan? Bende ip atliyorum ama zayiflamak için.

ya kim 16 yaşındaki sevgilisiyle evleniyor ki, sonuçta ayrılacaktır o kızdan.

sen kilo ver, kendinle ilgilen, boşver onu şimdilik. olur da ayrılırsa denersin şansını. şu an için bişey yapma, sevgilisi olan birine yaklaşma. sevgilisi varken senle ilgilenmez.

sonunda bekledigim cevap, zaten yaklasamiyorum ki onu gordugum an kalpten gidecem resmen yok oluyom oradan.

Allah askina begense ne olur begenmese ne olur, cocugun sevgilisi varmis zaten. Cocuk senden hoslaniyor olsaydi seninle cikardi dimi.. Bunu kabullenmek neden bu kadar zor anlamiyorum :ssz: ....
( " Iste onunda sevgilisi var ama sevgilisi yabanci yani burda yabanci biri ile sevgili ciddi iliski degildir " )... Yabanci sevgilisi olanlar dalga maksatiyla mi cikiyorlar? Ayirmak icin bahaneler ariyosun ve kiskancliktan ne yapacagini sasirmissin.

Dipnot: Ben 16 yasindayken sevgili nedir bilmezdim bile... Hatta oglan cocuklarini döverdim hep... Cabuk ögreniyor bu zamaneee gencler yahu :ssz:

Sen bilmiyorsan bendemi bilmemeliyim? O sensin bu benim herkes farkli.

Sen bilmiyorsan bendemi bilmemeliyim? O sensin bu benim herkes farkli.

Ayh güzelim ironiydi o zaten, anlamiyacagini tahimin etmistim ya neyse :ssz: 16 yasinda tabiki hepimiz birilerinden hoslandik ama ayirma planlari yapmak ince isler ... 16 yasindaki hoslanmalar masumca olur benim bildigim, tabi zaman degistigi icin sana göre normal gelebilir bu isler :ssz:

Son düzenleme:
2. KONUMU OKURMUSUNUZ LÜTFEN
"Benim derdime bulunmaz çare"

Ben 16 yasinda bir kizim , boyum 1.65 m kilom ise 75, yani ben biraz kiloluyum. Ben komsumdan hoslaniyorum , o benden 9 ay buyuk. Iste onunda sevgilisi var ama sevgilisi yabanci yani burda yabanci biri ile sevgili ciddi iliski degildir.Iki hafta sonra onlara gidiyoruz ya ben napmaliyim benden birazcik hoslanmasi ilgi duymasi gerek ama sizce kilolumuyum? Beni begenmez diye dusunuyorum. Tam 1.5 senedir ondan hoslaniyorum lutfen yardim edin. ;((

eğer ona karşı bişeyler hissediyosun madem ayrılcaklarını düşünüyosun bekle o sırada da kilo vermeye çalış ama arkadaşlarında dediği gibi yaşın daha küçük daha önüne kimler çıkıcak bu yaşlarda bir erkeği kafana takıpta üzme kendini en güzel yaşlardasın unutma sakın

Canım bu bi seçim değil. Ya okul ya annelik diye bir durum yok ortada. Okulunu bikaç sene aksatacaksın en kötü ihtimalle olay bu. Amma anneliği bikaç sene aksatırsan bir daha yakalayamayabilirsin, o yüzden hayırlısıyla yavrunu kucağına almanı diliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bu bi seçim değil. Ya okul ya annelik diye bir durum yok ortada. Okulunu bikaç sene aksatacaksın en kötü ihtimalle olay bu. Amma anneliği bikaç sene aksatırsan bir daha yakalayamayabilirsin, o yüzden hayırlısıyla yavrunu kucağına almanı diliyorum.

Ya yanlış başlığa gönderilmiş konum :( mobil olmak da zor iş vesselam dondu tel :(

Back
X