- Konu Sahibi beautygirl16
Boşverme ikinci kişi olarak çok mutlu olursun o zaman onu sever sen de dışardan bakarsın:)
nedemek istiyon , anlayamadim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşverme ikinci kişi olarak çok mutlu olursun o zaman onu sever sen de dışardan bakarsın:)
Ben 16 yasinda bir kizim , boyum 1.65 m kilom ise 75, yani ben biraz kiloluyum. Ben komsumdan hoslaniyorum , o benden 9 ay buyuk. Iste onunda sevgilisi var ama sevgilisi yabanci yani burda yabanci biri ile sevgili ciddi iliski degildir.Iki hafta sonra onlara gidiyoruz ya ben napmaliyim benden birazcik hoslanmasi ilgi duymasi gerek ama sizce kilolumuyum? Beni begenmez diye dusunuyorum. Tam 1.5 senedir ondan hoslaniyorum lutfen yardim edin. ;((
Canım kusura bakma da önce kilo vermelisin.Erkekler bizden farklı sevgilisinin fiziğine bak nasıl? Onlar için önce görsellik önemli sonra birliktelik.Bu nedenle kendine gel spor ve diete başla kendini motive et.Onlara gittiğiniz zaman da samimi esprili ama gereksiz konuşan değil ve kendin gibi davran.Senin nasıl biri olduğunu da bilsin.Önce arkadaş olun zamanla baktın kız arkadaşıyla ayrıldı sen de fitleştin o zaman düşünürüz ne yapman gerektiğini ok?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım 1.65 boya 75 kilo normalin üstünde, bir diyetisyene görünmelisin sağlığın için..
Hoşlandığın çocuğu sevgilisi olmadan önce seviyor olabilirsin elbette ama ilişkisi ciddi olsa da olmasa da sevgilisi olan bir erkeğe yanaşmak, bir bayana yakışmayacak bir harekettir. Senin sevgilin olsa onu çok sevsen ama uzakta olsanız? Yanında olan bir kız sürekli onun dikkatini çekmeye çalışsa hoş olur mu? Daha bu yaştan yapma, önüne çok kapılar açılacaktır, çok kişilerden hoşlanacaksın. kendi seviyeni düşürme canım
Yok zaten dusurmuyom seviyemi, hem oglani hiç gormuyom ki komsum oldugu halde haftalar once gordum.
çok olumlu bir cevap, Tesekurler. Ben zaten yedigime dikkat ediyorum, iftardan sonra hep spor yaparim en az 10 dakika olsada. Bu zamanda hep oturmam çarsiye dolasirim, arada ip atlarim . Kendime dikkat ediyom ama sizce zayiflarmiyim böyle?
şuan düşüneceğin tek şey yazdayız zaten spora başlayabilirsin özgüvenin de artmış olur bu olmalı :)
Yaptıklarının faydasını göremediysen programı değiştir.10 dk spor zaten çok az en az yarım saat olacak o ki sen 45 dk civarı yap.Bol su iç ve ekmek asla tüketme.Cips ve asitli içecekler (mineral wasa) hariç hepsini çıkar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sporumu evde yapiyorum zaten ; ip atliyorum, zipliyorum , esneme hareketleri yapiyorum. Baska önerileriniz varmi?
canım benim bir tanıdığım var onun boyu 1.70 o 95 kiloydu, ekmeği azaltıp sadece köfte ve tavuk (akşşam yemekleri için) yiyip abur cuburu ve şekeri kestiğinde 1 ay da 10 kilo verdi..
diyetisyenin verdiği diyet gerçekten çok sağlıklı ve işe yarıyor. ben hayret ettim vallahi.
sen evde mekik çekebilirsin, sonra dans edebilirsin eğlenceli olur hem, müziği aç dans et :)) ben öyle yapıyorum mesela.
sonracımaa vidyolar var evde fitness adına, onlara bir bak derim ben :)
Ip almadan önce ben hep sarki açip dans ediyordum kafaya göre. Ama 10 dakika spor yapmadan gögsümde yada karnimda çok kotu agriyo oluyo, bende yari birakmak zorunde kaliyorum.
ısınma hareketlerini yapmanız gerek :) yürüyün önce bence ısının :)
Kizlar biraz abartmiyomusunuz kiz 16 yasinda ve tam ergenlik caginda boyle duygular besleyebilir hoslanti gibi
Sana gelincede canim bende senin yaslarinda bi komsumuDan hoslaniyyodum ama kendimi okadar ask saniyodum ki halbuki bu bi hoslanti emin ol ben tam 4 sene hoslandim ama arkadas gibiydik o beni kardesi gibi goruyodu bende zmanla unutttum ben de artk onu kardesim olarak benimsedim simdi ben evlendim hala gorusuyorum kocama da asigim o gunler aklima gelince kahkaha atiyorum ne kadar salakmisim diye yani bu hoslanti gecip gidr zamanla elde etmek icin bisey yapma cunku sen naparsan yap o senden kacar sakin acilma pisman olursun zmanla unutursun merak etme ben unuttuysam sen hayli hayli unutursun :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya aslinda ben bununla konustum bir fake facebook profilim ile orda baya bi arkadasmistik , tam 1 sene konustuk sonra sevgilisi engellettirdi beni.
Sevgilisi ondan tam 3 yas kucuk sizce ayrilirlarmi?
Ya belcikada yasiyor olman neyi degistirir.Turk kulturune gore yasamalisin..o 13yasinda iliskiye baslayanlar yabancilar.ustelik bekaretlerini o yasta kaybediyo yabancilar.onlarin kulturu sana daha yakin anlasilan...ben de fransa da yasiyorum..sen de ki bu acele ne. Platonik bir ask yasiyosun sevenlerin arasina girme..sen seviyosun diye cocuk da seni sevmek zorunda degil. .kendini harab edersin ancak..la pauvre...
Umarim hayat istedigin gibi olur..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizim manyak misin nesin sevgilisi varmis iste biraksana cocugu
bende bi zamanlar birini seviyodum sevgilisi oldugunu ogrenmistim sonra. tamam ayrilmalarini istedim ama ilgisini kendi uzerime cekmeye calismadim CUNKU SEVGILISI VARDI