benim derdimede çare olun lütfen =(

cemremferit

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
14
0
merhablar arkadaslar benim 3.5 aylık bir bebeğim var. ve boynunda bir eğrilik var şimdi şöyle anltim 2 ayına kadar hersey normldi sol tarafına doğru bir eğrilik frkettik bana herkes işte cocugun boynunu bükmüssün bundan snra diğer tarafa yatır felan dendi aradan 1 hafta geçti bebeğimin boynu düzelmişti dik tutuyodu normaldi bir kaç gün sonra bu sefer sağa eğildi nette araştırma yaptım tortikolis korkusuyla hastaneye götürdüm bir sürü tetklerden geçti ve hiç bir sorun çıkmadı fizik tedaviye gittik ordaki doktorda korkulucak bişi olmadıığını bu bebeklerde olan bişi olduğunu ama yinede 3 seans gelmemizi söledi aradan yine bir kaç gün geçti bir baktık düzleşti boynu dimdik tutuyordu o kdr sevındımki sonunda dedim çok şükür 2 sonra tekrar sola eğildi su an sola doğru yine eğik kafası ve ben artık ne yapacağımı şasırdım her gecen gün ağlıorum yalvarıyorum kendimi suçluyorum benim yüzümden diye cahilliğime küfrediyorum eşim destek olmya çlışıyo düzelcek bişi yok diye yani anlicanız doluya koysam olmuyo boşa koysaam olmuyo artık perişan oldum herkese soruyorum bebekli olan kişilere biz yaşamadık öle şey diolar işte akıl veriolar şöyle yatır böle yatır ben gerizekalı değilimki cocugumun boynu düzelsin diye her türlü netten araştırıp doğru pozisyonlra bakıp uyguluorum ama anlayamıorum neden böle oluyo tam seviniyorum düzeldi bir bakıorum eğilmiş yine inanın artık kfam kaldırmıyo herkesde cok üstüme geliyo ne olur bana bişiler söyleyin ne bilim en azından destek olun o kdar çaresiz kaldımki..:KK43:

merhablar arkadaslar benim 3.5 aylık bir bebeğim var. ve boynunda bir eğrilik var şimdi şöyle anltim 2 ayına kadar hersey normldi sol tarafına doğru bir eğrilik frkettik bana herkes işte cocugun boynunu bükmüssün bundan snra diğer tarafa yatır felan dendi aradan 1 hafta geçti bebeğimin boynu düzelmişti dik tutuyodu normaldi bir kaç gün sonra bu sefer sağa eğildi nette araştırma yaptım tortikolis korkusuyla hastaneye götürdüm bir sürü tetklerden geçti ve hiç bir sorun çıkmadı fizik tedaviye gittik ordaki doktorda korkulucak bişi olmadıığını bu bebeklerde olan bişi olduğunu ama yinede 3 seans gelmemizi söledi aradan yine bir kaç gün geçti bir baktık düzleşti boynu dimdik tutuyordu o kdr sevındımki sonunda dedim çok şükür 2 sonra tekrar sola eğildi su an sola doğru yine eğik kafası ve ben artık ne yapacağımı şasırdım her gecen gün ağlıorum yalvarıyorum kendimi suçluyorum benim yüzümden diye cahilliğime küfrediyorum eşim destek olmya çlışıyo düzelcek bişi yok diye yani anlicanız doluya koysam olmuyo boşa koysaam olmuyo artık perişan oldum herkese soruyorum bebekli olan kişilere biz yaşamadık öle şey diolar işte akıl veriolar şöyle yatır böle yatır ben gerizekalı değilimki cocugumun boynu düzelsin diye her türlü netten araştırıp doğru pozisyonlra bakıp uyguluorum ama anlayamıorum neden böle oluyo tam seviniyorum düzeldi bir bakıorum eğilmiş yine inanın artık kfam kaldırmıyo herkesde cok üstüme geliyo ne olur bana bişiler söyleyin ne bilim en azından destek olun o kdar çaresiz kaldımki..:KK43:
Cnm bnm bebegimfe bugun tam 3 aylik oldu herkesin dedigini degil bildigin seyi yap en dogrusu budur bir bebege annesinden baska kimse ii bakamaz ndn cunku bnm kizimda 2700 kg dogdu boyu 50 cm millet yok bu kiz zayif mama ver flan dedi direndim gecen ay baskidan bikip milupa aptamil aldirdim kiz birden kizamik cikarmis gibi heryeri kizardi birden soldu gitti elimde askm iki gun sonra bebelac aldirdim esime oda aynisi oldu suan sadece anne sutu emiyo bugun kontolu vatdi 4900 kg boyu 58 cm olmus cok sukurrr kimsenin dedigine bakma bende geceleri uyandigi zaman bi sagina bi soluna yatiriyorum boswer allahin izniyle hicbirsey yok kuzucugundaa kafani yormaaa cnmm

ya tabiki anneden başka kimse iyi bkamaz ama öyle çok üstüme geliniyorki insan takıyo işte.. işin işinden çıkamz oldum bk senin bebeginde 3 aylık şu an kfasını tam tartamıyordur benimkide öle şu an bzıları bu yüzden olduğunudaa söylüyor zaten bir tek ALLAH'a sığındım cnm rabbim meleklerimize başka dert vermesin tabiki.. Ama inan napıcamı şaşırdım..=(

Canım kontrollerde de bisey çıkmamış iste daha uç aylık başını bile tutamaz doğru dürüst millete bakma sen doktorda bisey yok demiş olsa anlarlardi zaten omurgasına falan bakıyor onlar bisey yoktur üzülme

Çok şükür evet birşey çıkmadı üzüldüğüm konu bi ara düzeliyor dik tutuyor sonra tekrar diğer tarafa eğiyor yani sağı düzelttim derken sola eğiyor solu düzeltince sağa eğiyor bi türlü anlamıyorum :KK43:

X