- 18 Mart 2013
- 3.854
- 12.419
- 363
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
işte gölge ediliyo sorun orda, eşim çok üzülüyor anlıyorum yani kendini önemsiz değersiz gibi hissediyor. sanki onu aralarından çıkarıp yabancı etmişler gibi. bu davranışlara nasıl çözüm bulurum bilmiyorum, uzak durmak en iyisi ama en fazla 2 hafta gitmeyebiliyoruz gidince yine aynı.
Eşiniz sorun ediyorsa cevaplarını verecek. Sizlik bir durum yok.işte gölge ediliyo sorun orda, eşim çok üzülüyor anlıyorum yani kendini önemsiz değersiz gibi hissediyor. sanki onu aralarından çıkarıp yabancı etmişler gibi. bu davranışlara nasıl çözüm bulurum bilmiyorum, uzak durmak en iyisi ama en fazla 2 hafta gitmeyebiliyoruz gidince yine aynı.
Ben anladım sizi. Abiside ukala bisey demek ki. Durumun iyiyse gereksiz konuşmana ne gerek var. Bide evi barkı olmayan ay sonunu eşiyle beraber çalıştığı halde zor getiren kardeşin yanında.ya ben zaten versinler demiyorum, daha yaşımız genç yeni evliyiz mesleğimiz var hayat hep böyle gidecek değil. benim anlatmak istediğim başka, umarım anlamışsındır ne diyim. ben ağız payı veremiyorum eşim üzülecek diye yani daha doğrusu ne desem onu da bilmiyorum iki tarafı düşman etmeyecek.
Ben de böyle düşünüyorum.Ortada bir haksızlık varsa bu eşini ilgilendirir.Baba onun,abi onun.Böyle şeyler de araya girilmez.eşinizi dışlıyorlarsa, ki düğününü tüm eşyasını yapmaları çocuklarını dışlamaksa bir şey diyemeyeceğim lakin ailesi oğullarını dışlıyorsa bu eşinizle ailesinin arasındaki bir konu, siz dahil olmayın.
Daha ne yapacaktı?baba abiye şirket yönetimini verdi bu şirket yönetilirken yapacağı çevreyi birikimi abi yaptı o sırada benim eşim okudu babası sadece okulunu ve okul hayatı bpoyunca yaşantısını karşıladı, bi de evlendirdi, bu kadar.
Herkesin aile, arkadaş vb ilişkilere bakış açısı farklıdır ama bana göre, ki araya girmem gereken çok önemli bir mesele olmadığı sürece böyle uyguladım hep, anne-evlat, baba-evlat, anne baba çocuk kardeş ilişkilerine karışmam, herkes kendi ailesiyle sorununu çözebilir sıkıntısını dile getirebilir.Ben de böyle düşünüyorum.Ortada bir haksızlık varsa bu eşini ilgilendirir.Baba onun,abi onun.Böyle şeyler de araya girilmez.
Daha ne yapsin? Sirketi abiden alip esine vermesi mi gerekiyor? Aile ici dinamiklere fazla mudahale olmani pek tavsiye etmiyorumbaba abiye şirket yönetimini verdi bu şirket yönetilirken yapacağı çevreyi birikimi abi yaptı o sırada benim eşim okudu babası sadece okulunu ve okul hayatı bpoyunca yaşantısını karşıladı, bi de evlendirdi, bu kadar.
bu ailelerden para bekleme olayının bu ülkede bu kadar yaygın olması beni cidden uzuyor yav.
herkes kendi parasını yiyor hanımefendi, kimsenin de sizinle dalga geçmek gibi motivasyonu yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?