Normal doğumla bir erkek bebek dünyaya getirdim , o sabah evde kimse kalmamış görümcemle beni yanlız bırakıp gidiyorlardı , ev toplarken ,hafif bir ağrı hissettim ama doğum olma olasılığı aklıma bile gelmedi çünkü devamlı olan bi ağrıydı normal demişti bu ağrılar için doktor , çok az bi su hissettim hafifte kanama ,eşimle kayınvalidemi hemen aradık ve yola çıktık , ben hala normal bi şekilde gidiyorum geri gelcemi biliyordum daha 38 haftalıktım çünkü , geldik , ve muayene oldum , 5 cm açılma , hemen yatış dediler çok ağladım 'ben burda yapmam, eve götürün beni 'diye ama yok göndermediler, sakince yattın nst de sancı yok , 2 saat olmuş hala sancı yok , doğum haneye gittim kontrol ettiler 6 cm olmuş açılmam, bianda suni sancıyı bi verdiler, kafam attı , hemşirelerden doktora kadar bağırdım 'alın beni sezeryana , doktorrr kes beni kurban olayım dayanamıyorum 'diye ama anlayan yok , o kadar bağırmışım ki doktor bi tane tokat attı kendine gel diye , yarım saat sonra sezeryana alıcam dedi ve bu arada açılmam 8 cm olmuş , çok sevindim sezeryanı duyunca dayanacak gücüm kalmamıştı, ve doğum haneye aldılar, doğum başladııı ,ıkın dediler ıkındım ama yetmedi , hemşire karnıma son gücüyle bi bastırdı , nefessiz kalıp ayaklarımı indiri verdim , ax kalsın çocuğumu öldürüyomışum, ve 6 dikişle son buldu , bebeğim dünyaya gelmiişti ve onu kucağıma verdiler çok güzsldi