Benim doğumun biraz zordu ama sonu muhteşem

Yakubum-----

Yakubum, canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
160
70
13
29
Normal doğumla bir erkek bebek dünyaya getirdim , o sabah evde kimse kalmamış görümcemle beni yanlız bırakıp gidiyorlardı , ev toplarken ,hafif bir ağrı hissettim ama doğum olma olasılığı aklıma bile gelmedi çünkü devamlı olan bi ağrıydı normal demişti bu ağrılar için doktor , çok az bi su hissettim hafifte kanama ,eşimle kayınvalidemi hemen aradık ve yola çıktık , ben hala normal bi şekilde gidiyorum geri gelcemi biliyordum daha 38 haftalıktım çünkü , geldik , ve muayene oldum , 5 cm açılma , hemen yatış dediler çok ağladım 'ben burda yapmam, eve götürün beni 'diye ama yok göndermediler, sakince yattın nst de sancı yok , 2 saat olmuş hala sancı yok , doğum haneye gittim kontrol ettiler 6 cm olmuş açılmam, bianda suni sancıyı bi verdiler, kafam attı , hemşirelerden doktora kadar bağırdım 'alın beni sezeryana , doktorrr kes beni kurban olayım dayanamıyorum 'diye ama anlayan yok , o kadar bağırmışım ki doktor bi tane tokat attı kendine gel diye , yarım saat sonra sezeryana alıcam dedi ve bu arada açılmam 8 cm olmuş , çok sevindim sezeryanı duyunca dayanacak gücüm kalmamıştı, ve doğum haneye aldılar, doğum başladııı ,ıkın dediler ıkındım ama yetmedi , hemşire karnıma son gücüyle bi bastırdı , nefessiz kalıp ayaklarımı indiri verdim , ax kalsın çocuğumu öldürüyomışum, ve 6 dikişle son buldu , bebeğim dünyaya gelmiişti ve onu kucağıma verdiler çok güzsldi

Hayırlı olsun bebeğiniz güle güle büyütün sağlıkla yahu o nasıl hastaneymiş doktor tokat atıyor hemşire karnınıza bastırıyor devlet hastanesi miydi?

Cnm cidden çok zor geçmiş öncelikle geçmiş olsun ve Allah analı babalı buyutsun cnm benim zor olmuş ama küçük meleğine kavusmussun

Sormadan suni sancı, doktordan tokat, ne biçim bi hastane orası

Evladını sağlıkla büyüt inşallah... Yasak değilse o iğrenç hastaneyi de paylaş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…