benim dostum acı söylemiyor zehir kusuyor..

karamelim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
1.143
969
323
İstanbul
iyi günler bayanlar.
yaklaşık 3-4 aydır yaşadığım bi sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. bir arkadaşım var ve yaşlaşık 7 yıldır tanıyoruz birbirimizi. en iyi arkadaşım dostum diye tabir edilen cinsten yani ama 3-4 aydır öyle olmadığını görüyorum. kendisi "dost acı söyler" lafını yanlış anlamış ve hayatındaki herşey gibi abartmış. saçımı boyadıktan sonra gördüğü anda "aaaa iğrenç olmuş ne o öyle gökkuşağı gibi rengarek" tarzında şeyler söylüyo. cildim biraz problemli arada sivilcelerim azıyo "ne yaptın ya sen bu suratına pancar gibi olmuşsun" falan diyo. asabım ciddi anlamda bozuluyo ben görüyorum saçımın ve ya cildimin problemli olduğunu o bana bu şekilde söylediğinde egosunu tatmin etmiş oluyo çünkü kompleksleri var kısa boylu ve kilolu olduğu için yanımda kendini kötü hissediyo. ben bu güne kadar ona ağzımı açıp hiç bi zaman sen kilo mu aldın yine demiyorum ama ben 2 kilo alıyım veya almıyım hemen sen kilo mu aldın diyo. artık çıldırma evresine geldim. arkadaş ortamında sürekli aldıklarını gittiğini anlatıyo. yok işe başlayınca her gün taksiyle gidip gelicekmiş servis olmazsa. üniversite ortamında her çeşit insan var ailesinden ayrı, akrabaları yanında kalmak zorunda olanlar, yurtta olanlar, akbil basmaya parası olmayanlar var onlar da haliyle diyo ki ya saçmalama hergün taksiye para mı yetişir bu hala kendi düşüncesinin doğru olduğunu savunuyo. sonradan görmüş de değil ailesinin durumu hep iyiymiş. ama bu ne amaçla böyle davranıyo beynim almıyo. zaten eski samimiyetim de yok artık elimde olsa tamamen bitiricem ama işte kesip atılmıyo.

canım seni sıkıyorsa görüşme gitsin ne olcak boş yere yıpratma kendini sinirlerini bozuyorsa çıkar at hayatından bitir arkadaşlğını sen onu çekmek zorunda değilsin ki .

7 yıldır arkadaşsınız,önceden de bu şekilde mi davranıyodu?Yoksa belli bi zaman sonra mı başladı?
Arkadaşın belki kendi komplekslerini bu şekilde mi örtbas etmeye çalışıyodur.Belki de onun huyu böyledir pat diye diyiveren tiptendir.
Seni baya bi sinirlendirmiş ki 7 yıllık arkadaşlığını bitirmek istiyorsun.
Takılmamaya çalışsan bu tür tavırlarına?Ben de bazı arkadaşlarımla takılırım böyle,onlar bana ben ona hakarete varan konuşmalar olur ama şaka olduğunu bildiğimizden ses etmeyiz.
Ama iyi yada kötü günde birbirimize destek oluruz.O çok önemli :13:
Taksi muhabbetine gelince;işe başlasın nası hergün taksiyle gidildiğini görecektir.
Bunu muhabbete katılan herkes de eminim bilmektedir

yok bunun şaka değil söyleyiş tarzı gayet şaşkın dehşete düşmüş bi ifadeyle söylüyo böyle olmuş şöyle olmuş diye. 2 tane nişan attı, bende hayatımın en uzun ve en güzel ilişkisini yaşıyorum diyo ki sende çok dikkatli ol bak bilmem ne erkek arkadaşımın maaşını soruyo (ben merak etmemiş sormamışım maaşını) sor ne kadar alıyomuş diyo. 5-6 aydır iyice abarttı artık çeşitli söylemlerini

Ya arkadaşlığını bitireceksin ya da onun sana yaptığını aynen sende ona yapacaksın..

Ya arkadaşlığını bitireceksin ya da onun sana yaptığını aynen sende ona yapacaksın..

tamam diyorum bi daha bişey derse susmayıp bende cevap vericem iyi olsa bile bişey bende eleştiricem ama sonra yine susuyorum. yüzüm eskisinden daha iyi şuan da kk'yı bulanlardan Allah razı olsun burdan bulduğum bişeyle düzelttim sadece biraz soyulmam var diyo ki yüzün rendelenmiş gibi.. ben normalde çaçaronumdur ama susuyorum açmıyorum ağzımı

Benide kilom konusunda beni deli eden bir arkadaşım var:) Ben biraz kilo alayım, böyle inanılmaz bir şaşkınlıkla, dehşete düşmüş şekilde abartarak ne kadar kilo almışsın diye başlıyor. 2 kilo bile alsam bunu yüzbin kere söylemeden geçemez. her giydiğimde, her fırsatta dile getirir. Benim kilom sürekli oynar, bir anda çok kilo alırım, bi anda çok kilo veririm. Yani bir iki ayda 2 beden incelmişliğimde var. ama ne hikmetse zayıfladığımda bir kere cılız sesle söyler bidaha lafını bile etmez:) Kendi çok zayıf ancak göbeklidir. Zayıflığıyla sürekli övünür. Birkaç aydır farklı şehirlerde olduğumuz için görüşmüyoruz. Ben bu bir kaç ayda çok kilo aldım yine. Facebooka yeni koyduğum bir resimde görmüş. Hemen aradı yine aynı şaşkınlıkla ne kadar kilo almışsın dedi. Ben onu öyle kabul ettim:) Ama ben kiloma takık olduğum zamanlar sinir bozucu olabiliyor. Bi yıl birlikte tatile gitmiştik. Yine çok kilo aldığım bir dönemdi. Öyle kilo almıştımki bikini giymekten çok mutsuzdum. Tatilin ilk günü bikinimi giydim, aynanın karşısında felaket moralim bozuldu. Neyse indik sahile, bir ara eğildim yerden havlu almak için. Tabi benim göbek aşağı doğru sallandı:) Ayy canım bu bir an önce kilo vermen gerek, böyle nasıl gezebiliyosun dedi. O an nevrim döndü, bağırdım bildiğin, bir daha o tatil ağzını açamadı. Ben yıllarca bir kere bile onun 1.50 boyuyla dalga geçmemişimdir. Birkere bile lafını etmedim. Ama bazı insanların yapısı o. Kendisi bekar mesela, erkek arkadaşı yok. Ben evliyim. Sürekli bir erkeğe bağlı olmanın ne kadar sıkıcı ve çekilmez bir şey olduğunu söyler. Kendisi çekemiyormuş uzun süre. Ama bende onu böyle seviyorum. Kilo konusunda bunalımlı olmadığım sürece hiç rahatsız olmuyorum, umursamıyorum. Ama ben 42 bedenken bana 100 kiloluk şişman muamelesi yapınca sinirlerim atıyor. Bende inceyim dal gibiyim demedim kendime. Ayy çok yazdım, şu günler kilo konusunda çok ağır depresyondayım, dokunsanız ağlayacağım.

işte aynı bugünün gibi bide bizimkilerinin artıları var boyu 1.50 kilosu 90 bugüne kadar hep 76 kiloyum dedi. bi kere alkollüyken söyledi gerçek kilosunu o kadar. ya insan kilolu olabilir. bende 86 kiloydum 70lere kadar indim. ama eğer sen halinden memnun değil kompleks sahibiysen tutucaksın gırtlağını kilo vericeksin.

ben de kısa boylu ve kiloluyum da bana da genelde tam tersi olur
sanırım insanlar bir süre sonra hayatsal bazı değişimlerden ötürü müdür
nedir,arkadaşları ,dostlarına farklı gözle bakıyorlar..en güzeli uzak olmak..
daha devam ederse yolları ayırmak

def et basindan bu kizi.. ben bile sevmedim hic tanimdan. Agir ruhsal sorunu olanlardan, kompleksli olanlardan ve birde yapmacik davrananlardan bi cacik olmaz. Sisko bodur de bakiyim surati kac sekile giiriyor.. bu sekilde kussun birdahada konusmayin

o da farkında artık hiç yakınlık göstermediğimin. o yüzden çetrefilli özel hayatını artık bölümde daha önce yüzüne bakmadığı insanlara anlatıyo. benim de kafam gayet rahat valla. bıktım onun sürekli abartılarını dinlemekten.

yeriyle kıskançlık var, kompleksleri var, ve senin ondan iyi olmanı hazmedemiyo, amaç sinir bozmak moral bozmak,takma hatta onla ilikşikiini bitirme zanmanın bile gelmiş diyebilirm, zaten kıskanç bi insanla arkadas olamazsın,o arkadas degil düşmandır çünükü...

benimde vardi boyle bir arkadasim ilkokuldan beri ayni siniftaydik ortaokulda patladim artik sinirden.. surekli kendini beninmle karsilastirirdi dersleri benimkinden iyi olsun aman neymis benim sacim kivircik onunki duzmus benden daha guzelmis benim distellerim varmis onun yokmus onun boyu da benden uzunmus ben cok kisaymisim ama yine de idare edersin canikommus yok iste ben yengec burcuymusum da ben fesat olurmusum da (bu kisminda artik ablasi dayanamayip kizim sen akrepsin nkendine bak diyiverdi ) ben birilerinden hoslanirim cocukluk akliyla gider o cocuklara asik olur elimden almaya calisir fln daha sonra en son damla da sey olmustu dedikodu mu yapip birde ortak erkek arkadaslarimiza da adrianalimayi mi tercih ederdin beni mi gibi sorular sormasiyla zivanadan cikip sac basa girecekken milletin ayirmasiyla biten bir arkadasligim olmustu.. alttan alma dicem cevabini verince zaten isler daha kotuye gidicek tatlim bence gorusmeyi kes. seni cekemeyen bir insandan her turlu kotulugu bekle bence.. uzaklasamazsan bile sevgilin varsa kesinlikle sevgilinden uzak tut o kizi.

Son düzenleme:

kesinlikle.. bi de beni en yakın arkadaşım diye tanıştırmaz mı. fitil oluyorum. bunun ki artık iki yüzlülüğün son raddesi. kıskançlık her insanın içinde olur biraz. ama bunun diline vurması benim sinirlerimi alt üst ediyo

siz sesinizi çıkartmadıkça abartmış.kendince zevk edinmiş.benimde çevremde var bu tip insanlar.bukadar olmasa aa şurda sivilce çıkmış saçının dibi gelmiş niyeyse 8 kilo verirsin kimse farketmez 2 kilo alırsın kilomu aldın diye hemen farkederler.boşver.canını sıkan insanları hayatında barındırma zorunluluğun yok.buarada msj larına sayı yetersizliğinden cevap veremedim.saç boyama da açtığım konuya bakarsan ordan cevapladım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…