Benim durumumda olan var mı?

Ruzgarrr10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
64
16
88
35
Merhaba. Adetimin 2.3. ve 4.günü bakılan ultrasonda folikülkerim olması gerekenden büyük olduğu için tüp bebek tedavisine başlayamıyorum. Bu durumda olan var mı? Bu konuyla ilgili internette kaynak bile bulamadım.

Adet döngünüz kaç gün? Doktorunuz ne diyor? Farklı bi zamanda bakıldı mı?

Adet döngüm 25 gün. Farklı bi zamanda bakılmadı. Büyük olduğu için vaktinden önce çatlarmış ve kalitesiz olurmuş.

Cyclo progynova verdi. 6 ay onu kullandım. İlk ay 15mm, ikinci ay 15mm, üçüncü ay 12.30, dördüncü ay 10.95mm, beşinci ay 13mm ve altıncı ay 16mm oldu:/ Yani ilk baştakinden daha kötü oldu. Bu ay estrofem verdi. Ama artık ilaçla düzeleceğine olan inancımı kaybettim

baska yolu yokmu daha farkli yöntem
Sonuçta tip gelisti bir yontem bulacaklardir illa

Erken catlamamash icin igneyle baskilasin. Bence bska doktora gdin hicböyle bisey duymadim. Ne güzel iste büyütmeye ugrasiyoruz ilaclarla. Ayrica adetin ilk günü baslasn ozaman

Benim de aynı durum. Geçen ay önden giden bir yumurta vardı 18 mm çapında. Aslında Doğum kontrol hapı verebilirmiş ancak bende pıhtılaşma sorunu olduğu için kullanamam. Neyse bu ay yine önden giden bir residue vardı 14 mm çapında. Tedaviye başladık ancak vücudum ilaçlara yanıt vermedi büyümesi gereken foliküller aksine küçülmüş ilacı durdurdu doktorum.

İğneyle baskılarsak bu sefer diğerleri gelişmez ve kalitesiz olur dedi. 1.ve 2. Gün arasında 1mm falan oynarmış yani 1.gün baksa da olmucak. Böyle bişey kimsede duymadım. Korkmaya başladım.

Napıcaz bilmiyorum. İnternette bunla ilgili kaynak bile bulamadım. Diyet yapıyorum yürüyüş yapıyorum. Çok bunaldım.

Hayır ancak ben zaten hali hazırda bir diyetisyenle çalışıyorum. Benim durumum ve hikayem biraz daha karmaşık. Önden giden yumurta diğerlerini de baskılar demişti. Geçen sene de böyle bir durum başıma geldi onda çok güzel yanıt vermişti vücudum. Sanırım stres faktörü de çok etkili.

Büyük olan vaktinden önce çatlar ve diğerlerinin de erken çatlamasına sebep olur dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…