- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
Arkadaşlar benim ikinci tüp denemem olacak ama çok doktor doktor gezdim benim durumum yumurtalarım bitmiş durumda artık doktor bir umut olabilir diyor ama çok umut vermek istemem yumurtalar geri döndürülemez diyor yaşım 25 daha 3 kez ameliyat olduğum için yumurtalık rezervim tükenmiş durumda yani erken menapoz ve hep kist problemi yaşıyorum buğün muayenem vardı cedrodite iğne verdi kistleri bastırmak için 1 hafta sonra kistler istediği duruma gelirse tüp bebek tedavisine başlıycaz. ama doktor açık söyliyim durum iç açıcı değil diyor ve en son söyleyebileceğim şey donasyon düşünürseniz en son çare bu olur dedi çok sıkıntılıyım Allah razı olsun eşim hep yanımda oldu ama ben ona da çok üzülüyorum ne olur bana iyi şeyler söyleyin benim gibi olan yok mu? maddi olarakta ilaçlarım doktorumda özel her şeyim çok pahalı kredi çektik çok üzülüyorum herşeyi takıyorum bunalımdayım. Allahtan ümit kesilmez biliyorumda kimseye anlatılmıyor böyle şeyler benimle de dertleşin güzel sözler duymaya ihtiyacım var (ilk tüp denemem de yumurta bile toplanamamıştı yumurta gelişmediği için ne yapıcam ben
))