Benim durumumda olan varsa gelin paylaşalım..

arcak81

Serra'm Hoşgeldin
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
6.684
5
158
Ankara
Merhaba arkadaşlar kaç gündür topik geziyorum ama kendime uygun bulamadım ben 3 aydır korunmuyorum eşimin isteği nedeniyel ama dikkat edıyorum kendımı hazır hıssetmedıgım ıcın yenı bı bebeğe nedeni de oğlum henüz 19 aylık ve ben 9-6 çalışıyorum.30 yasındayım esımde 37 yasından dolayı ıstıyor zaten.topıklere gırdıgımde ınsanlar canla basla ugrasıyor bebek sahıbı olabılmek ıcın onların arasına yazdıgımda abes kacıyor yanı sürekli ovulasyon testi filan yapıyorlar.ben artık olsa da olur olmasa da modundayım.Allah hayrılısını versın tabı aslında yas araları az olsun ıstıyorum yanı olursa bı sekılde kabullenıcem zaten ama zorlanır mıyım dıye cok endıselerım var.Gene de merakla beklıyorum adetımı 3 aydır adetelrım düzenli deildi öncesidne 3 aylık iğneyle korunuyordum gecen ay tam gününde oldu o yzuden bu ay daha bı heyacanlıyım hamıle kalma rıskım yüksek olabılır dıye benım gıbı ya da bana yakın durumda olanlar varsa sohbete beklıyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktor kontrolünde klomen kullandım günde 2 şer olmak üzere,bittiğinde çatlatma iğnemi oldum,herşey iyi güzel.ADet günümü bekledim gelmedi,sevindim,ikindi gün oldu gelmedi,3. gün odlu gene gelmeyince soluğu doktorumda aldım,test yaptı kanda negatif,idrarda ben yapmıştım zaten o da negatifti,ultrasona baktı yumurtalarım çatlamamış,kist olmuş bu nedenle de adetim gecikmiş olabilirmiş,geçen ay 20 sinde ade olmuşsun bu ayın 20 sine kadar bekleyelim gene gel test yapalım dedi,ne testi dedim,hala gebe olabilme şansım varmı? var dedi,inanmadım daha önceki doktorumu aradım durumumu anlattım,öyle bi şansımın olmadığını adet söktürücü kulllanmamı yada adetim kendiliğinden gelmesini beklememi söyledi.Benim durumumda olan varmı,gebe olabilme şansım varmı hala adetim gelmedi,ben ümidimi kestim ağlamaktan yorgun düştüm hasta oldum,bebek beklerken kistlerim oldu,aynı durumda olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…