benim durumumda olanlar var mı?? :((

gredel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
2.091
56
48
Konya
kızlar eylülde sınava girdim.bilgisayar tek.ve progrmlama mezunu olarak.81 aldım

ilk atamalarda olmadı doğal olarak.

haziran atamalarında alım çok olacak falan diyorlar .bilemiyorum olumlu düşünemiyorum.
:5:

atamaları mı beklesem,şimdiden 2014 e çalışmaya mı başlasam diye düşünüyorum.

:S

oldu ya atandım diyelim boşa çalışmış olucam.ama atanamazsam ki bilemiyorum daha yüksek bir ihtimal bu sanırım,o zaman da zaten çalışıcam.

en iyisi şimdiden çalışsam mı ne yapsam.:26::26::26:

benim gibi böyle ikilemde kalanlar var mı?

ne düşünüyorsunuz?neler yapıyorsunuz?

canım ben de senin gibi ikilemdeyim. ama çalışmak için erken bana göre çünkü unutuyorum ben matı bile unutuyorum yani. haziran atamalarını bekleyeceğim zaten o zamana kadar aöf var onun derslerine çalışırım. haziran atmasındna sonra yani temmuzun ilk haftası belli olacak o sıcakları da atlatırım. 1 ağustos gibi başlarım planım böyle inşallah gerek kalmaz ama. ben dersaneye de başlarım kendim yapamam. şu zabıt katipliğinin mülakatı bitsin de yarın haftaya dersaneyle görüşeceğim inşallah.

senin bölümün güzel haziranda atanırsın gibime geliyor ama sen bilirsin tabi ben muhasebe mezunuyum senden iki puan fazlam var sınır gibi yani.

cnmm ben de öyle düşünüyorum haziran atamalarına bakıp sonra mı başlasam diye ama bir yandan da erken başlasam her ince noktaya kadar iyice çalışsam şimdiden başlayıp diyorum.

...

:S

bakalım cnm inş.sen de ben de hayırlısıyla atanırız.ve gerek kalmaz.çok umut edemiyorum ben atanırım diye:50:

ama umarım olur.
...

başka yok mu böyle durumda kalan:26::26:

inşallah gerek kalmaz canım sizin bölümde puanlar 83 e kadar düştü o yüzden umutlu olabilirsin. çok kasma kendini. ama sen bilirsin istersen bir tekrar yap tarihi falan. hem için rahat eder.

Back
X