Teyzen halan dayın falan var mı? eğer yakınsan onlara açsan konuyu , annem düğüne göndermiyo gibisinden olmazmı:44:
bide bnm annemde bişeye sinilenince gidemezsin edemezsin diip bni deli eder o huy ondada varya bide uçak bileti alamam falan demişsin yavaştan işe gir belki oda değiştirir annenin görüşünü hani sen para kazanınca falan :44:
dayim var o kadini taniyan ona soylersem zaten anneme agzinin payini verir

Annemin arkadaşının modelinden desene. Yüzüme canım canım arkamdan "siz buna çok yüz veriyosunuz, telefonu bozulduysa bozuldu sen niye alıyosun, ingilizce kursu çok mu lazımdı" 23 yaşındayım buarada ve yeni mezunum. Bunları diyen kadın 18lik oğluna 350 milyonluk saat alan insan
Bi'gün denk geldim ve "herkes kendi ailesiyle ilgilensin, ben çalışıyo muyum telefonum bozuldu durumumuz iyiyse herhalde ailem alacak" dedim bi'daha ses gelmedi.
Annemin bi'tane arkadaşı benden bi'şey istemeye çekiniyo mesela. Terbiyesiz değilim ama salak yerine koyulamam annemin arkadaşı diye neticede koca insanım evlensem çocuğum olurOnun da benden 2 yaş büyük ve benden 3 yaş küçük oğlu var. İki de bi'beni arayıp küçük oğlunun projelerine yardım etmemi istiyodu bi'yaptım iki yaptım anneme söyleniyorum ama en sonuncu da abisi gezmeye gitti ben de senden rica edeyim yine dedim dedi bende "X teyze kendi çocuğun gezerken ben niye iki de bir kendi dersimi bırakıp senin çocuğuna yardım ediyorum abisi benden daha büyük daha bilgilidir söyle oğluna oğlun yardım etsin kardeşine benim dersim var" deyip telefonu kapamıştım.
Annem bi'şey diyemedi zira mecbur değilim sürekli sürekli. Sen çok bile dayanmışsın![]()
aynen annenin arkadasinin modelinden yuzune iyi konusuyor guluyor birsey olmamis gibi davraniyor sirtindan dedikodu eksik olmuyor . senin annenin arkadasida cok sokuyormus burnunu onu alakadr etmeyen konulara , benim annemin arkadasi sadece onu ilgilendirmeyen konulara burnunu sokmakla kalmiyor hakkimda yalanlarda soyluyor soyle yapti boyle yapti fln amaci nedir anlayamadim hala . annemi elimden almis gibi hisediyorum ya annem o ne dese onu yapar bir dedigini iki yapmaz varsa yoksa o .