benim düşmanım annemin arkadaşı

Teyzen halan dayın falan var mı? eğer yakınsan onlara açsan konuyu , annem düğüne göndermiyo gibisinden olmazmı:44:

bide bnm annemde bişeye sinilenince gidemezsin edemezsin diip bni deli eder o huy ondada var :47: ya bide uçak bileti alamam falan demişsin yavaştan işe gir belki oda değiştirir annenin görüşünü hani sen para kazanınca falan :44:

dayim var o kadini taniyan ona soylersem zaten anneme agzinin payini verir :D ise girmeyi dusunuyorum ama dugune 1 ay kaldi o 1 ay icinde ucak bileti cikmaz

Annemin arkadaşının modelinden desene. Yüzüme canım canım arkamdan "siz buna çok yüz veriyosunuz, telefonu bozulduysa bozuldu sen niye alıyosun, ingilizce kursu çok mu lazımdı" 23 yaşındayım buarada ve yeni mezunum. Bunları diyen kadın 18lik oğluna 350 milyonluk saat alan insan:27:

Bi'gün denk geldim ve "herkes kendi ailesiyle ilgilensin, ben çalışıyo muyum telefonum bozuldu durumumuz iyiyse herhalde ailem alacak" dedim bi'daha ses gelmedi.

Annemin bi'tane arkadaşı benden bi'şey istemeye çekiniyo mesela. Terbiyesiz değilim ama salak yerine koyulamam annemin arkadaşı diye neticede koca insanım evlensem çocuğum olur
:52:Onun da benden 2 yaş büyük ve benden 3 yaş küçük oğlu var. İki de bi'beni arayıp küçük oğlunun projelerine yardım etmemi istiyodu bi'yaptım iki yaptım anneme söyleniyorum ama en sonuncu da abisi gezmeye gitti ben de senden rica edeyim yine dedim dedi bende "X teyze kendi çocuğun gezerken ben niye iki de bir kendi dersimi bırakıp senin çocuğuna yardım ediyorum abisi benden daha büyük daha bilgilidir söyle oğluna oğlun yardım etsin kardeşine benim dersim var" deyip telefonu kapamıştım.

Annem bi'şey diyemedi zira mecbur değilim sürekli sürekli. Sen çok bile dayanmışsın:kkk:

aynen annenin arkadasinin modelinden yuzune iyi konusuyor guluyor birsey olmamis gibi davraniyor sirtindan dedikodu eksik olmuyor . senin annenin arkadasida cok sokuyormus burnunu onu alakadr etmeyen konulara , benim annemin arkadasi sadece onu ilgilendirmeyen konulara burnunu sokmakla kalmiyor hakkimda yalanlarda soyluyor soyle yapti boyle yapti fln amaci nedir anlayamadim hala . annemi elimden almis gibi hisediyorum ya annem o ne dese onu yapar bir dedigini iki yapmaz varsa yoksa o .

kadın bu kadar tehlikeliyse anneni o kadına karşı yalnız bırakma bence
peşlerinden ayrılma hep gözün kadının üstünde olsun derim

haklisin bende elimden geleni yapiyorum zaten o kadina firsat vermemeye calisiyorum surekli annemin facesinden konustuklarini takip ediyorum .

ne kadar saçma basit br kadın yüzünden kuzeninin düğününe mi gitmiceksin k.bkma ama annenin demekki o kadından bir kısılı yanı korkusu var

dayim var o kadini taniyan ona soylersem zaten anneme agzinin payini verir :D ise girmeyi dusunuyorum ama dugune 1 ay kaldi o 1 ay icinde ucak bileti cikmaz

Bence dayına aç konuyu ama annene kızacak şekilde değil o kadına kızacak şekilde anlat olayı.. Bide dayından sadece seni düğüne götürmesi içinde yardım isteyebilirsin hani olaylar karışmasın diye, aynı zamandada işe başvur derim çünkü anladığım kadarıyla tek problem düğüne gitmek değil, belki bi iş sahibi olursan annen seni daha çok dinler :44:

Bence asıl sorun anneniz. Büyü falan yaptırıyormuş maazallah... :53:

Bazı insanlar bazı insanları fazlaca etki altına alabiliyorlar.
Annen de o kadından çok etkileniyor anlaşılan.

Baban varsa babanla paylaş.Yoksa eğer kuzeninin annesi veya babasına olanları anlat.
Düğün aynı şehirde olsaydı seni birisi evden alıp düğüne götürsün derdim.

Ayrıca annen bir yabancı için sana resti çekip ceza verebiliyorsa...
Sen de aynısını yapabilirsin.O kadınla arkadaşlığını kesmeni istiyorum.
O kadın bir daha bu eve girerse ne onun ne senin yüzüne bakmam dersin.

20 yaşındasın,çocuk değilsin.Kendince haklı sebeplerin var.
Orası annenin olduğu kadar senin de evin.
Ve kötülük için değil,haklı ve mantıklı sebeplerle karşı çıkmış olacaksın.
O yüzden yapacağın çıkış yanlış olmaz.

Annenize diyecek bi söz bulamiyorum...peki o kadinin coluk cocugu yokmus? Onlarla ugrassin yahu...Vallah madem dayiniz bi nevi kurtulus yolu,söyleyin ozaman ona ve onun sayesinde gidin dügüne hem o kadinada arkanizin oldugunu göstermis olursunuz...kesin kendi evinde borusu ötmüyor size sarmis,ama annenizde nekadar yüz vermis böyle,sastim kaldim...

ne kadar saçma basit br kadın yüzünden kuzeninin düğününe mi gitmiceksin k.bkma ama annenin demekki o kadından bir kısılı yanı korkusu var

sacma evet , daha oncede bu kadin yuzunden diger kuzenimin dugunune gidemedim bayaga zoruma gitti . annemin o kadindan korktuguna kesinlikle inanmiyorum .

Bence dayına aç konuyu ama annene kızacak şekilde değil o kadına kızacak şekilde anlat olayı.. Bide dayından sadece seni düğüne götürmesi içinde yardım isteyebilirsin hani olaylar karışmasın diye, aynı zamandada işe başvur derim çünkü anladığım kadarıyla tek problem düğüne gitmek değil, belki bi iş sahibi olursan annen seni daha çok dinler :44:

haklisin cunku annem benden cok dayimi dinler dayimi ciddiye alir . is bulup calismam gerek zaten cunku ilerde bende yanliz ayri bi evde yasamak istiyorum .

Bence asıl sorun anneniz. Büyü falan yaptırıyormuş maazallah... :53:

cnm bnm annem o cocugu kabullenmisti taa ki bu cok bilmis kari "o boyle kotu soyle kotu ayril ondan" diyene kadar . annemin aklinda buyu fln yoktu o kadin tuturdu ayirim bunlari diye haftalardir boyle devam etti annemin aklina iyice yerlestirdi o adami oyle kotuledi ki annemde inandi . yani annem yap demedi o kadin kendi yapim diye tuturdu . suan konuda bu degil bu konuyuda acmayalim cokta canimi acitiyor bu konu ztn . simdiki sorunum nasil kuzenimin dugunune gidebilirim annem beni zorla tehditle o kadini sevdiremez cunku .

Bazı insanlar bazı insanları fazlaca etki altına alabiliyorlar.
Annen de o kadından çok etkileniyor anlaşılan.

Baban varsa babanla paylaş.Yoksa eğer kuzeninin annesi veya babasına olanları anlat.
Düğün aynı şehirde olsaydı seni birisi evden alıp düğüne götürsün derdim.

Ayrıca annen bir yabancı için sana resti çekip ceza verebiliyorsa...
Sen de aynısını yapabilirsin.O kadınla arkadaşlığını kesmeni istiyorum.
O kadın bir daha bu eve girerse ne onun ne senin yüzüne bakmam dersin.

20 yaşındasın,çocuk değilsin.Kendince haklı sebeplerin var.
Orası annenin olduğu kadar senin de evin.
Ve kötülük için değil,haklı ve mantıklı sebeplerle karşı çıkmış olacaksın.
O yüzden yapacağın çıkış yanlış olmaz.

dogru soyledin o kadin annemin gozune oyle iyi biri olarak gorunuyor ki annem herseyi onunla paylasiyor o kadinda herseyi annemle ama ne yazik ki annem onun ikinci yuzunu gormuyor . babamda pek sevmez o kadini , annemi kulaniyormus gibi geliyor babamada . hafta sonu gelecekler bize kuzenimle ailesi , kesin acilacaktir dugun konusu zaten eminim onlar yardimci olabilirler , yani onlar demezler o kadini sevmezsen dugune gelemezsin diye .

Annenize diyecek bi söz bulamiyorum...peki o kadinin coluk cocugu yokmus? Onlarla ugrassin yahu...Vallah madem dayiniz bi nevi kurtulus yolu,söyleyin ozaman ona ve onun sayesinde gidin dügüne hem o kadinada arkanizin oldugunu göstermis olursunuz...kesin kendi evinde borusu ötmüyor size sarmis,ama annenizde nekadar yüz vermis böyle,sastim kaldim...

bitane cocugu var simartikca simartiyor . annem boyle devam ederse en dogrusu dayilarimla yengemle kuzenimle konusmak bencede . o kadini zorla sevdiremez bana tam tersi nefretim daha fazla cogaliyor o kadina sadece . ben olunca bizim evde rahatina keyfine bakamiyor istedigi gibi haraket edemiyor ben olmasam bizim evden cikmaz annem bizim evde yatirir onu .

haklisin cunku annem benden cok dayimi dinler dayimi ciddiye alir . is bulup calismam gerek zaten cunku ilerde bende yanliz ayri bi evde yasamak istiyorum .

Ozaman git dayınla konuş git düğüne madem dayını ciddiye alır boşa üzülme gidrsin o düğüne gibi geldi bana :44: aynen bi iş bul kendi ayaklarının üstünde dur bu çok önemli, şimdiden başla başvurulara, yeni bi döneme giriliyor iş alımı çok olabilir :40:

Ozaman git dayınla konuş git düğüne madem dayını ciddiye alır boşa üzülme gidrsin o düğüne gibi geldi bana :44: aynen bi iş bul kendi ayaklarının üstünde dur bu çok önemli, şimdiden başla başvurulara, yeni bi döneme giriliyor iş alımı çok olabilir :40:

annem devam ederse konuscam . basvurulara basladim zaten insallah guzel bi is cikar , tskler yardimin icin :)

ay birsey diyecem kizmayin lutfen bana annenin sana verdigi zarar daha buyuk ne demek insan arkadasi icin canindan can parcasini boyle dermi uzermi oncelik senin olmali sonra arkadas bana gore ben burdada yaziyorum ve kardeslerimede dedim cok seviyorum yegenlerimi elimden gelen hatta fazlasini bile yaparim onlar icin ama cocuklarimdan 1 adim gerisinde benim icin oncelik cocuklarim buna esimde dahil hatta esime bile dedim once cocuklarim sonra sen oda gicik bir espiri yapti uretme fabrikasi kim ben :27:bence sen fabrikayi kapatmamaya bak dedi :27:anneniz sacmalamis ben 2 yasindaki kizima derim anca bu lafi annenin dedigi genc kiz 20 yasinda :53:

ay birsey diyecem kizmayin lutfen bana annenin sana verdigi zarar daha buyuk ne demek insan arkadasi icin canindan can parcasini boyle dermi uzermi oncelik senin olmali sonra arkadas bana gore ben burdada yaziyorum ve kardeslerimede dedim cok seviyorum yegenlerimi elimden gelen hatta fazlasini bile yaparim onlar icin ama cocuklarimdan 1 adim gerisinde benim icin oncelik cocuklarim buna esimde dahil hatta esime bile dedim once cocuklarim sonra sen oda gicik bir espiri yapti uretme fabrikasi kim ben :27:bence sen fabrikayi kapatmamaya bak dedi :27:anneniz sacmalamis ben 2 yasindaki kizima derim anca bu lafi annenin dedigi genc kiz 20 yasinda :53:

aynen bunu bana diyen tek sen degilsin. biliyorum annem bana deger veriyor seviyor ama hic belli etmiyor , benimde zoruma gidiyor annemin gereksiz bi kadin icin beni satmasi. zorla sevdiremez o arkadasini bana , hayatimda en cok nefret etigim kisidir kendisi bunun icin beni kuzenimin dugunune goturmemekle cezalandiriyor

Cok zoruma gitti tüm ailem o dügün icin tatile gitti ben burda kaldim , dahada zoruma giden f.bookta dügün resimlerine bakarken gördüm , annem almis o düsmanim olan kadini götürmüs dügüne . beni cezalandiriyor o kadin icin üstüne bide benim yerime onu götürüyor dügüne gelde cildirma .

Back
X