- 30 Ağustos 2015
- 15
- 2
- 6
- 29
- Konu Sahibi Hayattozpembe
-
Tşk ederim ama onlarda işe yaramıyo istediğim zaman çok rahat kız gibi davranabiliyorum ama çoğu zaman kendime engel olamıyorunPıskolagıt kıtap oku bol bol hanı su genc kız romanları falan terapı alabılırsın ıletısım vb gıbı bunların kursu var arstr
Çok haklısınız ilerde düzelebilir evet ama ben biran çnce değişmek istiyorum inanın çok bunalttı bu benibuyudukce gecer herhalde surekli 21 yasinda ve ogrenci kalmayacaksin, 30 unda is guc sahibi ciddi iliskisi olan bir kadin olarak hala bu sekilde asarim keserim olacak halin yok ya hayat seni torpuler merak etme canim.
Şu anda savunmuyacam onu o zaten beni olduğum gibi kabul ediyo benim erkeksi tavırlarımdan şikayetçi olduğumu biliyo öneride bulunuyoerkek arkadaşını s.... etnasılsan öylesin. atıyorum bazılarımız pembe dizi sever bazılarımız strateji oyunları oynamayı. her insan bir değil. kendini bi erkek yüzünden kasmana gerek yok. seni böyle acımasızca eleştirmesine de izin verme
Ben değişmek için zorluyorum kendimi başkası için değil herkesden duyuyorum annem ablam arkadaşlarım çok sıkıldım nu yüzden sadeceNasıl istiyorsan öyle davran, kimse için kendini kalıplara sokma da , küfür ne erkeğe yakışıyor ne kadına.
Kim söylerse söylesin çok itici. Karşınızda ki insana saygıdan kendinizi frenleyin.
Hmm iyi fikir tşk ederimyıllar önce çok hanımefendi bir arkadaşım vardı. giyimi konuşması tam bir hanımefendi. normalde böyle tiplere gülerim ve çok yapmacık gelir. 1 sene boyunca arkadaştık ve ben farketmeden onun bazı hareketlerini bazı konuşmalarını taklit etmişim ama farkında bile değildim. diğer arkadaş söyleyince farkettim. sende kendine öyle bir arkadaş bulursan okuldan işte kurstan şurdan burdan vb. farketmeden hareketlerin değişir
Küfüre hep destek tam destek gibierkek arkadaşını s.... etnasılsan öylesin. atıyorum bazılarımız pembe dizi sever bazılarımız strateji oyunları oynamayı. her insan bir değil. kendini bi erkek yüzünden kasmana gerek yok. seni böyle acımasızca eleştirmesine de izin verme
ayrıl cnm ondan seni dah sevgilliyken beyenmeyen birinden hayır gelmezzMerhaba hanımlar direk konuya giriyorum ben 21 yaşında üniversite öğrencisiyim geçmişteki aile yaşantımdan dolayı erkek gibi büyüdüm ve hala erkek gibi davranıyorumm giyinişimde falan bi erkeksilik yok ama davranışımda erkeksilik çok sinirlendiğim de falan ağzımı bozabiliyorum ve ben bu durumdan çok şikayetçiyim erkek arkadaşımda bana canım sen kızsın biraz kız gibi davran yanımda küfretme falan diyo bende bıktımm bu halimden sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi bekliyorumm şimdiden hepinize teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?