benim evim

ee canımcım bulamadım nerde senin mutfağın ben ne zaman dedim yahu mutfağın küçükk..mutfağı bırak evini bilem göremedim aradım aradım bulamadımm..

cnm yok zaten resimleri koymadım. Ha bide ben kendim kendi mutfağıma küçük derim sen dedin diye değil cnm yanlış anlaşıldı sanırım

cnm yok zaten resimleri koymadım. Ha bide ben kendim kendi mutfağıma küçük derim sen dedin diye değil cnm yanlış anlaşıldı sanırım
ohh bee ömrümü yedin kızz. bende diyorum ben o şekil yorum yapmam diye benimde mutfağım küçük ama tezgah küçük yoksa bende severim büyük mutfakları..

Mutfağınız çok karışık ya heryerde bişeyler var. Ben yapamam öyle yaaa onların hepsini kaldırır bi yerlere tıkarım :D mutfak çok dağınık geliyo gözüme öyle olunca :)

Bence bu kadar kuçük olan bi salona bu kadar eşya konmamalı benim içim sıkıldı bakerken. Bir de mobilyalar çok koyu evi boğmuş gibi sanki

Bence bu kadar kuçük olan bi salona bu kadar eşya konmamalı benim içim sıkıldı bakerken. Bir de mobilyalar çok koyu evi boğmuş gibi sanki
Ahh canımcımm şimdi o salondan eser yok bayağı değiştirdimm..bu resimleri yüklediğimde yeni taşınmıştım. olan eşyalarla evi yerleştirdim ve zamanla yeniledim canım ama buradaki yorumlarda çok işime yaradı.. teşekkür ediyorumm..

Mutfağınız çok karışık ya heryerde bişeyler var. Ben yapamam öyle yaaa onların hepsini kaldırır bi yerlere tıkarım :KK70: mutfak çok dağınık geliyo gözüme öyle olunca :)
evimin salonunu yeniledim ama mutfağa hiç dokunmadımm :KK53::KK53:napam seviyorum bu tarz düzenii. :KK15:

Back
X