Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
falına bakarsam karsılıgında napıcannEki Görüntüle 1425227 Eki Görüntüle 1425228 Eki Görüntüle 1425229
Belki bakmak isteyen olur ben bakamiyorum ama bakan olursa sevinirim:))
katina bakarsan bakarımmEki Görüntüle 1425227 Eki Görüntüle 1425228 Eki Görüntüle 1425229
Belki bakmak isteyen olur ben bakamiyorum ama bakan olursa sevinirim:))
falına bakarsam karsılıgında napıcann
Bakmiycam jun ayrica o uslubunu duzelt ben senin asker arkadasin degilim !katina bakarsan bakarımm
iyi o zaman bende bakmiycamBakmiycam jun ayrica o uslubunu duzelt ben senin asker arkadasin degilim !
sen sürekli her fırsatta beni azarlamaya çalışıyosun geçen senede bi iki kez aynısını yaptın ben senin çocuğun değilim git varsa kendi çocuğunu azarlaBakmiycam jun ayrica o uslubunu duzelt ben senin asker arkadasin degilim !
Jun azarliyosam uzak dur sende benden hey allahim cattik ya.sen sürekli her fırsatta beni azarlamaya çalışıyosun geçen senede bi iki kez aynısını yaptın ben senin çocuğun değilim git varsa kendi çocuğunu azarla
ben sana meraklı deılm zaten..Jun azarliyosam uzak dur sende benden hey allahim cattik ya.