• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret kamar tüp bebek

Kağan kocatepe ye de gittim o da rahme dokundurma 11 haftadan sonra rahim zaten esniyor kayboluyor çıkıntı dedi. Belkide tesadüfler beni bulmuştur. Rahim bozukluğu olmayıp düşük yapan da çok var. Histereskopiyi hemen yapmak isteyen doktordan ben kaçarım açıkçası. Histereskopinin de riskleri çok.
İnşallah ihtiyacın kalmaz ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu sefer bebeğini canım çok içten diliyorum 🙏 benim de düşüklerim vardı. Pıhtılaşmam vardı son gebelikte iğne kullandım fakat kalbi durdu. Rahim filmi çektik hiçbir şey gözükmedi. Histeroskopide perde çıkti. Ama belki de kürtajlardan dolayı oluşabileceğini söyledi doktor. Çünkü her kürtajda rahme müdahale yapıldığı için yapisikliga yol açabileceğini söyledi

İnşallah ihtiyacın kalmaz ve inşallah sağlıkla kucağına alırsın bu sefer bebeğini canım çok içten diliyorum 🙏 benim de düşüklerim vardı. Pıhtılaşmam vardı son gebelikte iğne kullandım fakat kalbi durdu. Rahim filmi çektik hiçbir şey gözükmedi. Histeroskopide perde çıkti. Ama belki de kürtajlardan dolayı oluşabileceğini söyledi doktor. Çünkü her kürtajda rahme müdahale yapıldığı için yapisikliga yol açabileceğini söyledi

Perde çok ayrı bişey eğer derinse kesiyorlar. Benimki arkuat gibi

Back