Benim fikirlerimi önemsemiyor...

Buradaki insanlar ne kadar da çabuk yargıyı koyup konuyu kapatıyor.Yok ben olsam evlenmezdim,yok boşa gitsin,yok niye böyle bir adamla evlendiniz,vay efendim bununla ömür geçermiymiş..Yani elbette bu sözleri söylememizi hatta fazlasını da söylememizi gerektiren konular var bu platformda ama her sıkıntısını anlatana da boşa gitsin denmez ki.Bazı kullanıcılara pes doğrusu.Kendileri kim bilir nasıl kocalarla yaşıyorlar da biz bilmiyoruz tabi😒

Şu hamileyken kedi zarar verircilerden nefret ediyorum. Cahilsiniz ve öyle kalacaksınız ne demek ya evlat eşim trip attı diye verilir mi? Yarın eşiniz doğan bebeği de istemezse arkadaşına verirmisiniz? Bence almayın hayvanı bida yazık ordan oraya oyuncak olmuş. Eşinize de bu kadar yüz vermeyin istemiyorum demek zor değil benim eşim de kedi beslemek istemiyordu Şimdi kedimize bi zarar gelecek diye ödü kopuyo üstelik hamileyim.

Aslında haklısınız bu gidişlede öyle yapıcam gibi duruyor ama ben net tavrımıda koydum kaç kere dedim gitmesini istemiyorum ilk getirdiğin gün ben sana al nerden aldıysan oraya götür dedim sen götürmedim şimdide ben istemiyorum falan diyordum ama o zaman da konu kapansın diye tamam sen bul dedim buraya geleceğini tahmin etmiyordum ki almaya gelcekler dediği an hayır gitmesin dedim ben dedim ama umursanmadı galiba birde korkuyorum geri alırsam ya tekrar aynıları olursa diye korkuyorum birde şu var kimse istemiyor kediyi babam o evde kedi olursa ben gelmem diyor kaynanam bir gün annenden geldiğinde kediyi evde bulamazsan şaşırma diyor (sokağa atıcakmış alt katımda oturuyor) annem hamilesin bebek olunca kediye nasıl bakıcaksın vs vs böyle dimdik yanımda duran birileri olsa cesaret alabileceğim belki böylede olmazdı hep köstek oldu herkes eşimde bunlardan cesaret aldı benim isteğimi kimse umursamadı ama ben sonuna kadar bakardım yanımda olsaydı tek umudum yakın zamanda inşallah geri gelir kendimi bunla avutuyorum
Kayınvalideniz evinizdeki kediye neden karışıyor anlamadim ona ne 🙄
Bebek konusunda yorum yapamicam deneyimli olan arkadaşlar daha net cevap verirler ama hem bebekli hem kedili köpekli arkadaşlarım var pek şikayet duymadım 🌸
El kadar hayvani kimse istemiyor icim acıdı ya..
Hiç söz hakkınız yokki evliliginizde

Madem böyle güçlü bir bağınız vardı neden eşiniz ilk sahiplendirelim dediğinde hayır demediniz? Sorun fikirlerinizin önemsenmemesi değil sorun sizin kendinizi ifade edememeniz. Gerçekten kedi gitmesin isteyen insan ilk duyduğu anda hayır der tavrını koyardı, kucağınızdan zorla çekip alıp götürmediler ya. Bile isteye vermişsiniz sonra da kedim gitti diye dert yanıyorsunuz.

E daha dün de eşimin alerjisi çıktı diyordunuz . Öyle ya da böyle kabul etmişsiniz işte verilmesini , yavrucakta alışmış gittiği yere düzenini bozmayın tekrar . Çünkü iki gün sonra kocanız tekrar istemiyorum verelim dese gene karşı koyamazsınız. Siz başka sorunlarınızı kedi üzerinde topluyorsunuz sanki, onları kendi içinizde ve eşinizle çözün. Kediciği de oradan oraya sürüklemeyin.

Eşiniz saygısız okey de siz neden fikirlerinizi arkasında durmuyosunuz onu anlamadım? Kediyi geri istiyosaniz çocuk gibi dudak bukeceginize ben kediye çok alışmışım, arkadaşına söyle kediyi almaya gidicem deyin ve gidin alın. Kedinin gitmesini istemiyosaniz, ben bakıyorum işte kediye, alıştım veremem deseydiniz. Çocuğunuzun isminin x olmasını istemiyosaniz hayir x olmayacak, bu benim de çocuğum ben çocuğuma bu ismi koymam diyebilmelisiniz. Bu kadar pasif bi insan olarak hayattan çok fazla şey beklemiyo musunuz gerçekten?

Kediyi tekrar almayın madem orada mutlu iyi bakılıyor ve masraf yapmış insanlar
Sokaklar kedi kaynıyor tekrar bir kedi alabilirsiniz ama ömür boyu bakacaksanız

Çocuğa isim konusuna gelince,eşinizi ikna edemeyecekseniz, ikinizin istediği isimleri yazdırın nüfusta

Size gelirsek,
Fikirlerinizin önemsenmesi için açık net olmanız ve üzülmek yerine ,yapmak istediklerinizi kimseden onay almadan eyleme dökmeniz gerekiyor

Kediyi geri almayın yazık yavrum top gibi oradan oraya gitmesin madem yeni yerine alışmış. Kusura bakmayın ama sizde bu basiretsizlik iradesizlik oldukça yarın da kayınvalideniz alır parka sokağa bırakır evde süğüm süğüm ağlamaktan başka bir şey yapmazsınız. Okurken benim içim bayıldı; birşeylerden mutsuzsanız nasıl değiştiririm ne yapabilirim diye düşünür insan siz sadece ağlayıp birinin sihirli değnekle değiştirmesini bekliyorsunuz.

Kediyi almayın
Dayanamıyorum böyle insanlara !
Oyuncak değil o. Kayınvalideniz atacakmış nereden buluyor bu cüreti ya?
Hayata karşı dik duruşunuz olsun savunun kendinizi biraz ya. Yok trip atcak sustum, yok laf etcek anlasın istedim. Insanlar beyninizden geceni okuyamaz . İletişim kurun savunun isteklerinizi. Cok ağlarsınız. Ve kediyi almayın.

Eşiniz saygısız okey de siz neden fikirlerinizi arkasında durmuyosunuz onu anlamadım? Kediyi geri istiyosaniz çocuk gibi dudak bukeceginize ben kediye çok alışmışım, arkadaşına söyle kediyi almaya gidicem deyin ve gidin alın. Kedinin gitmesini istemiyosaniz, ben bakıyorum işte kediye, alıştım veremem deseydiniz. Çocuğunuzun isminin x olmasını istemiyosaniz hayir x olmayacak, bu benim de çocuğum ben çocuğuma bu ismi koymam diyebilmelisiniz. Bu kadar pasif bi insan olarak hayattan çok fazla şey beklemiyo musunuz gerçekten?
Ben zaten bunları diyorum ki sadece her yazdığıma detay koymuyorum bir kaç kişiyede yorumlarda dedim ben bir iki kere net cevabımı veririm daha sonra yine devam ediliyorsa sussun diye he der geçiyorum... kediyi vericem yarın alıcaklar diyince ben zaten itiraz ettim hayır diye bazı şeyleri görmeden yargı dağıtmak gerçekten çok kolay değil mi ben hiç fikrimi söylememezlik yapmadım en yukarı kısaca anlattığım için başta dediklerimi söylemedim hepsi bu yazmadığım benim o kedi kalsın diye çaba sarf etmediğim anlamına gelmiyor

Ben zaten bunları diyorum ki sadece her yazdığıma detay koymuyorum bir kaç kişiyede yorumlarda dedim ben bir iki kere net cevabımı veririm daha sonra yine devam ediliyorsa sussun diye he der geçiyorum... kediyi vericem yarın alıcaklar diyince ben zaten itiraz ettim hayır diye bazı şeyleri görmeden yargı dağıtmak gerçekten çok kolay değil mi ben hiç fikrimi söylememezlik yapmadım en yukarı kısaca anlattığım için başta dediklerimi söylemedim hepsi bu yazmadığım benim o kedi kalsın diye çaba sarf etmediğim anlamına gelmiyor
Gene bişey değişmemiş ki, hayır dedikten sonra sussun diye he diyomussunuz sonuçta. Bunu bilen adam neden sizi ciddiye alsın ki. Yanlış anlamayın eşinizi savunmuyorum, ama gerçekten fikirlerinin arkasında duran biri olsanız iki güçlü karakter arasında en azından kavga çıkardı diyorum size. Adamı ikna etmek zorunda değilsiniz ki, istediğin kadar birini bul, vermiyorum kediyi deyip vermeyecektiniz

Kediyi geri almayın yazık yavrum top gibi oradan oraya gitmesin madem yeni yerine alışmış. Kusura bakmayın ama sizde bu basiretsizlik iradesizlik oldukça yarın da kayınvalideniz alır parka sokağa bırakır evde süğüm süğüm ağlamaktan başka bir şey yapmazsınız. Okurken benim içim bayıldı; birşeylerden mutsuzsanız nasıl değiştiririm ne yapabilirim diye düşünür insan siz sadece ağlayıp birinin sihirli değnekle değiştirmesini bekliyorsunuz.
Çoğu şeylerinizde haklısınız tek sizin yorumunuz için demiyorum ama öyle bir konuşuyorsunuz ki bu ben miyim bahsedilen diye soruyorum ben elimden geleni yaptım evet başarılı olamadım kedime sahip çıkamadım ama ben eşime kaç kere kalsın diye ısrar ettim en sonunda sıkıldımda tamam tamam diyip geçirdim ve daha sonradan bulduğunu yarın alacaklar dediği an zaten yine itiraz ettim salak mıyım ben bu kadar sevdiğim çocuğum bellediğim hayvanı gözü kapalı verim kaynanama gelirsek ben zaten ona gereken cevabı verdim bizzat kendisine ekstradan eşimede dedim kalkışmasın kötü olur diye ben gereken cevabı veriyorum ama bu konuda bilmiyorum öyle bi hızlı gelişti ki ben bile hala şokundayım ama itiraz çok kez ettim etmedim değil buraya detaylı yazmadım hepsi bu bir kaç yorumda detaylı bahsettim zaten... bende lanet olası bi huy var bir iki kere cevabımı söylüyorum yine devam ediliyorsun sussun diye tamam diyip geçiyorum hepte bundan kaybediyorum

Gene bişey değişmemiş ki, hayır dedikten sonra sussun diye he diyomussunuz sonuçta. Bunu bilen adam neden sizi ciddiye alsın ki. Yanlış anlamayın eşinizi savunmuyorum, ama gerçekten fikirlerinin arkasında duran biri olsanız iki güçlü karakter arasında en azından kavga çıkardı diyorum size. Adamı ikna etmek zorunda değilsiniz ki, istediğin kadar birini bul, vermiyorum kediyi deyip vermeyecektiniz
Öyle yapmam gerekiyordu doğru ama işte

Bu aralar gerçekten hiç ama hiç keyfim yok sabah akşam hep yatıyorum ağlıyorum falan, 4 gün önce kedimi sahiplendirdim (ben zerre istemiyordum) eşimin arkadaşına verdik ve konuda bu eşim benim fikirlerime isteklerime önem vermiyor kedileri ne kadar çok sevdiğimi biliyor hep kedi istediğimide biliyordu ve bu kediyle aramdaki bağı çok net fark ediyordu hep diyordu senle oynadığı gibi benle oynamıyor veya bir başkası da diyordu sana çok farklı davranıyor vs vs diye aramızdaki bağ gerçekten çok farklıydı evde genel olarak tekim eşim sabah gider akşam gelir kedide benim dostum yol arkadaşım olmuştu meğersem o varken günlerim ne güzel geçiyormuş şu an çok daha iyi anlıyorum... eşim bana dedi biz buna bakamayız (bakabiliyorduk kendisi çok pimpirikli) sahiplendirelim diyordu, bende tamam sen bak bul diyordum (vakit bulup bakacağını hiç düşünmemiştim) bir gün geldi arkadaşına söylemiş o da ailesine okey demişler akşam gelip alalım demişler ben bunu öğrenince gözlerim doldu konuşamadım sadece hayır gitmesin diyebildim istemiyorum hemen gitmesin vs vs dedim ama dinlemedi ertesi akşam verdik ve şu an 4 gün oluyor ben kendime gelemiyorum her yerde onla olan anım her yerde kedim var istiyorum ki beni böyle üzgün görüyorken kediyi tekrar alıp getirsin istiyorum kedim alışmış videoları geliyor baya alışmış hatta ama ben onu çok özlüyorum... daha sonra bebeğimiz olucak kız ve isim konusunda diretiyor ben kaç sefer o ismi sevmedim desemde o olsun o olsun diye diye diretiyor ve bu tip daha çok var genel olarak benim isteklerime önem vermiyor bu tip konularda ama tek pişmanlığım kedim için daha çok diretebilirdim veya hayır diyebilirdim...
Iki hafta önce kedim öldü hala kendime gelemiyorum her gün agliyorum benim arkadasimdi esimle kavga ettigimizde ona siginirdim. Keske kedinizi vermeseydiniz simdi gidin geri alin kocanizin size istedigini yaptirmasina izin vermeyin.

Ben asla istemem diyenlerdendim kızım artık cidden karşıma geçti istiyorum dedi ertesi günü almış geldi o kadar alistimki o yuvarlak gözleri cidden büyülü baktinmi gözlerime içim gidiyor bugün güya kapi kapalı yemek yaparken arkamdan balkona çıkmış dis betona oturmuş kızım koşarak geldi yok diye baktık oturuyor yavaşça oğlum kusum bebeğim diyerek yakaladı bir sarılmışım ancak , bu kadar sevip sarmalarken inanın düşüp ölseydi bir daha almam inanın çünkü yapamam hem bağımlılık hemde çok ciddi sorumluluk üzülmeyin kalkın herkes kedi bakamaz onlarda yazık bizede

Konu sahibi arkadaşım herşeyde bir hayır vardır bu olayın aniden gelişmesinde de çok hayırlar vardır sen bilemezsin.bak belkide sana daha kararlı durmayı ogreticek bu yaşananlar.kedini alma annesi çünkü oraya belki alışmıştir düzenini bozma.karsı tarafta masraf etmiş sahiplenmiş.

Back
X