• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri benim gelinliğim

Üsta çok güzel gerçekten...
mutluluklar dilerim canım.. benim düğünümde 4 haziranda ve henüz modele karar veremedim 3/4 seçenek var aklımda ve pc mde :27:

alttaki eteği olacak üstüde incili olacak ben sitede uzun zamandır üyeyim çok yararlı bilgiler aldım 25 hazirandda evleniyorum paylaşmak istedim varsa fikirlerinizi bekliyorum:26:

ayy benimde nikahım 25 haziranda ve bende buna benzer bir gelinlik istiyorumm:)) çok güzel çok zarif hep mutlu ol inşallah...

ayy benimde nikahım 25 haziranda ve bende buna benzer bir gelinlik istiyorumm:)) çok güzel çok zarif hep mutlu ol inşallah...

sende hep mutlu ol çok teşekkür ederim sende yaptır aynısını 25 haziran gelinleri hep aynı gelinlik giyelim:1:

Üsta çok güzel gerçekten...
mutluluklar dilerim canım.. benim düğünümde 4 haziranda ve henüz modele karar veremedim 3/4 seçenek var aklımda ve pc mde :27:

bende sana mutluluklar dilerim canım umarım hayalindeki gelinliği bulabilirsin:21:

çok güzel.mutluluklar dilerim..........................:46::46:

sende hep mutlu ol çok teşekkür ederim sende yaptır aynısını 25 haziran gelinleri hep aynı gelinlik giyelim:1:

bende 25 haziranda evleniyorum bendemi diktireceğim şimdi :)
Buarada üste bayıldım çok hoş duruyor

Son düzenleme:
bitmiş halinide görürüz iinşlllhhh
harika bir gelinlik çıkacak ortaya :66:

birbirini tamamliyo bence çok hos duracak son halini gormegi umut ediyorum çok guzel :nazar:

gerçekten harika bir modelllll

Back
X