Benim gibi aşırı yalnız olan var mıdır

Evlenip ev hanimi mi olcan😏 simdi anlasildi senin ev hanimlarina olan nefretinin sebebi, sanirim kiskanclikmis😑 al cicek 🥀🥀🥀

Aynen boşanalım dedi sen ımza atmıodun dedi hep kendını dusunuosun dedi.Sankı ben onlardan altın bılezık bıde kefıllık ıstedım.Sadece yuvam olsun istedım.

Tam bi kaz kafalıymış aman iyi olmuş hiç.üzülme evlenirsin yeniden hem de cocuksuzsun

Merhaba,
Ben çok yalnızım sanırım...Terkedildim yakın zamanda 5 yıllık ilişki bitti...Bi narsistle geçinmeye çalışmışım yıllarca
Arkadaşlar desen herkes menfaatçi günümüzde, menfaati olmayanlar için yoksun...Can dostlarım da oldu ama biyere kadar gidiyor..Rutine binince kopuyor, ortak meselenin ve ortak paydaların sürekli devam etmesi lazım yoksa bitiyor...
Arada sırada yoklayanlar var tabi ama yine de yapayalnızlık hissini almıyor...
Karşıma da gerçekten evlenebileceğim biri çıkmadı...Ne seçiciyim ne çirkin ne de huysuz...
Aşık oldum, çok sevdim son 5 yılı bi adama verdim ama işte yine başladığım yerdeyim...
Evlenmek yalnızlığı almıyor onu da biliyorum ama başka ne bekleyebilirim su kısacık hayattan..
Çocugum bile olamayacak bu gidişle...
Akrabalardan zerre fayda yok, kardeşim desen ben sürekli ararım ama ben aramazsam arayıp sormaz, kendi ailesi var sonucta..

İlişkiler konusunda da okumadıgım kitap dinlemediğim video kalmamıştır artık erkeklerin ciğerine kadar anladık , gerekeni de yaptım ama narsistte hiçbiri işe yaramıyormuş yine üzülen ben oldum...halbuki tek isteğim yanıma yoldaştı, eşti

38 yaşındayım çalışıyorum hobilerim de var ama kalbim yapayalnız

Yalnızlığın dibindeyim ve ayrılık acısı içindeyim...
Iyi kötü birini bul evlen bi dene de çocuk yap olmazsa bosanirsin...en azindan denedim dersin ne kaybetcen ki
Burda tavsiye vere vere kendimi psikolog gibi hissetmeye başladım yaw

Bana
Aslında bu benle de alakalı çok yapmacık konuşan yapmacık ve sinsi görünen dedikodu yapan surekli sevgilileri hakkında konuşan insanlara tahammul edemiyorum. Keyif alamiyorum. Ve ben sirf iki arkadas diye mutlu olmadigim bir ortamda duramam aslinda boyle olmasi gerakiyor ama zaman kaybi oldugunu dusununce de icten ice karsimdaki insana ofkelenmeye basliyorum.

Bu arada mesela disari cikiyorum bakiyorum insanlara ve o insanlarin benimle arkadas olmak istemeyecek tipler oldugunu dusunuyorum. Onlar aslında normaller, normal olmayan benim.

Ve bu farklilik beni sadece arkadaşlık ilişkisinden de etkilemiyor. Bence insanlar beni gerek arkadaşlıklarında gerek iş hayatında çalıştıkları yerlerde gerekse karşı cins beni yanında istemiyor.
Aynı ben😓

47 yaşında ikiz doğuran bir tanıdığım var. Akışa bırak kendini. O adamdan kurtulduğun için de fakir sevindir. Narsist biriyle olmak kadar beteri yok. Gönlünce olsun her şey. Ve emin ol senden daha yalnızı bile var. 💜

demek buymus va be. Simdi daha iyi anladim Bazi seyleri. Mutsuz olan mutsuzlugunu gidermek icin saga sola ürür.bosveeer zom

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba benimde yaklasik 5 ay once 4 yıllik iliskim bitti. Yasadigim sehirden baska bir sehire tasininca arkadaslarimla da gorüsemiyorum. Kendimi yalniz hissediyor muyum evet. Suan benimle konusmaya calisan bazi erkek arkadaslar var. Sevgili olmak istesem olabilirim gibi ama istemiyorum. Begenmedigimden vs. Degil yanlis kararlar vermemek icin. Bi yerde okumustm bu yalnizlik hissi yalniz oldugumuz icin degilmis. Hayatimizda olmasini istedigimiz kisi artik hayatimizda olmadigi icinmis. Aslinda yalniz degiliz istedikten sonra olustuarabilecegimiz bir sosyal cevremiz var. Sadece bunu istemiyoruz. Bu yuzden aslinda bu karamsarligi birakip hayattaki guzel seylere odaklanmak gerekiyor. Sabahlari hareketli muziklerle uyanın pencerenizi actiktan sonra icinize derin bir nefes cekin bir cicek bakin bol bol disari cikin. Insan kendiyle mutlu olmayi basardiginda kimsenin yoklugu bu kadar acitmaz ve sonraki iliskileri dha saglikli olur. Gereksiz romantizm icine giriyoruz hayatimiza girecek olan kisiden aslında biz cok sey bekliyoruz kimsenin sonsuza dek bizi birakmamasini beklememeliyiz. Yolculuk keyifli oldugu surece beraber surecektir. Insan yalniz dogar yalniz olur geri kalan tüm asklar filmlerde oluyor. Ben de tüm bunlari kabullenmeye ve kendimle mutlu olmayi denemeye calisiyorum. Cünku iyileşmek istiyorum. Dilerim sizde iyilesmek istersiniz.

47 yaşında ikiz doğuran bir tanıdığım var. Akışa bırak kendini. O adamdan kurtulduğun için de fakir sevindir. Narsist biriyle olmak kadar beteri yok. Gönlünce olsun her şey. Ve emin ol senden daha yalnızı bile var. 💜

Çok sağol canım moral verdin....47 yaşında normal yolla mı?

Iyi kötü birini bul evlen bi dene de çocuk yap olmazsa bosanirsin...en azindan denedim dersin ne kaybetcen ki
Burda tavsiye vere vere kendimi psikolog gibi hissetmeye başladım yaw

Bu pek psikolog tavsiyesine benzememiş ama...iyi kötü birini bulup içimin almadıgı biriyle cocuk için yataga girmeyi bırak yanında bile oturamam

Ben de 8 yılımı verdim. Sizi çok iyi anlıyorum bu manada. 2 aydır yaşadığım huzur tarifsiz. Çalışıyorsanız gün yetmiyor zaten.

Yanlış bir insanla birlikte olmaktansa yalnızlık daha iyi.

Umutsuzluğa kapılmayın eminim en güzel günleriniz çok yakında. "Çok Mutluyum" diye başlık atarsınız. Biz de keyifle okuruz inşallah.

Narsist miydi? 8 yıl.....biz de ayrılmasaydık ben de bicok seye gozyummaya devam etseydim 8 de olutdu 10 da...peki hiç yoklamadı mı

Back
X