Benim gibi Babannesinden nefret eden var mdr?

ben varım...nefret ederim kendisinden...
hayatta olmasından zerre kadar mutluluk duymadığım bir kadındır...
sizin gitmenize gelince...istemediğiniz hiçbişeyi yapmayın...

bende babaannemdem ölesiye nefret ediyorum.bikaç hafta önce öldü..hiç de üzülmedim ,ağlamadım..aslında biraz daha sürünmesi lazımdı onun

Decembercim ben cok güzel bir yöntem buldum.....

Akreplerle...ay pardon akrabalarla basa cikmanin en güzel yolu...hepsini silmek...:lepi:

Ben öyle yaptim...bir Allahim var birde ben.....:delphin:

ewt bazen bende babaannemi evire çevire dövmek istiyorum 80yaşında kadın hala annemle uğraşıyor. nabalım huyları bu diyoruz ama sinirde oluyoruz. şahsen ben küçüklüğümden beri babaannemle zıtım ne derse yapmazdım :)))) anneme laf söyleme valla döverim seni derdim. aradada da sırtına vurur kaçardım :)))) küçük yaştan beri bizi etkiliyorlar. şimide kendi kaynanam bana çektiriyor şükürki benim eşim babam gibi annesinin ağzına bakmıyor. hakkımızda hayırlısınıversin mevlam buda bizim dersimiz diyoruz ne yapalım.

babaannem 85 yaşlarında ne zaman evimize gelse huzursuzluk çıkartı. Amcamlarla yaşıyo evde herkes psikoloğa gidiyo ilaç kullanıyo sayesinde..
sadece yaşlı diye acıyorum ve babamın annesi diye saygı duyuyorum. az çektirmedi anneme..

Seri katil olmaya karar verdiğimde listenin ilk başındaki isim babanemdir...cokacimcoook
Gerçi kendisini hayatından çıkaralı çok oluyor.
Evlerimiz yakın olduğu halde 2 senedir yüzünü görmüyorum.
Geçen gün az da ölecekti,yine gitmedim,yine yaşadı..Çok üzgünüm çoook
Acaba hastaeeye gitseydim o da helalleşip uçar mıydı öte tarafa,benim de elimi kana bulamaya gerek kalmaz mıydı diye düşünmeden edemedim şimdi bak..:uhm:
Bana ve aileme uzak,Allahıma yakın olsun da,ne hali varsa görsün..
Ektiklerini biçmeye,biçtiklerine bak baka ağlamaya devam etsin Çeşme'de yazlığında şu anda..:lepi:

babaanne benim için çok çok çok özeldir
ben 13 yaşındayken vefat etti babaannem doyamadım ona
çok güzeldi çok tatlıydı çok duygusaldı tonton ninelerdendi
allah mekanını cennet eylesin 10 sene olacak öleli ben hala üzerimden atamıyorum onun yokluğunu özlemim dinmedi hala

Seri katil olmaya karar verdiğimde listenin ilk başındaki isim babanemdir...cokacimcoook
Gerçi kendisini hayatından çıkaralı çok oluyor.
Evlerimiz yakın olduğu halde 2 senedir yüzünü görmüyorum.
Geçen gün az da ölecekti,yine gitmedim,yine yaşadı..Çok üzgünüm çoook
Acaba hastaeeye gitseydim o da helalleşip uçar mıydı öte tarafa,benim de elimi kana bulamaya gerek kalmaz mıydı diye düşünmeden edemedim şimdi bak..:uhm:
Bana ve aileme uzak,Allahıma yakın olsun da,ne hali varsa görsün..
Ektiklerini biçmeye,biçtiklerine bak baka ağlamaya devam etsin Çeşme'de yazlığında şu anda..:lepi:

hazır elini kana bulamışken diyorum, ben bebemi mapus damında büyütmiim...
bir el atıversen diyorum...

hazır elini kana bulamışken diyorum, ben bebemi mapus damında büyütmiim...
bir el atıversen diyorum...

Azıcık daha bekarlığımın tadını çıkarıyım da
Yapacak bişiy bulamazsam,canım sıkılırsa elbet seri katil olunca senin babaneye de sıra gelir..kaydirigubbakcemile
Sen içini ferah tut..
Yazdım onu da 3. sırayazemuszemus

Ya güzelim bırak ya.
Bazen bana kızıyorlar... ne olursa olsun babaenneymiş de, kötülük istemezmiş de..
Kimse bana gelmesin böyle şeylerle...

Ya ben hangi birini anlatayım.
Annemin üzerine kumalar bulup sen bizim yanımıza geleceksin, oğlum o evde o kadınla yaşayacak demesini mi?
Sırf annemi yıldırmak için abimi 8 yaşında, 2 yıl boyunca bizden ayırıp bilmediğimiz bi yere götürmesini mi?
Yaptığı onca büyüyü mü? Evden topladığımız onlarca muskayı mı?
Hangi birini? Daha onlarca şey var...
Nesini seveyim ben bu kadının?

Bütün ailem onun yüzünden darmaduman oldu... şimdi de biri kalkıp aa olur mu o senin babanın annesi ne olursa olsun dedi mi deliriyorum. Yok arkadaşım saygı da duymam bu kadına sevgi de.

Sen sen ol... dikkatli ol. Ezdirme kendini.
Seninki benimki kadar kötü gibi görünmüyor ama yine de dikkatli ol.
Allah yardımcın olsun.

Azıcık daha bekarlığımın tadını çıkarıyım da
Yapacak bişiy bulamazsam,canım sıkılırsa elbet seri katil olunca senin babaneye de sıra gelir..kaydirigubbakcemile
Sen içini ferah tut..
Yazdım onu da 3. sırayazemuszemus

canlarım benim ya Allah yardımcınız oldun...

december, bence istemediğin hiç bir şeyi yapmamalısın...mutlu olmicaksın ki, hem se ne yaparsan yap, o da memnun olmayacak...boşver gitsin...

Arkadaşım cinnet geçirecek kadar sinirlerini bozuyorsa hiçkimseyi dinleme ve o insanı sil...

Babaanne ya da komşu, kim olduğu önemli değil, benim sinirimi bozanı silmem 2 dakikamı alıyor benim..

Çok kolay adam silerim ben mesela..Ama kredileri tükettikten sonra tabii..

güzel arkadaşlarım hepinize yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
size tüm yüreğimle katılıyorum bu insanı silmeliyim. hepinizin aynı fikirde olması bir tesadüf değil.
ama buna muktedir değilim ben.
benim babam görüp göreceğiniz en ailesine düşkün insandır. bu çok güzel bişey.
yalnız bunun boyutu farklı. ben, onun tek evladı, annesi ve babasından sonra geldim hep.
bunu yüzüme söledi küçüklüğümden beri. ben annem ve babam için yaşıyorum dedi.
bizim aile hayatımız olmadı. onlara endeksli yaşadık hep. ayrı evler var ama her hafta onlara gidildi.
bu da güzel bişey, ama babannem ve dedem ne beni sevdi ne annemi. gittiğimizde güler yüz görmedik biz hiç.
ben ufacık yaşımda bişeye cevap vermişim diye dedem tarafından elaleme şikayet edildim. torunluktan silmişmiş. annemin babası olan dedem ona cevap vermişti "bana şikayet ediyosunuz ama onu ben değil siz yetiştirdiniz" diye.
şimdi de babannem annemi bana, benim annemi bana kötülediğine cevap verdiğim, "benim annem öle şey yapmaz" dediğim için torunluktan reddedilmişim. öle torunu yokmuş.
böle insanların nesebi olduğuma hayret ediyorum.
ve babam bunları görmedi görmüyor, onlar her halukarda haklıydı.
silme gibi bir imkanım yok. elimden geleni yapcam yine de. artık korkucağım bşi kalmadı.

yani şöle diyeyim, babanneme alacağım en küçük tavrı, babam kendisine büyük hakaret sayıyor.
yani ben haklı olduğum halde oraya gitmeme hakkım yok. babamla herşeyi konuşurum bunu konuşamam.

en son olanlardan sonra babam benden özür diledi. benim ailesine karşı kinli olduğumu bilir ve çekinir.
çünkü kızdığımda cinnet geçiririm ben. babam da kendi menfaati için alttan alabilecek bi adamdır, sadece bana karşı.

benden özür dilemeyi gururuna yedirdi eyvallah. annem demişki şimdi babama, december bikaç hafta görmesin babannesini, oraya gitmesin soğusun biraz olanlar. babam höööö olmaz öyle şeeey diye kopardı gene kıyameti. duydum ama gitmedim yanlarına. nasıl becerdiyse böle yetiştirmiş kadın oğlunu. artık düşünmeyi bıraktım.

yarın haftasonu. götürmeye kalkarsa artık ne olur bilemem. dua edin.

bu arada bu konuyla kendimi deşifre etmiş olabilirim. neyse.

Son düzenleme:
madem silemiyosun konuyu niye açtım onu da merak eden vardır.
bunlar politikacı insanlar. ben kafayı dönüp gidemem ama politikayla bunu bu hale getirebilirim.
ben bunun yöntemini arıyorum.
babannemle benzer kanı taşımama rağmen ona oranla çok az şeytanlık var kafamda.
kadının hakkından gene kadın gelir. bi dalavereye getirip oraya gitmemek istiyorum.
şimdi ne olduğunu bilmediğimden anlatamıyorum.
öle bi bahanem olsun ki gitmek zorunda olmayayım oraya. of.
yardım edin bacılar mafoldumben

maalesef güzelim evlenen kadar baban seni zorlada olsa götürecektir kaçarın yok yani benim öyle olurdu da. o kadın ölmedikten sonra herşeyinize karışır telefonla bile yetişir rahatsız eder sizi merak etmeyin.

babamın annesınden hıc haz etmem
kendısını yıllar once anneme yaptıklarını gordugumde sılmıstım aslında cocuktum hıcbır seyı bellı edemıyordum
bız cocuguz anlamayız dıye anneme bızım yanımızda yapmadıgını bırakmamıstı ama ben hala herseyı hatırlıyorum

sonralarında pek muhterem kızı ve kendısı bızım evımıze gelıp yerlestıklerınde annemle babamı bırbırlerıne dusurmeyı basarmıstı
hemde elı ayagı tutmasına ragmen hastayım ayagıyla altından anneme aldırmasına ragmen anneme beddualar yagdırmıstı
sonra ben actım agzımı yumdum gozumu artık buyumus genc kız olmustum
kendısıyle yıllarca gorusmedım gıtmedım hıckımse de zorlayamadı benı

bu yıl cocugum oldu dıye geldı ama hıc prım vermedım kendısıne annemın evındeyken gordum evıme bıle davet etmedım
sıldım ve bıttı allah onu nasıl bılıyorsa oyle yapsın

benimde babaannem annemi hiç sevmezdi.Daha doğrusu o 3 çocuğunun eşlerinden ve dünürlerine benzeyen torunlarından nefret ederdi.mesela biz 3 kardeşiz bir tek beni severdi çünkü ben tip olarak ona benziyordum. küçükken sürekli bana annemi kötülerdi. ve ben, çok iyi hatırlıyorum annemden nefret ederdim. kadına yapmadığım kalmazdı.:olmaz: sonra 3 çocuğunuda birbirine kapıştırırdı. hep isterdiki herkez onu sevsin tek onu...sonra düşündümkü bu kadın neden böyle cevabı çok basitti hayatta hiç mutlu olmamış 10 yaşında annesi ölmüş 14 yaşında evlendirmişler. hem de hiç sevemediği bir adamla... hiç sevilmemiş ve hiç sevmemiş...
ama yinede ben babaannemi çok severdim çünkü benim üzerimde hakkı çoktu.

senin babaannenin yaptığını babaannem kızının kızına yapardı ve sürekli onu babasına benzetmekle suçlardı. kızın ne namusu kaldı ne dürüstlüğü... birgün kuzenimin okuduğu şehre ziyaretine gitmiştim 2 gün kalıp eve dönmüştüm. babam beni bir sıkıştırmıştı. neymiş kuzenimin evli dostu varmış geceleri geliyormuş doğrumuymuş falan filan..meğer babaannem doldurmuş... bu sebepe yaşadıklarını yaşamasamda gerçekten çok can sıkıcı olduğunu biliyorum.

sonunda ne oldu biliyormusun babaannem vefat etti. ve ölmeden önce 3 çocuğuda birbirine küstü

babaannem ve küçük amcamın eşi senarist yengem yıllarca bize kan kusturdular,hayatımız mahvettiler... türlü türlü yalanlar,iftiralar,eve yerleşip gitmemeler... daha neler neler... benim babamda ailesine çok düşkün iki amcam konuşmuyo diye kendini parçaladı,onların umrunda değil babamın gözü kançanağına döndü göz tansiyonu,sinir stresten... bizde babaannemizi hiç sevmeyiz bunu kendiside çok iyi bilir ama babamın zoruyla görmeye gittimizde iki dk. dibimizden ayrılmaz gıcık olduğumuzu bile bile... babamda gitmek istemesekte zorla götürür bi kere küçük kardeşim babaannemi görmeye giderken ağlamıştı ama mecbur gitmişti...

o yüzden gitmek zorunda olmanı anlıyorum,ozaman git ve bu işkencenin biteceğini düşün eve gideceğin anı hayalet mesela yada git ama burunlarından getir surat as....

aman aman,yenge mi babaanne mi dinlen dinlen kaç... ne kadar uzak o kadar iyi.. :delphin:

Bende pek sevmiyorum artik baba annemi, zaten bizi kendileri de sevmez ya, onlarin torunlari anca koyde yada corumdaki olanlar, Fransa'dakiler essegin ... tovbe yarasurallah insani delirtirler bunlar ha, hele o anne annem, hic birini sevmiyorum
Allah islah etsin hepsini nalet seyler .

Ben de babaannemi sevmem. Direkt olarak bana birşey yapmış değil ama küçükken anneme, ananeme, babama yaptıklarını unutmam, babam annemi hiç ezdirmemiştir ama yine de yapacağını yaptı. Şimdi yaşlandı, elinden gelen pek bi kötülük yok ama benim için bitmiştir. En son gördüğüm bir hareketinden sonra bir kaç senedir babamın yoğun ısrarlarına rağmen bayramlarda bile elini öpmeye gitmedim, şimdi ağlıyormuş torunlarım benim ziyaretime gelmiyor diye, neye yarar, zamanında yaptıklarından sonra ağlayıp sızlamanı mı dinleyeceğim.

Back
X